oXyGeN
Aktif Üye
- 25 May 2018
- 364
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler[SUP] [/SUP]
Yabancı haber sitelerine hiç güvenmem özellikle Dw alman medya gurubu bu kendini bilmezler Türkiyede Virüsün Sanki Camide çıkmış gibi provakasyon kara proganda algı operasyonu yaptılar ahaber ntv haberturk cnnturk sagolsun ögrendim kafir DW Almanya kimbilr kendi halkına biz müslüman turklere yalan iftiralar o yüzdem Almanyada ve Avrupa İslamafobi çok yüksek yaygın...!Arkadaşlar konuyu ikili ve politik tartışma konumuna geçirmeden devam edelim derim.
Sadece arkadaşımız soru sorduğu için cevapladım hepsi bu.
Yabancı haber sitelerine hiç güvenmem özellikle Dw alman medya gurubu bu kendini bilmezler Türkiyede Virüsün Sanki Camide çıkmış gibi provakasyon algı operayonu yaptılar ahaber ntv haberturk cnnturk sagolsun ögrendim kafir DW Almanya
Bir konuyuda siyasete getirmeden görüş yazasak.Anket Yapılsa Acaba şu anda kaç Üye? AK PARTİLİ MHPLİ İYİ PARTİ SAADET PARTİSİ BBP
CHP-HDP SOL PARTİLİ ÇIKAR GERÇEKTEN MERAK İÇİNDEYİM NE ZAMAN MESAJ KONU YAZCAM DİSSLİKE ALIYORUM
Yabancı haber sitelerine hiç güvenmem özellikle Dw alman medya gurubu bu kendini bilmezler Türkiyede Virüsün Sanki Camide çıkmış gibi provakasyon kara proganda algı operasyonu yaptılar ahaber ntv haberturk cnnturk sagolsun ögrendim kafir DW Almanya kimbilr kendi halkına biz müslüman turklere yalan iftiralar o yüzdem Almanyada ve Avrupa İslamafobi çok yüksek yaygın...!
Amaç, Eylemi haklı kılmaz.Kapı tekmeleyenin amacı muhtemelen başka ama dediğin konuda haklısın. İşin ciddiyetini anlamadı insanlar.
İlk veri bende de oluyor boğazda kaşınma , gıdıklanma ama bu bana her sene bu aylarda olan birşey , polen alerjim olduğu için her sene yaşıyorum bunu , hatta sonrasında defalarca hapşırıyorum , gözlerim sulanıyor , burnum akıyor felan , daha o evreye gelicem. Alerji ilacı kullanarak bu evreyi atlatmaya çalışıyorum , o yüzdendir ki bazı hastalıklar korona virüs ile aynı seyirleri gösterebilir , korona virüs bariz net en büyük veri yüksek ateş ve kuru öksürük.Bende kaşıntı ve gıdıklanma hissi değil de toz varmış gibi bir his var. Ya da kuruluk gibi.
Önlem almaya başladığımdan beri kolonyaya biraz fazla maruz kaldım ondan etkilenmiş de olabilirim.
Ya da odamdaki tozu yeni aldım o da etki etmiş olabilir diye düşünüyorum.
Bir de Oytun Erbaş'ın dediği tuzlu su olayını gargara şeklinde de yaptım.
Onun da sonucu olabilir.
Diğer hiçbir belirti yok. İshal yok, halsizlik yok, ateş zaten yok.