Abi sana başımdan geçen bir olayı anlatıcam geçen senelerde bir derin dondurucu ihtiyacım olmuştu ve araştırmaya başladım o dönem aynı özellikte ama herşeyi aynı iki marka arasında kalmıştım uğur ve bosch. Aralarında da 600 lira civarı fark vardı dedim madem ikisi aynı özellikte gideyim 600 lira daha ucuz olanı alaym almaz olaydım ilk sorun serviste başladı 15 gün randevu alamadım bugün gelicez yarın gelicez diyip oyaladılar neyse sonunda servis geldi bi baktık kapıda deforme var tutanak tuttular değişim talep ettik asıl sarmal bundan sonra başladı bi 10 gün kapının gelmesini bekledik sonra 1 hafta da servisinin gelmesini bekledik neyse kapı geldi bi baktık hooppp kapı yine deforme ben yine almadım gönderdim başka bi kapı talep ettim sonra yine 10 gün kapı 1 hafta servis bekledik üçüncü kez kapı geldi inanmazsınız kapı yine deforme şekilde geldi ?? dedim sizin yapacağınız işinde kapınızında neyse aldım artık taktım o şekil deforme haliyle o sıra bulaşık makinesinde bi sorun oldu Bosch marka MHlini aradım direkt kayıt açtılar şakkk diye yarın servis geldi sorunu çözdü gitti dedim bir daha ucuz diye bi mal alırsam cümle alem öpsün beni ? 600 lira fazla vermedim diye başıma gelenler kalmadı velhasıl ucuz etin yahnisi yavan olur diye bi söz vardır bu hakikaten gerçek bir olay tabi bu her marka ve ürün için geçerli olmaz ama yaşadığım tecrübeler neticesinde 2 lira fazla verym başım ağrımasın modundayım artık ?