Rak_Benadam
Aktif Üye
- 2 Ağu 2021
- 223
- 33
2 litrelik el pompası gayet rahat bir şekilde işini görür hocam, daha öncede yazdığım gibi halen birçok klima yetkili servisi bu 2 litrelik el pompasıyla yıkıyor iç üniteyi. Çok tazyikli olunca çok temiz oluyor anlamına gelmiyor, uygun bir ilaç ve 2 litrelik el pompası işini görür, ilaç bulamazsan da 2 litreye bir çay bardağı klorak yada yarım çay bardağı domestos.Bu el pompalarının tazyik kuvveti nedir ? Baya kirli bir klimayı temizlemeyi düşünüyorum. Tazyikli su olmadan çıkacağa benzemiyor
Bu arada en son 1 ay önce iç ünitemi camsil fıs fıs şişesiyle yıkadım, biraz el ağrısı yapıyor ve sabır gerektiriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha bugün iç ünite temizliği için fiyat istedim, 200 lira fiyat ve iş yoğunluğu sebebi ile burnundan kıl aldırmayan bir esnaf tavrı ile karşılaştım.Klimacılar 150-200 tl arası temizleme ücreti istiyor. Birden fazla klima olunca baya külfetli oluyor . Bir pompa bir de şundan yaparsam sanırım iş görür
Evet tahta çubuk ve biraz naylon ile bu alet yapılır ve iş görür bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güle güle kullanın, güzel veriler, fanı hangi seviyede kullandınız.LG dual eco 1 aylık kullanım verileri
klimayı 7 Temmuz dan 11 Ağustos tarihine kadar gündüzleri 26 derece gece ise 27 dereceye setli kullandım yer mersin
24 saat sürekli çalışır vaziyette gece 1 odayı gündüz ise 2 oda ve koridor soğutacak şekilde kapılar açık bırakıldı
bu tarihler boyunca sadece 5 gün şehir dışına çıktığım için klima kapatıldı
ve gelen fatura .. her ay klimasız bana 130₺ gelen fatura bu ay 267₺ olarak geldi
değerler çok çok iyi
Son düzenleme: