Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,244
- 52
Siz gelen ekibe adımı verin, konuya tüketici dernek yetkilisi olarak müdahil olacağımı belirtin.Konu ile ilgili çok fazla mesaj geldiği için hepsine alıntı yapamıyorum fakat herkese teşekkür ederim.
Servis tekrardan randevu verdi ve pazartesi günü uzman ekibin geleceğini söyledi. Değişim talep ettiğimi belirttim sonrasında gerekirse gaz boşaltma doldurma vs yapacağını söyledi.
Dediğiniz gibi değişim hariç hiçbir şeyi kabul etmeyeceğim gerekirse Adem Bey'in de yardımıyla hakem heyetine başvuruda bulunacağım.
Ek olarak canlı desteğe sorduğumda servisler için herhangi bir farklı montaj kılavuzu olmadıklarını belirttiler.
Onlar beni tanımazsa üstlerine söylesin, üstleri beni gayet iyi tanırlar.
Ya o klimayı efendi gibi değiştirirler, ya da bu sürecin hem videosunu yapar paylaşırım hem de hukuki sürece müdahil olur DEVLET EMRİ İLE o klimayı zaten ben değiştirtirim. Haaaa ne olur? Onlar da ego yapar (ki severler bunu) ''değiştirmiyoruz o zaman hodri meydan'' derler (Keyifleri bilir) sizin adınıza değişen hiç bir şey olmaz zira siz hukuki süreç boyunca klimanızı kullanmaya devam edersiniz, birkaç ay sonra Yüce Devletimiz kendilerine sunmuş olacağımız hem teknik dokümanlar hem de mesnetli verilerimiz neticesi bizi(sizi) haklı bulduğunda zaten paşa paşa gelip değiştirecekler o klimayı.
Şu an için ''dış ünite değişse yeter'' diyeceğimiz koşullarda, iş oralara gelirse Komple değişim veya siz dilerseniz ''Ben bu ciddiyetsiz firma ile bir daha muhatap olmak istemem'' derseniz ücret iadesi yoluna gidilir o sizin tercihiniz. HAKLI yasal talebinizi yerine getirmediklerinden dolayı amortisman bedeli vs de kesinti yapamazlar paranızdan içiniz rahat olsun.
Kaldı ki yine HUKUKİ anlamda ortada bir AYIPLI mal ve AYIPLI HİZMET ikisi birden söz konusudur. O klima her şekilde de-ği-şe-cek bu kadar rahat yazıyorum bakınız.
Söyleyin lütfen onlara, bu sefer Hukuk birimleri arasa da videoyu vs geri çekmem bilgileri olsun. Her ne kadar arayanlar çok değerli insanlar olsa ve kendileri ile çok güzel sohbet ediyor olsak da, ortada bir KASITLI TÜKETİCİ MAĞDURİYETİ oluşturulan bu hususta ASLA geri adım atmam. Daha önce bir videoyu rica üzerine kaldırmıştım ama hem konu tüketici konusu değildi hem de arayan arkadaşımın çok haklı bir gerekçesi vardı. ''Doğru Diyorsun'' dedim kaldırdım.
Bu mesajın tamamını okutabilirsiniz kendilerine.