Koronavirüs maalesef Türkiye'de de tespit edildi.

Charliez Çevrimdışı

Charliez 

Aktif Üye
19 Ara 2019
67
29
Arkadaşlar konuyu ikili ve politik tartışma konumuna geçirmeden devam edelim derim.
Sadece arkadaşımız soru sorduğu için cevapladım hepsi bu.

Yabancı haber sitelerine hiç güvenmem özellikle Dw alman medya gurubu bu kendini bilmezler Türkiyede Virüsün Sanki Camide çıkmış gibi provakasyon kara proganda algı operasyonu yaptılar ahaber ntv haberturk cnnturk sagolsun ögrendim kafir DW Almanya kimbilr kendi halkına biz müslüman turklere yalan iftiralar o yüzdem Almanyada ve Avrupa İslamafobi çok yüksek yaygın...!

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Yabancı haber sitelerine hiç güvenmem özellikle Dw alman medya gurubu bu kendini bilmezler Türkiyede Virüsün Sanki Camide çıkmış gibi provakasyon algı operayonu yaptılar ahaber ntv haberturk cnnturk sagolsun ögrendim kafir DW Almanya

Yaptıysa da ben o haberine itibar etmem merak etme. :ok

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Anket Yapılsa Acaba şu anda kaç Üye? AK PARTİLİ MHPLİ İYİ PARTİ SAADET PARTİSİ BBP
CHP-HDP SOL PARTİLİ ÇIKAR GERÇEKTEN MERAK İÇİNDEYİM NE ZAMAN MESAJ KONU YAZCAM DİSSLİKE ALIYORUM
Bir konuyuda siyasete getirmeden görüş yazasak.
başarabiliriz yaa. Gerçekten!!!
Yani insanlar virüsle mücadele ediyor, kimisi ÖLÜYOR! Ama bizim siyasetten başka işimiz yok bu ülkede her boka siyaseti bulaştırıyoruzzzzz.
abi nolur yaaa. Nolurrr.
bi konuda bıktığımı dile getirmiştim. Bu konuda da haksız olmadığımı ispat etmiş oldunuz
Lütfen sadece dua edebiliriz. Çevremizdeki yaşlı sınıfındaki insanları dışarı cıkmamaları icin uyarabilriz. Maalesef yanlarına gitmeden durumlarını sorabiliriz vs vs .....

B Çevrimdışı

baran5454 

Süper Üye
14 Kas 2019
559
Yabancı haber sitelerine hiç güvenmem özellikle Dw alman medya gurubu bu kendini bilmezler Türkiyede Virüsün Sanki Camide çıkmış gibi provakasyon kara proganda algı operasyonu yaptılar ahaber ntv haberturk cnnturk sagolsun ögrendim kafir DW Almanya kimbilr kendi halkına biz müslüman turklere yalan iftiralar o yüzdem Almanyada ve Avrupa İslamafobi çok yüksek yaygın...!

Hocam haber sitesine güvenilmez kaynağa güvenilir. Kim olursa olsun doğru habercilik yapıyorsa kaynağını verir Eğer aklına yatmayan ya da daha detaylı bilgiye ihtiyacın varsa açıp bakarsın.
Kaynak new england journal of medicine adında etki faktörü yüksek saygın dergilerden biridir. Yayın editöre mektup adı altında yazılmış bir makale. Araştırma makalesi olmaması sebebiyle zaten bazı eksiklerini belirtiller ve amacı o alanda farklı şeylerin olabileceğin göstermektir. Ki diğer araştırmacılar bu anlamda uyarmak ve o kısma yoğunlaşmalarını sağlamak amacıyla yapılır.
Her konuyu döndürüp dolaştırıp aynı yere getirmek gibi bir misyonun var sanırım :)
Unutmadan yayınında linki

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Yaşlıya, işçiye, emekçiye ... Artık tüm Türkiye 'ye evinde kal, dışarı çıkma; yasak ! denmeli. Öyle, 21 paketlik açıklama yapıp, sokağa çıkmazsak iyi olur, ekonomimiz zorlanır gibi yolu uzatan, yuvarlak kelimeler ile kurulmuş cümleler yerine; müteahit ve bankacıları sevindirecek tedbirler alınmamalı, şu dönemde uçak biletinin kdv sinin 1 e düşürülmesi ile bu hastalığın ilişkisinin mantığını anlayabilen biri açıklayabilirse memnun olurum. Sokağa çıkmazsak değil sokağa çıkmayın, yasak ! diye net olunmalı !

Hem bankacılara, mütahitlere yaranılacağına bilim insanlarından ekip oluşturup ilaç için çalışma başlatılması elzemdir, daha faydalıdır. Haberlerde izledim dün akşam, yurt dışından virüsü 15 dakikada tespit eden kit alınmış. Hayırlı olsun hayırlı olsun da biz yerli otomobil üreten ülkeyiz bu kiti mi üretemeyecektik ?

Gün günü geçiyor, her gün bi yeni sektörün faaliyetini durdurmakla bu iş çözüme kavuşmayacak bilakis artan rakamlarla önlenemez sonuçlar doğuracak !

Toplanan oouuuuunca kdv nin kdv sinin kdv si var, şimdi dağıtma zamanı !
İşçi, memur, çalışan, iş veren... iş kaybederim korkusuyla her gün işine gidiyor. Çünkü güvencesi yok geleceğe dair, mecbur çalışması lazım. Onlara bu güvencenin ihtisas edilmesi lazım. Yatır maaşının %80 ini mesela. Gerçi onda da el altından maaş alıp asgari ücret üzerinden maaşlı görünenler kazan kaldırır ! ?

İsrail, İsrail iken bu kararı verebilip ülkesini karantinaya alıyorken bu ülke neden hastalığın yayılmasına olanak sağlıyor anlamış değilim. Sonumuz hayrolsun ! (Yorumum, alayına siyaset içermektedir.)

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
S00322-0428539ecbc97c631a2dd1.jpg

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969

Bende kaşıntı ve gıdıklanma hissi değil de toz varmış gibi bir his var. Ya da kuruluk gibi.
Önlem almaya başladığımdan beri kolonyaya biraz fazla maruz kaldım ondan etkilenmiş de olabilirim.
Ya da odamdaki tozu yeni aldım o da etki etmiş olabilir diye düşünüyorum.
Bir de Oytun Erbaş'ın dediği tuzlu su olayını gargara şeklinde de yaptım.
Onun da sonucu olabilir.
Diğer hiçbir belirti yok. İshal yok, halsizlik yok, ateş zaten yok.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Kapı tekmeleyenin amacı muhtemelen başka ama dediğin konuda haklısın. İşin ciddiyetini anlamadı insanlar.
Amaç, Eylemi haklı kılmaz.

Orada sadece kapı tekmelemiyor, vatandaşı isyana teşvik ediyordu ama o ehli mümin olduğu için devlet bunu görmeyi reddetti o ayrı konu.

''Gelin şu kapıyı kıralım ey müslümanlar, Neyden korkuyorsunuz? Allahtan korkun'' demek toplumu isyana teşvik olmuyor mu?

Hayır yani bu güne kadar bu gerekçe ile onbinleri gözaltına aldılar ya o bakımdan şeyttim.

Amaç ne? Namaz kılmak. Eylem ne? Şiddet. Sonuç ne? Hiç.
Amaç ne? Gazetecilik yapmak. Eylem ne? Haber yayınlamak. Sonuç ne? Cezaevi.

Söz bitmiştir.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Bende kaşıntı ve gıdıklanma hissi değil de toz varmış gibi bir his var. Ya da kuruluk gibi.
Önlem almaya başladığımdan beri kolonyaya biraz fazla maruz kaldım ondan etkilenmiş de olabilirim.
Ya da odamdaki tozu yeni aldım o da etki etmiş olabilir diye düşünüyorum.
Bir de Oytun Erbaş'ın dediği tuzlu su olayını gargara şeklinde de yaptım.
Onun da sonucu olabilir.
Diğer hiçbir belirti yok. İshal yok, halsizlik yok, ateş zaten yok.
İlk veri bende de oluyor boğazda kaşınma , gıdıklanma ama bu bana her sene bu aylarda olan birşey , polen alerjim olduğu için her sene yaşıyorum bunu , hatta sonrasında defalarca hapşırıyorum , gözlerim sulanıyor , burnum akıyor felan , daha o evreye gelicem. Alerji ilacı kullanarak bu evreyi atlatmaya çalışıyorum , o yüzdendir ki bazı hastalıklar korona virüs ile aynı seyirleri gösterebilir , korona virüs bariz net en büyük veri yüksek ateş ve kuru öksürük.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
kendini aşırı dinlemek, çok dikkatle vücudu takip etmeye çalışmak, virüs olmasa da panik atağa sebep olabilir. kendinizi bu durumda bulunca, bir kaç kere derin nefes alıp verin ve içinizden" iyiyim .." vb. telkin edici sözler söyleyin. durduk yere panik atak sahibi olmak da iyi değil.

Geri
Üst Alt