İşte akıla verilen en mantıklı cevabı izleyelim evde kapalıyken...
Yanlış bilgilendirme yapmışsınız. Nasıl ki nüfusun seyrek olduğu yerlerde Okullar açılıyorsa aynı yerleşim yerlerinde ki Kuran kurslarıda açılıyor. Yani Şehirde Kuran kursları kapalı. Şuanlık sadece online olarak eğitim görüyorlar.Şimdi kimse yanlış anlamasın, konu farklı noktaya gelmesin isterim. Okullar kapalı ama Kur'an kurslarına izin çıktı. Kur'an öğretirken hoca harflerin çıkış şeklini gösterirken maskeyi çıkarmak zorunda, yeri gelecek yüksek sesle tekrar edecekler, bu risk değil mi? Değilse o zaman okullar da açılmalı. Geçen sefer okullar kapalıyken mahalledeki imam hatip orta okulu öğrenci kaynıyordu, sanırım kurs vardı. Bu örnekler böyle uzar gider.
Doğru bilgilendirme için teşekkürler.Yanlış bilgilendirme yapmışsınız. Nasıl ki nüfusun seyrek olduğu yerlerde Okullar açılıyorsa aynı yerleşim yerlerinde ki Kuran kurslarıda açılıyor. Yani Şehirde Kuran kursları kapalı. Şuanlık sadece online olarak eğitim görüyorlar.
Hadi o örnekleme, yanlış bilgiden ibaret, doğru değil... Peki, otellerin açılıp, kahvelerin kapanması, lokantaların kapanıp, avmlerin açık olması, apartman yönetiminin bile genel kurul yapması yasakken, parti kongrelerinin spor salonlarında yapılması, miting düzenlenmesi, sarayda vur patlasın çal oynasın alkollü eğlence yapılması nedir?Yanlış bilgilendirme yapmışsınız. Nasıl ki nüfusun seyrek olduğu yerlerde Okullar açılıyorsa aynı yerleşim yerlerinde ki Kuran kurslarıda açılıyor. Yani Şehirde Kuran kursları kapalı. Şuanlık sadece online olarak eğitim görüyorlar.
Bunları bana neden soruyorsun?Hadi o örnekleme, yanlış bilgiden ibaret, doğru değil... Peki, otellerin açılıp, kahvelerin kapanması, lokantaların kapanıp, avmlerin açık olması, apartman yönetiminin bile genel kurul yapması yasakken, parti kongrelerinin spor salonlarında yapılması, miting düzenlenmesi, sarayda vur patlasın çal oynasın alkollü eğlence yapılması nedir?
Gözümün gördüğüne inanırım, kulağımın duyduğuna, Saray eşrafının yaptığı açıklamaya değil... Şimdi görüntüler montaj da dersin ya neyse, tartışmaya gerek yok...Bunları bana neden soruyorsun?
Yani muhalefetlik yaparkende doğru bilgilerin arasına yanlış bilgi karıştırmayin. Alkollü eğlence yapılmadı. O kadar doğrunun içine illa yalan bilgi vermeye gerek yok. Defalarca açıklandı ama gözünüz sadece inanmak istediği şeyi görüyor.
Tamamdır domestos, sensin. Sen doğrusun. Sen her şeyi bilirsin.Gözümün gördüğüne inanırım, kulağımın duyduğuna, Saray eşrafının yaptığı açıklamaya değil... Şimdi görüntüler montaj da dersin ya neyse, tartışmaya gerek yok...
Muhataplığına teşekkür ederim selametle...
Keşke öyle olsaydı...Tamamdır domestos, sensin. Sen doğrusun. Sen her şeyi bilirsin.
Keşke önce bu adamın kim olduğunu bir araştırsaydınız...Siz akılı mantığı bu adamın seviyesine indirirseniz işimiz zor.
Basılı pahallı kitaplarda gizli bir bilgi yok, tam olarak ne beklediğinizi bilmiyorum ama öyle sadece en elit insanların ulaşabileceği özel bir kütüphane de yok. Artık her şeyin dijital kopyası var. Arge merkezinde ki adamlar peşinde koştukları şeyi ortaya saçmak için çalışıyor zaten. Amaçları bu. Buldukları şeyi yayınlamadıktan sonra pekte bir anlamı yok. Günümüzde bilimsel topluluk paylaşım ve ortaklık üzerine kurulu. Her gün dünya kadar makale araştırma yayınlanıyor bunların içeriği ne sanıyorsunuz? Bilgiye erişim kolay derim çünkü bu gün herkes gidip OpenCourseWare programı sayesinde MIT de işlenen dersleri birebir ücretsiz alabilir. Buyrun link:Keşke önce bu adamın kim olduğunu bir araştırsaydınız...
Her zaman karşılaştığımda çok üzüldüğüm bir dururmdur. Elindeki 10 kg. kapasiteli tartıyla tartamayacağı kapasitedeki ağırlığı ben ölçtüm deyip 10+x kg inan bana diyenlerdir.
Adam geçmişten bahsederken sadece gelecek ile tahminlerde bulunurken analizlerinde veri olarak kullanıyor. Adı üstünde tahmin, tahminlerinin olmasını istediğini de söylemiyor. Görünen bu diyor. Üstelik dünyanın her yerinden her seviyeden insanların fikirlerinden yararlanarak ortak akılla milleti uyandırmak tedbirli olmalarını sağlamak için söylüyor. Videolarına reklam almıyor, ne siyaset yapıyor, ne de yönlendirme yapıyor.
Siz de videolar yayınlayın sizin de analizlerinizi yüksek seviyeden izleyelim.
Bilgiye erişim kolay demişsin, sadece gülerim, bu gün en pahalı ve paylaşılmaz şeydir bilgi. Bilgiden kastın basılı pahalı kitapların yerine dijital materyalden bahsediyorsan (pubic) ortaya saçılmış bu bilgiden bahseden kim. Bu bilgi zaten artık değeri düşük bilgidir. Teknoparklarda ya da arge merkezlerin de çok yüksek masraflarla peşinde koşulan bilgiye nasıl ulaşabileceksin.
Önyargılı biri değilseniz, tavsiyem diğer videolarını da izleyin, hatta tvde yayınlara katılıyor bazı hafta sonları o yayınları veya videolarını izleyin, belki hakkındaki fikrinizin değişmesine katkısı olur.