meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
İnsanlarımızın her konuda olduğu gibi böylesine ciddi ve toplumun her kesimini ilgilendiren bir konuda da ne kadar cahil olduklarına bugün emin olduk eşimle birlikte.
Hayat devam ediyor mecbur yiyecek almamız gerek.En yakın migrosa gittik ;
Makarna reyonu diye birşey kalmamış.
Konserve kutuları bitmiş birkaç tane geride kalmış 2 tane bulabildik.
Hazır yiyecek reyonu ve temizlik reyonları da yağmalanmışçasına bitmiş.
Heralde görevliler ya bıktılar yada gerçekten depoda bile mal kalmamış.
Buraya kadar nasıl bilinçsizce hareket ettiğimizi gösteriliyor.
Şimdi cahil olduğumuz kısma geleyim.
Biz insanlardan kaçarçasına kenara kaçılsakta insanlar üstümüze üstümüze geliyor.
Her reyonda ürünlere temas edilmemesi hakkında bilgi ve uyarı kartları asılmış ama nafile , birkaç kişi gördüm tek değil insanlar okuma bilmiyor gibi daha önce defalarca aldığı ürünü eline alıp ,okuyor bakıyor ,kokluyor.
Kasada güvenli sosyal alan 1.5 metre belirten yere çizgiler çizilmiş bizden başka uyan yoktu.Milletin içine girercesine yaklaşanlar , arabaları üstümüze üstümüze itmeler...
Kasa da ne güzel dezenfektan malzemeleri konulmuş önümde bir adam sanki ilk defa görüyormuş gibi şişeyi çevirdi , baktı beleş olduğunu anlayınca eline sıktı.☺??
ekleme:Hapşırıp tıksıranları yazma gereği duymadım ama vardı.??
Hayat devam ediyor mecbur yiyecek almamız gerek.En yakın migrosa gittik ;
Makarna reyonu diye birşey kalmamış.
Konserve kutuları bitmiş birkaç tane geride kalmış 2 tane bulabildik.
Hazır yiyecek reyonu ve temizlik reyonları da yağmalanmışçasına bitmiş.
Heralde görevliler ya bıktılar yada gerçekten depoda bile mal kalmamış.
Buraya kadar nasıl bilinçsizce hareket ettiğimizi gösteriliyor.
Şimdi cahil olduğumuz kısma geleyim.
Biz insanlardan kaçarçasına kenara kaçılsakta insanlar üstümüze üstümüze geliyor.
Her reyonda ürünlere temas edilmemesi hakkında bilgi ve uyarı kartları asılmış ama nafile , birkaç kişi gördüm tek değil insanlar okuma bilmiyor gibi daha önce defalarca aldığı ürünü eline alıp ,okuyor bakıyor ,kokluyor.
Kasada güvenli sosyal alan 1.5 metre belirten yere çizgiler çizilmiş bizden başka uyan yoktu.Milletin içine girercesine yaklaşanlar , arabaları üstümüze üstümüze itmeler...
Kasa da ne güzel dezenfektan malzemeleri konulmuş önümde bir adam sanki ilk defa görüyormuş gibi şişeyi çevirdi , baktı beleş olduğunu anlayınca eline sıktı.☺??
ekleme:Hapşırıp tıksıranları yazma gereği duymadım ama vardı.??
Son düzenleme: