Ben köyde kullanmak için aldığım 2 lt lik fıs fıs halen kullanılıyor ,tık demedi, alınabilir bence![]()
Bu el pompalarının tazyik kuvveti nedir ? Baya kirli bir klimayı temizlemeyi düşünüyorum. Tazyikli su olmadan çıkacağa benzemiyor
Ben köyde kullanmak için aldığım 2 lt lik fıs fıs halen kullanılıyor ,tık demedi, alınabilir bence![]()
Yakından sıkarsan fena değil ,arabanın motorunu da temizlemiştim ama bir akülü ilaçlama gibi çalışmıyor.En iyisi akülü ilaç pompası alıp 12v adaptörle çalıştırmaktır,o da vardı bende ama şimdi yok.En azından 250 tl verip komple almaktansa sade pompa daha çok iş yapıyor ,bir kova ve 12v adaptör lazım sadeceBu el pompalarının tazyik kuvveti nedir ? Baya kirli bir klimayı temizlemeyi düşünüyorum. Tazyikli su olmadan çıkacağa benzemiyor

Ooo, bunu da yaparız kendimizKlimacılar 150-200 tl arası temizleme ücreti istiyor. Birden fazla klima olunca baya külfetli oluyor . Bir pompa bir de şundan yaparsam sanırım iş görür
![]()

Kullanım videosuna göz attım aslında baya kullanılışlı farklı işlemler içinde kullanılabilir. Tazyik oranı iyiyse alabilirimPompa:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Orijin daikin kompresör daha kaliteli japon malıortak üretim olabilir
Gree Daikin için fason üretim yapıyor olabilir.
bunlar ihtimal dâhilinde
tek bildiğim birşey var
Daikin kendi ürettiği kompresörlerde GREE ibaresi bulunmuyor.
google daikin compressor yazarak görsellerde arama yap.
Ben yüksek ağaçlara ilaç da atmıştım denemek için,hatta üşenmeyip arabanın motoruna da denedim(araba tester oldu yani) ,bayağı iyi idi.Hatta hortumun ucuna meme olarak 2lt fıs fısın memesini takmıştım ,fena değildi .Bilsem film çekerdim ,hiç aklıma gelmedi doğrusu ,aslında daha önce sulu süpürgenin motorundan yapıp ,film çekmiştim ,bana göre ondan daha süper olduğunu yazayım.Kullanım videosuna göz attım aslında baya kullanılışlı farklı işlemler içinde kullanılabilir. Tazyik oranı iyiyse alabilirim
Evet R410a gazlı. Aşağıdaki linkten ürün broşürüne ulaşabilirsiniz.Pardon bir şey sorabilir miyim ben Airfel LTXN50U aldım fakat dış ünite de LRXN50UB yazıyor sizce r410 gazlı mıdır bu cihaz
Bahçe sulamada kullanin hortum ucuna takilan tabancayla klima yıkama işlemini yapıyorum.Bu el pompalarının tazyik kuvveti nedir ? Baya kirli bir klimayı temizlemeyi düşünüyorum. Tazyikli su olmadan çıkacağa benzemiyor
Teşekkürler hocam. Bu kadar memnun kalmayı beklemiyordum özellikle fatura kısmında.. Bu arada Vestel klimayı da arada 2-3 gün aralıksız çalıştırmama rağmen.. Vestel’i uygulamasından takip ettiğimde 27 dereceye setlendiği zaman 24 saatte 10kw/h i geçen tüketim gösterdi. Gerçekten baya fark var.@skywalkermrt, memnun olmanıza sevindim.
Tekrardan hayirli olsun gülegüle kullanın.
2 litrelik el pompası gayet rahat bir şekilde işini görür hocam, daha öncede yazdığım gibi halen birçok klima yetkili servisi bu 2 litrelik el pompasıyla yıkıyor iç üniteyi. Çok tazyikli olunca çok temiz oluyor anlamına gelmiyor, uygun bir ilaç ve 2 litrelik el pompası işini görür, ilaç bulamazsan da 2 litreye bir çay bardağı klorak yada yarım çay bardağı domestos.Bu el pompalarının tazyik kuvveti nedir ? Baya kirli bir klimayı temizlemeyi düşünüyorum. Tazyikli su olmadan çıkacağa benzemiyor
Daha bugün iç ünite temizliği için fiyat istedim, 200 lira fiyat ve iş yoğunluğu sebebi ile burnundan kıl aldırmayan bir esnaf tavrı ile karşılaştım.Klimacılar 150-200 tl arası temizleme ücreti istiyor. Birden fazla klima olunca baya külfetli oluyor . Bir pompa bir de şundan yaparsam sanırım iş görür
![]()
Güle güle kullanın, güzel veriler, fanı hangi seviyede kullandınız.LG dual eco 1 aylık kullanım verileri
klimayı 7 Temmuz dan 11 Ağustos tarihine kadar gündüzleri 26 derece gece ise 27 dereceye setli kullandım yer mersin
24 saat sürekli çalışır vaziyette gece 1 odayı gündüz ise 2 oda ve koridor soğutacak şekilde kapılar açık bırakıldı
bu tarihler boyunca sadece 5 gün şehir dışına çıktığım için klima kapatıldı
ve gelen fatura .. her ay klimasız bana 130₺ gelen fatura bu ay 267₺ olarak geldi
değerler çok çok iyi