Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam aslında güzel basınçta veriyorlar, yani amatör biri için, evdeki kullanıcı için alınabilir. Ama dandik işte, bi kullandın, iki kullandın üçüncüde elinde kalır ? zaten üç kere klima temizlesen kâr sayılır ? bunların sağlamını aramıştım zamanında bulamadım el pompalarının.
Ben köyde kullanmak için aldığım 2 lt lik fıs fıs halen kullanılıyor ,tık demedi, alınabilir bence :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu el pompalarının tazyik kuvveti nedir ? Baya kirli bir klimayı temizlemeyi düşünüyorum. Tazyikli su olmadan çıkacağa benzemiyor
Yakından sıkarsan fena değil ,arabanın motorunu da temizlemiştim ama bir akülü ilaçlama gibi çalışmıyor.En iyisi akülü ilaç pompası alıp 12v adaptörle çalıştırmaktır,o da vardı bende ama şimdi yok.En azından 250 tl verip komple almaktansa sade pompa daha çok iş yapıyor ,bir kova ve 12v adaptör lazım sadece :ok

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Klimacılar 150-200 tl arası temizleme ücreti istiyor. Birden fazla klima olunca baya külfetli oluyor . Bir pompa bir de şundan yaparsam sanırım iş görür

Screenshot_4358a12d2488480e7.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Klimacılar 150-200 tl arası temizleme ücreti istiyor. Birden fazla klima olunca baya külfetli oluyor . Bir pompa bir de şundan yaparsam sanırım iş görür

Screenshot_4358a12d2488480e7.png
Ooo, bunu da yaparız kendimiz :)
Açıkçası ben daha temizletmedim hiç ,iki klimayı da ,ama 3 ay kadar önce eve gelmişti bir usta,bana "abi hiç boşuna para verme ,inan ikiside temiz ,bundan iyi olmaz zaten" dedi ,ki bu işten para kazanıyor bu kişi :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
ortak üretim olabilir
Gree Daikin için fason üretim yapıyor olabilir.
bunlar ihtimal dâhilinde

tek bildiğim birşey var
Daikin kendi ürettiği kompresörlerde GREE ibaresi bulunmuyor.

google daikin compressor yazarak görsellerde arama yap.
Orijin daikin kompresör daha kaliteli japon malı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kullanım videosuna göz attım aslında baya kullanılışlı farklı işlemler içinde kullanılabilir. Tazyik oranı iyiyse alabilirim
Ben yüksek ağaçlara ilaç da atmıştım denemek için,hatta üşenmeyip arabanın motoruna da denedim(araba tester oldu yani) ,bayağı iyi idi.Hatta hortumun ucuna meme olarak 2lt fıs fısın memesini takmıştım ,fena değildi .Bilsem film çekerdim ,hiç aklıma gelmedi doğrusu ,aslında daha önce sulu süpürgenin motorundan yapıp ,film çekmiştim ,bana göre ondan daha süper olduğunu yazayım.

S Çevrimdışı

skywalkermrt

Yeni Üye
18 Haz 2021
27
LG dual eco 1 aylık kullanım verileri

klimayı 7 Temmuz dan 11 Ağustos tarihine kadar gündüzleri 26 derece gece ise 27 dereceye setli kullandım yer mersin

24 saat sürekli çalışır vaziyette gece 1 odayı gündüz ise 2 oda ve koridor soğutacak şekilde kapılar açık bırakıldı

bu tarihler boyunca sadece 5 gün şehir dışına çıktığım için klima kapatıldı

ve gelen fatura .. her ay klimasız bana 130₺ gelen fatura bu ay 267₺ olarak geldi

değerler çok çok iyi

S Çevrimdışı

skywalkermrt

Yeni Üye
18 Haz 2021
27
S skywalkermrt, memnun olmanıza sevindim.
Tekrardan hayirli olsun gülegüle kullanın.
Teşekkürler hocam. Bu kadar memnun kalmayı beklemiyordum özellikle fatura kısmında.. Bu arada Vestel klimayı da arada 2-3 gün aralıksız çalıştırmama rağmen.. Vestel’i uygulamasından takip ettiğimde 27 dereceye setlendiği zaman 24 saatte 10kw/h i geçen tüketim gösterdi. Gerçekten baya fark var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt