Evet geldiler keşif yaptılar.. Uzunluk zaten 4,5 5 metre..Ona 250 dediler.. Kazık gerçi ama sağlıklı olacaksa beni ugraştırmayacaksa ne yapayım vericez 250 yi rahat edicez...ghostkiller1' Alıntı:hakan1965' Alıntı:Merhaba dostlar .. Ugur klimadam 24.000 lik klima için perşembe günü montaja gelecekler.. Burada sizlerden öğrendiğim kadarıyla bağlantı boruları gerçektende aluminyumdanmış ... Bakır boruyu sordum 250 TL dediler.. Ne dersiniz bu parayı vermeye değermi .. Bakır ve aluminyum boru arasında ne gibi farklılıklar var bilmediğim için sizlere soruyorum... Yardımcı olursanız sevinirim .... Şimdiden teşekkürler .......
hakan kardeşim kaç mt ki bu farkı istediler sizden.geldiler ölçtülermi ne kadar boru gidiyor.kendinizde dışardan tedarik edebilirsiniz zamanınız varsa.servisin kullandığı boru çapına göre alınabilir.yarı yarıya fiyat inebilir.
bakır boru olması herhaliyle şart.ilerde yer değişimi olsa aliminyum birdaha kullanılmaz.bakıra göre verimsizdir en kötüsüde dayanıksızdır.dış hava koşullarından çabuk etkilenir.basitçe çabuk delinir yırtılır.illa olur demiyorum ama olur.böyle uzar gider.altın varken tenekeye ne hacet.
ama bu rakamı size kafadan söyledilerse ayıp etmişler.belki size 3 mt boru yetecek o zaman neolacak.
Fırsat bu fırsat düşkünleri diyecem ama metresi 50 tl normal gibi geldi bana.. Pek anlamam gerçi bu işlerden.... Yinede teşekkürler .... Bakır boruda karar kılıcam zannedersem .... Dün yine UGUR konsept magazaya gittim ödeme yapmak için.. Koskoca yeri tek kliima buz yapmıştı resmen.. Elbette sabahtan akşama çalışıyordur o makine ama bayaa sogutuyor... Zannedersem iyi bir tercih yaptım gibi gibi .... 38 m2 salonda Ugur 24 lük bayaa fazlasıyla yetecek bence... Yinede o 250 yokmu o 250 .. Canımı sıktı ..