ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Vaka sayısı 947 ölü sayısı 21 olarak açıklama yapıldı giderek daha kötü hale geliyor
Kendin çalıp, kendin oynuyorsun...Umut Barış rambo3434 Degerli Arkadaşlar Batı Devletlerinin Yaptıgı kötülükleri yüzüne çarpmak anlatmak konuşmak Türkiyede Artık Suç kapsamına mı girdi...! Halk olarak Sestemi çıkarmayalım herkesmi anormal benmii 2 Dısslıke
Çavuşoğlu, öğrencilerin bu akşam TSİ 20.00'de başvurularını tamamladığına işaret ederek, şunları kaydetti:
"3 bin 358 öğrencimiz, 7 ülkeden temsilciliklerimize başvurdu. Suudi Arabistan'dan hiç başvuru olmadı. BAE'den sadece 1 başvuru var. Yarından itibaren öğrencilerimizi ülkemize getirmeye başlayacağız. Öğrenciler geldikten sonra 14 gün karantinaya tabi tutulacaklar. Bu konuda kesinlikle taviz vermiyoruz. Kendi sağlıkları, tüm Türkiye'deki vatandaşlarımızın sağlığı ve sağlık çalışanlarımızın sağlığı için bunları yapmak zorundayız.
Sakarya ve Samsun'daki yurtlara yerleştirilecekler. Tüm kurumlarımızla 14 gün içinde gerek sağlık testleri gerek diğer ihtiyaçları karşılanacak."
Umut Barış rambo3434 Örnek: Sırf Muhalef olsun diye Yalan haberler yapmaktan işi gücü İSLAMI karalamak İKTİDARI karalamak Algı Operasyonları Subliminal mesaj veren Provokatif yayınlar yapan 1080p FULLHD Tvimde Açtııgımda fakirlikten Agzı kokmuş reklam-reklam geliri olmayan işinde liyakat-ehil bilmez yapmacık ilkokul mezunu tv medya troll mensupları 480p sd yayınıyla ekranda çamur gibi duran muhalif H*l*ktv ve T*e*l*1 kanalı siyasete kesinlikle girmeyecegim ama O malum parti yüzünden Evlatları pkk terör örgütü tarafından daga kaçırılan Diyarbakır Anneleri 290 Gündür Evlatlarına kavuşmayı bekliyorlar...
Ayrıca malum hdp paçavra terör partisinin başındaki sezai temelli denen dümbük chp kazandıysa hdp sayesinde kazandı dedi ibb başkanı imamoglu bize borçlu dedi hatırlatırım 2 muhalif partinin aralarnda su sızmıyor nereye gitseler kol kolalar mübarek...
Eminim Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk Yaşasaydı tıpkı yunanlılar nasıl denize döküldü ise terörist hdp ve işbirlikçi partileride yönetici bay kemal dahil hepsini denize dökerdi..
Atatürk Ve İslam kitabını herkese tavsiye ederim babası Muhterem Ali Rıza Efendi Annesi hanım hanımcık kapalı dindar Muhterem Zübeyde Hanımefendi yine aynı şekilde Kız kardeşi Makbule Atadan diger kardeşi Fatma Hanım Efendi ve Agabeyi Ömer Ve Ahmet bey
Atatürk İslama-Müslümanlıga Çok Deger Vermiştir... Örnegin Arapça Bilmeyenler için Kuranı-Kerimi Mealen Türkçeye Çevirtmiştir...
ALLAH.CC Hepsine Rahmet Mekanlarını Cennet Eylesin Amin İNŞALLAH.
Herkes Ne Ekerse Onu Biçer... Herkes Kendi Dininden veya Siyasetinde Sorumlu
Konu Kapatılmıştır...! VESSELAM.
Anket Yapılsa Acaba şu anda kaç Üye? AK PARTİLİ MHPLİ İYİ PARTİ SAADET PARTİSİ BBP
CHP-HDP SOL PARTİLİ ÇIKAR GERÇEKTEN MERAK İÇİNDEYİM NE ZAMAN MESAJ KONU YAZCAM DİSSLİKE ALIYORUM
Anket Yapılsa Acaba şu anda kaç Üye? AK PARTİLİ MHPLİ İYİ PARTİ SAADET PARTİSİ BBP
CHP-HDP SOL PARTİLİ ÇIKAR GERÇEKTEN MERAK İÇİNDEYİM NE ZAMAN MESAJ KONU YAZCAM DİSSLİKE ALIYORUM
Ben, hepsinin Allah belasını versin diyebiliyorum çok şükür... Özellikle de, dini paraya değişenlerin, terör ile kolkola gezenlerin...Anket Yapılsa Acaba şu anda kaç Üye? AK PARTİLİ MHPLİ İYİ PARTİ SAADET PARTİSİ BBP
Yazardım ne yaptıklarını ama, yoksaydım kendisini...[SUP]AKP davul zurnayla pkk li teröristleri içeri alırken terör örgütü terör örgütüyle koyun koyunayken bu arkadaş nerdeymiş merak ettim ?[/SUP]