Tv nin yanında olmadığımız için tahmini teşhis yazıyorum sıvı teması arızasına benziyor bir ihtimal de tcon arızası gibi panel arızası konusunda uzman olan Adem Helvacı ustanın da cevabını bekleyelim.
Buyurun.
Adem Helvacı Usta panel onarım işi yapıyordu net cevap verebilir.Peki Coflarda elektroliz oluşmuşsa Cofları temizlenebilir mi? Elektroliz temizlenebilir mi? Özel temizleyicisi var mı?
By_Trol
Temizlenebilir lakin buradaki temel sorun, Elektrolizin masaya dökülen yemek lekesi gibi temizlenemeyecek olması.Peki Coflarda elektroliz oluşmuşsa Cofları temizlenebilir mi? Elektroliz temizlenebilir mi? Özel temizleyicisi var mı?
By_Trol
Cevapladım ustacım, etiketlemişsin teşekkür ediyorumAdem Helvacı Usta panel onarım işi yapıyordu net cevap verebilir.
Alakasız gibi görünecek ama ,keşke sorsaydın "covid" mi diyeTeknik servis TV'yi alıp gitti. Bakalım ne olacak, bu adamların iş bilmezliği ve tüketiciyi aptal yerine koymaları beni çileden çıkarıyor. Gelen görevli panel arızası olan tv için bana "hangi uygulamarı yükledin, bu Tv'de maç izliyor musunuz, IPTV yükledin mi" gibi saçma sapan sorular soruyor ya, IPTV yüklediysem garanti dışı kalıyormuş cihaz, virus bozarmış ekranı. 7 metre uzaktan çalışan klima için klima çalışıyor ondan "olmuştur" dedi ya, hava sıcak adamlar gelince bunalmasın diye klima açıverdim adam klima soğuk üfürdüğü için cihaz garanti dışı olabilir diyecek seviyede.
Neyse, inşallah teknik ekip daha profesyoneldir.
Manisa'dan aradılar, aynı modeli göndereceklermiş 1 hafta içinde şükür.Alakasız gibi görünecek ama ,keşke sorsaydın "covid" mi diye
Hadi şimdiden hayırlı olsun diyeyim o zamanManisa'dan aradılar, aynı modeli göndereceklermiş 1 hafta içinde şükür.