Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,244
- 52
Bütün alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun, sorunsuz bir şekilde uzunca bir süre kullanırız inş. Ben de Panasonic plazma vardı,albanez üstadın sayfalarca dolusu yorumlarını okuyarak ve kendisinin bilgisine güvenerek 11 yıl önce almıştım Pany i ve mutlu mesut 11 senedir kullanıyordum. Artık ekran yanıkları oluşmaya başlamıştı, F/P ürünü olarak bu ürünü görüp, dün gece yarısına kadar Adem Bey in ve diğer bilgili arkadaşların yorumlarını okuyunca, karar verip alayım bunu bari dedim. Plazmadan sonra LCD nasıl olacak bakalım. Sorun çıkartmaz umarım.
Bilgi paylaşımında bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Bu arada BİM deki afişlerde Blueutooth var diyor ama kutusunun üzerinde buna rastlamadım. Açıp kullanan varsa bir kontrol edebilir mi acaba?
Bu arada Vestel servisini arayıp kendimiz kurabilir miyiz diye sorduğumda, kurabileceğimizi ama servis nezaretinde kutunun açılmasının, herhangi bir kırık dökük vs gibi hasarlı durumlar karşısında, zabıt tutularak iadesinin gerçekleşebileceğini söylediler.
Selamlar ve Saygılar
Selamlar azizim
Servis arkadaşlarım çok doğru bir bilgi vermiş, lütfen riske girmeyin, bırakınız gelip servis görevini yapsın sonra mutlu mesut kullanmaya deavem edin

Bluetooth desteği mevcuttur üründe

Plazmadan sonra LCD aldığınız için beklentinizi çok yüksek tutmamanızı rica ediyorum lakin VA ve CMO panel olması nedeniyle ben oldukça iddialıyım bu tv de