Adem Helvacı
Süper Üye
Rica ederimÇok teşekkür ederim hocam aydınlattığınız için![]()
Ben de senden bir ricada bulunayım.
Şu benim yazılımı güncellesen de diyorum, benim 48 olan yaş 28 yapıp fabrika ayarlarına dönsek nasıl olur?

Rica ederimÇok teşekkür ederim hocam aydınlattığınız için![]()

Rica ederim
Ben de senden bir ricada bulunayım.
Şu benim yazılımı güncellesen de diyorum, benim 48 olan yaş 28 yapıp fabrika ayarlarına dönsek nasıl olur?![]()
aynı markanın kimi servisi yapıyor kimisi yapmıyor.belki m.e -daıkın -panasonıc vs gibi araba parasına klima satan markaların bütün servisleri yapıyor olabilir.bu markalara benim ve çevremde kimsenin gücü yetmediği için montaj aşamasını görme şansım hiç olmadı.Bu vakum işini kanırtmadan 50 kere söyletmeden efendi gibi yapan marka (servis) yok mudur memleket meselesi oldu resmen bu iş ?
Vallahi zor, Billahi zor.Klima işinde bu vakumlama işinin standart bir şekilde,mecburi yapılması gerektiğini,olmazsa olmaz olduğunu bu servislere nasıl kabul ettireceğiz bilmiyorum?Kimisi kendiliğinden yapıyor,kimisi isteğe göre yapıyor,kimisi de yapmamak için binbir dereden su getiriyor.Biz tüketicilerin işi zor ülkemizde.
Zaten Yazılım geliştiricisi yazısını gördüm ondan yazdımAslında tam da benim alanıma giriyor
![]()

Vallahi benim eve gelen Mideacı çocuklar yaptılar, hem de benim ben olduğumu ve başlarına ne geleceğini bilmeden montaja gelirken motorlarını yanlarında getirmişlerdi.Bu vakum işini kanırtmadan 50 kere söyletmeden efendi gibi yapan marka (servis) yok mudur memleket meselesi oldu resmen bu iş ?

Vaayyy aklın yolu bir derler, tesadüf son mesajımda ben de bu konuya değinmiştim tebrik ediyorum sizi.aynı markanın kimi servisi yapıyor kimisi yapmıyor.belki m.e -daıkın -panasonıc vs gibi araba parasına klima satan markaların bütün servisleri yapıyor olabilir.bu markalara benim ve çevremde kimsenin gücü yetmediği için montaj aşamasını görme şansım hiç olmadı.

Bütçe doğrultusunda 18 lik klima için önerilecekler belli.Merhaba, 18.000 btu 5-6 bin TL bandında öneriniz ne olur? Teşekkürler...

Ya da biz gariban forum olduğumuz için belki o ürünleri kullananlar yoktur içimizdeforumda m.e-daıkın-panasonıc gibi kaliteli markalardan klima almış arkadaşlar montaj aşamasında söylemeden vakum yaptılarmı acaba.

mahallede 3-4 yıl önce 2 adet m.e klima takıldı fakat o zamanlar bu konuyla pek ilgilenmediğimden gidip bakmadım .Ya da biz gariban forum olduğumuz için belki o ürünleri kullananlar yoktur içimizde![]()
ben m.e servisini keşif için eve kadar çağırdım hatta alacağım klimaya bile karar kıldım fakat peder illa arkadaştan al deyince fujıplus denilen dandik klimayı aldım.şimdi ise korona ve iktidar yüzünden cepte para kalmadı bu nedenle bu markalar hayal oldu.Ya da biz gariban forum olduğumuz için belki o ürünleri kullananlar yoktur içimizde![]()