Koronavirüs maalesef Türkiye'de de tespit edildi.

B Çevrimdışı

baran5454 

Süper Üye
14 Kas 2019
559

İlginç olan bence salladığı bir bilginin tutması değil de, 244 sayfa sallama içinde o kadar ipe sapa gelmez bilgiler var ki, hatta bazıları kitabın basım tarihinde yapılıyor olmasına rağmen sanki daha sonraki yıllarda yapılacak gibi söylenmiş. Buna rağmen kim hangi kafayla basmış, kim para verip almış gerçekten ilginç :)Hepsini okumadım sadece göz gezdirdim.

Aklıma iddia oynayan arkadaşım geldi. Oda tek tük tutturuyor. Aslında 244 sayfa tahmin yapsa arada tutar. Bu kitap basıma alınıyor da ona gereken değer verilmiyor beni derinden yaraladı. :haha

Moderatör tarafında düzenlendi:
Charliez Çevrimdışı

Charliez 

Aktif Üye
19 Ara 2019
67
29

(Off Topic- Konu Dışı)
Bu ve bunun gibi kehanetlerin hepsini şu saydıgım ÇOK DEGERLİ SAYGI HÜRMET DEGER HOCALARIM ÇOK ÖNCEKİ YILLARDA KİTAPLARINDA YAZMIŞTI VE HALA
YAZMAYA DEVAM ETMEKTELER...
SAYIN.
1. Ramazan Kagan Kurtoglu (Aynı Zamanda Hem Aydın Hem-Müslümandır Kendisi) Röportaj Verdigi Katıldıgı -Konuk oldugu Bir çok televizyon programlarında Örnegin: Cnntürk-Ntv-Habertürk-TRT Haber-TGRT HABER-Ahaber-24TV-Bengutürk-AkitTV-Ulusal tv ve daha sayamadıgım bir çok haber kanallarına konuk olmuş röportaj vermiş.İnsanları bilgilendirmiş vede aydınlatmıştır degerli düşünce ve bilgileri ile Olmuş/Olacak hertürlü olayı tahmin-analiz etmiş dediklerinin tamamı dogru çıkmıştır. katıldıgı reytingi yüksek televizyon kanal-programlarında izleyicilerin hoşuna giden bir cümlesi ile bende dahil milyonlarca izleyicinin begenisini alkışını toplamıştır. ( Ben Geçmişi/Gelecegi Olayları Gaybı Bilmem Ben Sadece Olmuş/Olacak Şeylerin Öngürülerini/Plan/Proje/Düşünce/Strateji/Analizini Yaparım.Açık İfade Edeyim bu bana ALLAHIN C.C. verdigi bir hikmet bir ilim bir yetenek, Geçmişi Gelecegi Olmuşları Olacakları Sadece Yeryüzünün/Gökyüzün Tüm Canlıların Alemin Yaratıcısı Olan RAB TEALA C.C. Bilir
Ramazan Kurtoglu Hocamın yazdıgı tüm kitapları Kesinlikle Okuyyyun... İnternetten veya Kitap Magazalarından Hemen Satın Alabilirsiniz....!,
1; BiyolojikSilahlar ( Ülkelere Karşı Bilim Adamları Tarafından Yapay Ölümcül Salgınlar Virusler Yapılabilir Mi ? )
2; H.A.A.R.P Projesi ( "HİGH FREQUENCY ACTİVE AURORAL RESEARCH PROGRAMME") İklim Dengelerini Bozma-Kuraklık Oluşturma-Zihin Kontrolü Teknikleri-Ülkelere Özel Şekilde Yapay Depremler Oluşturma)
3; Bio-Politika Savaşları ( Sosyal Ekonomik Savaşlar) -
4; Biyolojik Eşitsizlik ( Açıklaması çok uzuuuun oldugu için yazmadım isteyen internetten araştırıp ulaşabilir satın alıp okuyabilir...!
5; GDO TEHLİKESİ ! ( Gıda Hangi Yabancı Şirketlerin Elinde? GDO( " Genetigi Degiştirilmiş Organik " Gıdalarla Düşünmeyen-Sorgulamayan-Cahilleşmiş-Akılsız Aklını Kullanamayan Çabuk Ve Kolay Yönlendirilen-Saglıksız-Obeziteli-Tembel-Hastalıklı Toplumlar Mı Planlanıyor...!
6; DECCAL ( Kıyametin Küçük ve Büyük Alametleri ) Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed S.a.v 'in Hadisi-Şerifleri ile Sabittir Dogrulanmıştır. Semavi Dinlerdeki Bütün Gelmiş-Geçmiş Peygamberler Halklarını-Topluluklarını-Ümmetini Kıyamete yakın bir sürede gelecek olan Fiziki olarak Dev benzeri Fitne-Zalimlik-Zulüm-Kötülük Saçacak Olan Şeytani Deccal; (
Ayrıca Diger Dinleri Merak Edenler İçin Şu 2 Kitap Önerimdir
7; Siyonizm
8; Evanjelizm
9; İlluminatinin Şifreleri (Satanizm-Satanist Şeytani Tarikatlar Cemeat (sözde inandıkları ilah Lucifer-Satan-Devil-İblis Soru? illuminati neye inanır ve tapar Şeytana Cinlere Tapan İbadet Eden emir alan uygulayan şeytani topluluk inandıkları ayin-rituel kitabları Satanizm ve " kötü amaçlı insanların uyduruk elleriyle yazdıgı tahrip edilmiş bozulmuş degiştirilen Talmud" ve Şeytani kitap Kabbala

Sevdigim Ve Tavsiye Ettigim Çok Degerli SaygıDeger MÜSLÜMAN DİNDAR HOCALARIM
1 ; Prof Dr. Abdullah Çiftçi Youtube Channel ( Hem Araştırmacı-Yazar Stratejist hem Economist +İlahiyatçı) Not: bazı kaynaklarda Yüksek Dal Mastering Doktora yapmıştır...
2 ; Erkan Trükten Youtube kanalı ( Araştırmacı-Yazar Stratejist Ayrıca çok sevilen kitapları)
3 ; Hakan Yılmaz Çebi ( Araştırmacı-Yazar -Finansman İnsanları bilgilendirme amaçlı çok çeşitli Etkinlik konferans toplantı seminerleri düzenler çok sayıda satılmış kitapları vardır...!
4 ; Murat Zurnacı ( Gazeteci- Yazar
5; Ertan Özyigit ( Gazeteci- Araştırmacı-Yazar-Stratejist ) Youtube Kanal ve 24TV Sunucusu( Ayrıldı 2020 )
6 Kürşad Berkkan ( Gazeteci- Araştırmacı-Yazar
Önerdigim-Tavsiye Youtube Kanalları (Ne Var Ne Yok) Her Açıdan Sebep-Sonuç
Önerdigim Netflix Filmler SuperNatural Black Mirror Sezonları ( Heist )La Casa De Papel Messiah Lucifer
Yerli Film Atiye Recep İvedik 5 Enes Batur Süper Kahraman
Hit Müzik Best Benim En İyi Sevdigim ( La Casa De Papel Monkeyz,Manimal Remix ) DJ. Burak Yeter- La Casa Dé Papel Remix - Gavin Moss-La Casa De Papel SoundTrack Remix
Enes Batur- Dolunay Patron- Goal Semih Uyulgan-1 Milyon Sagopa Kajmer- Oldu Olanlar DJ Tarkan- Oldu Olanlar İnstrumental Mix İlkay Sencan feat.Dynoro (Rockstar Remix Velet-Çatla
Ayrıca İsteyen Müzik Stüdyosu Kalitesinde 1.441 Kbps bitdegeri 44.800 frekans aralıgı kayıpsız ULTRA Yüksek .FLAC Kalitede TİDAL MÜZİK AKTARIM DİNLEME İNDİRME HİZMETİ FARKIYLA DİNLEYEBİLİR KALİTEYİ KULAKLARINIZDA HİSSEDEBİLMENİZ İÇİN PAHALI ÖRNEGİN APPLE AİRPORDS Hİ-RES KULAKLIKLAR YADA EVİ ARABAYI ZİNGİR ZİNGİR ZİNGİR ZIPLATMAK İÇİN HİFİ HI-RES SES Sistemleri DEEEERİNNNN BASS VE TİİİİİİZLER İÇİN Enstruman notalarını kayıpsız Ultra HD Ses Kalitesi farkıyla kaybolmadan Duuuyaaacaksınız...!
NOT: Bu yazımı büyük bir sabırla okuyan okumakta olan herkese sonsuz TEŞEKKÜRLER FORUM AİLESİ HEPİNİ ÇOK AMA ÇOOOOOOOOK SEVİYORUM...
İmza. Charliez Charliez :) :) :) :) :)

Son düzenleme:
Charliez Çevrimdışı

Charliez 

Aktif Üye
19 Ara 2019
67
29
Degerli Arkadaşlar Söylemesi Ayıp şu anda Ankara-Etimesgutlu Arkadaşlarım Dostlarımla Corona maskelerimizi agzımızdan çıkarttık mesai çalışma saatinde 6.5kg taze mısır ununa batırılmış baharatlarla terbiye edip limon soslu damak taaatttttt hazzlı ızgara mangal balık yaptık yavaşşş yavaşşşşşş pişiriyoruz 1-2 Saate pişer Servise hazır olur heralde işci personel elemanlar dahil ve bir avantaj teknoloji magazamızın arka cephe yönü boş kırsal toprak alan balık mangallar burada pişiyor sonra servis-yemek için magaza içinde işci- personel ve misafir yemekleri yemesi için masalar sandelyelerimiz var üst 2. katımızda miiiiiiis gibi koktuu gelin buyrun bekliyorum beraber olsun kaynananız sizi seviyormuş TavsiyeForumu Ailesi Teknoloji Magazamız Son Derrece Rahat ve Konforludur 2.katlı alt üst olmak üzere Bayii-Yetkili Teknoloji Magazamız merdivenli Üst mutfagımızda sürrekli çay sever tiryakilerrrrr için ikramlık taze demlik çay pişmekte
BUYRUN BUYRUN GELİN GELİN BEKLERİM :) :)

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Umut Barış Umut Barış gercekrambo rambo3434 Degerli Arkadaşlar Batı Devletlerinin Yaptıgı kötülükleri yüzüne çarpmak anlatmak konuşmak Türkiyede Artık Suç kapsamına mı girdi...! Halk olarak Sestemi çıkarmayalım herkesmi anormal benmii 2 Dısslıke

yaw kardeşim bırakın şu Batılı sendromunu,bu ne yaw herkes illaki BATI yı suçlayacak,Doğulusu ya da Müsmüman olanlar
çokmu iyi veya suçsuz sen önce kendine bak daha doğrusu öncelikle birer Müslüman olarak bizler bakalım!
sürekli Batı/USA/İsrail cart curt edebiyatı,zira beslenecek başka işleri kalmamış bizlerin!
Kalk ayağa sen ez o zaman şikayet ettiğin sistmi!
ülen nereyi açsam okusam v.s sürekli böyle senaryolar veriyorlar hemde bilinçli olarak!
yaw abi Allah sana bana akıl fikir vermedimi? yada elin gavuru dediğiniz adama da iltimasmı yaptı da seni geçti
sürekli zırlanıp duruyorsunuz,zaten rabbim sana sual edecek "sen ne yaptın ya kulum" diye o zaman ne diyeceğiz??
habire birilerini şikayet edip bir de hiç bir mok yapmadan oturup dır dır ediyoruz

Rabbimin ayrıca bu dünyada da adaleti var! musibetleri de bizlere ayırt etmeden veriyor!
yani bize de veriyor ayırt etmeden,iyide bizim ne suçumuz var(öyle diyoruz ya bizler iman da ettik!!!)
BATI diye diye herifler bizi her şey de fersah fersah geçti biz hala alay ediyoruz veya küçük görüyoruz
Üstelik bize kaçış da yok! öte taraf da hesabı nasıl vereceğiz? kalkıp "BATI" yı mı şikayet edeceğiz o zaman??
evet sen ne diyeceksin ya da ben ...valla bizim ömrümüz her daim BATI diye dilimize dolayıp şikayet edip
durduk rabbim... sen bizi bağışla

BATI sendromunu biz epeyi zamandır yaşadık,öyle 50/100 yıl filan değil daha da fazla,zaten o zaman koptuk bu dünyadan!
hala bir BATI suçlaması gidiyor,yaw sen ne yaptın veya bir şey yapacaksın sen değil de asıl BATI dediğin seni şikayet
edecektir,sürekli bunları duymak beni bir Türk ve Müslüman olarak son derece rahatsız ediyor!

Bir süre senaryolar yazıyorsun bana göre hikaye kardeşim,bunları zaten senelerdir birebir aynısını okuyoruz bari
değişik bir şey yazın,daha doğru alıntı yapın ne var yeni diye bakalım,şikayet şikayet şikayet.....

Ayrıca sürekli bir şeyleri veya birilerini şikayet eden kimseler de ACİZ dir!

Charliez Çevrimdışı

Charliez 

Aktif Üye
19 Ara 2019
67
29
yaw kardeşim bırakın şu Batılı sendromunu,bu ne yaw herkes illaki BATI yı suçlayacak,Doğulusu ya da Müsmüman olanlar
çokmu iyi veya suçsuz sen önce kendine bak daha doğrusu öncelikle birer Müslüman olarak bizler bakalım!
sürekli Batı/USA/İsrail cart curt edebiyatı,zira beslenecek başka işleri kalmamış bizlerin!
Kalk ayağa sen ez o zaman şikayet ettiğin sistmi!
ülen nereyi açsam okusam v.s sürekli böyle senaryolar veriyorlar hemde bilinçli olarak!
yaw abi Allah sana bana akıl fikir vermedimi? yada elin gavuru dediğiniz adama da iltimasmı yaptı da seni geçti
sürekli zırlanıp duruyorsunuz,zaten rabbim sana sual edecek "sen ne yaptın ya kulum" diye o zaman ne diyeceğiz??
habire birilerini şikayet edip bir de hiç bir mok yapmadan oturup dır dır ediyoruz

Rabbimin ayrıca bu dünyada da adaleti var! musibetleri de bizlere ayırt etmeden veriyor!
yani bize de veriyor ayırt etmeden,iyide bizim ne suçumuz var(öyle diyoruz ya bizler iman da ettik!!!)
BATI diye diye herifler bizi her şey de fersah fersah geçti biz hala alay ediyoruz veya küçük görüyoruz
Üstelik bize kaçış da yok! öte taraf da hesabı nasıl vereceğiz? kalkıp "BATI" yı mı şikayet edeceğiz o zaman??
evet sen ne diyeceksin ya da ben ...valla bizim ömrümüz her daim BATI diye dilimize dolayıp şikayet edip
durduk rabbim... sen bizi bağışla

BATI sendromunu biz epeyi zamandır yaşadık,öyle 50/100 yıl filan değil daha da fazla,zaten o zaman koptuk bu dünyadan!
hala bir BATI suçlaması gidiyor,yaw sen ne yaptın veya bir şey yapacaksın sen değil de asıl BATI dediğin seni şikayet
edecektir,sürekli bunları duymak beni bir Türk ve Müslüman olarak son derece rahatsız ediyor!

Bir süre senaryolar yazıyorsun bana göre hikaye kardeşim,bunları zaten senelerdir birebir aynısını okuyoruz bari
değişik bir şey yazın,daha doğru alıntı yapın ne var yeni diye bakalım,şikayet şikayet şikayet.....

Ayrıca sürekli bir şeyleri veya birilerini şikayet eden kimseler de ACİZ dir!

Ben Görünüşte Sözde iki yüzlü müslüman(mışşşş müşşşş) gibi görünen sözde insanlardan bahsetmiyorum? ?
Gerçek Özde Görünen Hakiki Yürekli kalbi ALLAH C.C. korkusu sevgisi olan Kuranı-Kerimi Sünnetleri Helalleri- Haramları Emirleri-Yasakları- Sevapları-Günahları- bilen daire çizgilerine uyup Dikkat eden İslamı-Kuranı-Sünneti Müslümanlıgı Hayat-Yaşam Tarzı Edinen Hakiki Müslümanlardan Bahsettim.
BU AYETTE BURADA KALSIN O ZAMAN !
Her kim bir kavme/topluluga benzemeye çalışırsa o da onlardandır...!( Hadisi Şerif )
Sakın yahudi ve hristiyanları veli ( Dost) Edinmeyin...! Onlar Birbirlerinin Dostudurlar...!
Yahudileri Azgınlıkları Sebebiyle Cezalandırdık...! ALLAH C.C. Onlara Lanet Etsin...! ( Örnegin farklı milletlerce ===>> kovulup yaşadıgı yerleri terk etmek zorunda kalan/bırakılan yahudiler bir zamanlar azgınlıklarından-günahlarından ötürü başlarına türlü-musibet-felaketler geldi çöllere sürüldüler aç-susuz-bırakıldılar birçogu öldüler... ALLAH İŞTE ZALİMLERİ BÖYLE CEZALANDIR...!
isteyen ( yahudilerin çöle sürülüşünü ) internetten kaynaklardan araştırıp bulup okusun...! Bu yüzden ki azgın -zalim-kafirr yahudileri gidecek yaşayacak bir vatanları olmadıgı içindir ki bu yüzden. CAAAANNIIMMMMM KUDÜS-FİLİSTİNİ İŞGAL EDİYORLAR BOZGUNCULUK-SAVAŞ ÇIKARTIYORLAR YAGMA EDİP YASADIŞI YERLEŞİM YERLERİ YAPIYORLAR DEMİ (KAHPE İSRAİLİN) İNTERNETTEN İŞGAL HARİTASINA BAKINIZ ...!
DÖRT TARAFI DUVAR-SİVRİ DİKENLİ TELLERLE ÇEVRİLMİŞ SÖMÜRÜLEN ABLUKA ALTINDAKİ CAAAANIIIIIIIIMMMM FİLİSTİN-KUDÜS ;( :( :( ;( ;( :'(
O çok Sevip özendiginiz kalbinizin çarptıgı cızzzz ettigi içinizin kıppııırrr kıpıırrrr ettigii sözde Medeni Sömürgen Emperyalist kapitalist Evanjelist hristiyanlar "SUÇLU" degiller Siyonist Şeytan Yahudiler "SUÇLU" degiller Sadece "MAZLUM" "MASUM" Müslümanlar aSorumlu-Hatalı Öylemi Acep ? ?
BU YAZIM MESAJIM KAPAK OLSUN Size Kuklacı Avrupayla -Batıyla Mutluluklar
İŞGAL EDİLEN Irak yemen afganistan suriye ve binler milyonlarca akan kan ortadogu ve diger mazlum masum ülkeler
Şeytan büyük israil ortadoguyu işgal projesi ''Middle Eeast Poject İsrael''

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Arkadaşlar hepimiz zor günlerden geçiyoruz. Mümkün mertebe ikili tartışmalara girmeden, birbirimizi kırmadan konudan faydalanalım.
Tavsiye Forumu olarak diğer forumlara göre yaratmaya çalıştığımız bir diğer farkımız da budur.
Kırıcı, saldırgan üsluba varmadan forum kültürünü yaşatabilmek.
Sakin kalmaya çalışalım, bu ülke hepimizin.

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
bugün biraz afiş yapmıştım mahallede market avm ve belli başlı yerlere yapıştırmak için biraz dolaşmak zorunda kaldım. lakin gördüğüm manzara gerçekten korkuttu beni sanki memleket'te bu virüs ilet-tinden eser yokmuş cansına, ahali sokaklarda ve alış veriş yapıyordu. işimiz çok zor o kadarını diyebilirim

1be9ef6324408d941.png

az önce sayın sağlık bakanının verdiği bilgiler ışığında ülkenin her tarafında virüs vakıalarının olduğunu resmi olarak açıkladı. perşembe nin geleceği çarşamba dan beliydi atasözümüz gerçek oldu maalesef, dünyada bu kadar vaka ve ölümden sora aklımız başımıza gelmediyse bize her şey müstahak demek çokta yanlış olmazsa gerek.
nasıl cahil bir toplum olduğumuz ayan beyan sergilendi ve korktuğum şey memleketimizin başına her karış toprağına bulaşarak hayat buldu . gerçekten çok üzgünüm. bir çoğumuz öncesinde görüp yazdık sosyal mecrada isyan ettik ama nafile korkulan oldu. daha bugün sayın bakanın twiit sayfasında adeta isyan ederek yazdım halk sokaklarda cirit atıyor diyerek, sonuç ülkemizin bekaretini kendi elimizle yitirdik...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bakan Fahrettin Koca Bilim Kurulu'yla yaptığı toplantının ardından basın mensuplarına açıkalamalarda bulundu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fransa'da sokağa çıkma yasağı ilan edild

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt