By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,857
Hani uçuşlar kapatılmıştı. Mutasyonlusu da geldi."Türkiye'de, mutasyona uğramış Koronavirüs taşıyan 15 kişi tespit edildi" (Sağlık Bakanı)
* * *
Hoş geldin 2021
Hani uçuşlar kapatılmıştı. Mutasyonlusu da geldi."Türkiye'de, mutasyona uğramış Koronavirüs taşıyan 15 kişi tespit edildi" (Sağlık Bakanı)
* * *
Hoş geldin 2021
Kuluçka süresi olduğu için, uçuşu kapatmayla olmayacağını onlar da biliyor... İngiltere'nin mutasyona uğradı açıklaması olduğu gün 8 uçak dolusu insan geldi ülkemize düşünün her uçakta bir mutasyonlu olsa zaten 8 kişi yapar, bu kişiler evine gitti, işine gitti, sokakta gezdi...Hani uçuşlar kapatılmıştı. Mutasyonlusu da geldi.
65 yaş altı için grip aşısı sırası gelmeye başlamış. Anneme ve babama sıra gelmiş, bazı akrabalarımız da yaptırmışlar. E nabız üzerinden kontrol edin derim. Ben risk grubunda değilmişim Mart sonuna kadar gelirse yaptırırız.
Otobüste, dolmuşta, metroda, bulaşamayan 'eğitimli' virüs garibanın karnını doyurduğu bir dolmuş insanın bile sığamadığı esnaf lokantasın da bulaşıyor olmasını da anlamak zor, ben beceremiyorum. Bir gurup seçme kişinin söyledikleri sözlere kendilerinin inandığını gösterip bizden de aynısını beklemeleri de kabul edilebilir değil, hem de basit düz mantıkla. Sonuçta, fakirleştiriliyoruz desek galiba durumu özetlemiş oluruz.Yatta doğum günü partisi yapanlara pandemi tedbirleri kapsamında gerekli işlemler yapılmış... Geri zekalı bunlar. Parti vereceklerine, kıytırık bir spor salonu kiralayıp kongre yapmak akıllarına gelmemiş mi?
Fakirlik, zenginlik kavramlarını bir kenara bıraktım, gelecekteki bağımsızlığımızı kaybediyoruz... Fakirsen bir şekilde yaşarsın, bağımsız değilsen onurlu insanlar için bu imkansızdır.Otobüste, dolmuşta, metroda, bulaşamayan 'eğitimli' virüs garibanın karnını doyurduğu bir dolmuş insanın bile sığamadığı esnaf lokantasın da bulaşıyor olmasını da anlamak zor, ben beceremiyorum. Bir gurup seçme kişinin söyledikleri sözlere kendilerinin inandığını gösterip bizden de aynısını beklemeleri de kabul edilebilir değil, hem de basit düz mantıkla. Sonuçta, fakirleştiriliyoruz desek galiba durumu özetlemiş oluruz.
Bağımsızlığı değerlendirirsek gerçekle yüzleşmemiz gerekir. Şu an dünya da kendi kendine yetebilen tek ülke ABD yani tek bağımsız o. Onu da tehdit eden yakın gelecek için Çin görünüyor. Diğer tüm ülkeler birbirine bağımlı hale getirilmişler. Kimi bir, kimi birden çok ülkeye bağımlı. Kuzey kore Çin'e Güney Kore mal sattığı her ülkeye bağlı bağımlı. Keza biz de aynı durumdayız, Rusya'ya domates satmasa çiftçi ilaçlayacak ilacı alamayacak şekilde bağımlı. Hele ülke gaz ve petrol için yıllık 40-65 milyar dolar bulmak için mali kaynak sahiplerine yıllardır bağımlıydı, hala bağımlı. Bağımlı olunca ellerinde koz da çok oluyor.Fakirlik, zenginlik kavramlarını bir kenara bıraktım, gelecekteki bağımsızlığımızı kaybediyoruz... Fakirsen bir şekilde yaşarsın, bağımsız değilsen onurlu insanlar için bu imkansızdır.
önümüz olduğu gibi aldıkları borçları ödemek ile dolu bir borç deryası. buna olacak itirazları engellemek için de, aldıkları süper yetkiler yetmezmiş gibi anayasayı değiştirip, galaksi süper ötesi yetkilerle donanmak istiyorlar. muhalif tek bir ses bile duymaya tahammülleri yok. borcu bize yıkıyorlar, itiraz etmeyi yasaklıyorlar. hep beraber delirium artık.Fakirlik, zenginlik kavramlarını bir kenara bıraktım, gelecekteki bağımsızlığımızı kaybediyoruz... Fakirsen bir şekilde yaşarsın, bağımsız değilsen onurlu insanlar için bu imkansızdır.
Abdülhamid de, iktidarı boyunca yemiş içmiş, peşkeş çekmiş ve defolup giderken "benden sonra bu ülkeyi 10 yıl idare edemezler" demiş... Ülen, gafil ortalığı Mehmet Cengiz'lemişsin gelen neyle idare edecek zaten... Karaköy'deki bankerler bile borç vermemiş Kıbrıs'ın simsarına... Düşün artık rezilliği...önümüz olduğu gibi aldıkları borçları ödemek ile dolu bir borç deryası. buna olacak itirazları engellemek için de, aldıkları süper yetkiler yetmezmiş gibi anayasayı değiştirip, galaksi süper ötesi yetkilerle donanmak istiyorlar. muhalif tek bir ses bile duymaya tahammülleri yok. borcu bize yıkıyorlar, itiraz etmeyi yasaklıyorlar. hep beraber delirium artık.
Virüs sebebiyle orta öğretimde ertelenen yüz yüze eğitime geçme tarihi 1 Mart olarak açıklandı... Üniversitelerin akıbeti ne olacak acaba??