Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Alan ve kurulumu yapan atkadaşlardan ricam; kutu içerisinde duvar askı aparatı çıktı mı?
Çıkmaz zira anlaşmada askı aparatı yok
Alan ve kurulumu yapan atkadaşlardan ricam; kutu içerisinde duvar askı aparatı çıktı mı?
Bütün alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun, sorunsuz bir şekilde uzunca bir süre kullanırız inş. Ben de Panasonic plazma vardı, albanez üstadın sayfalarca dolusu yorumlarını okuyarak ve kendisinin bilgisine güvenerek 11 yıl önce almıştım Pany i ve mutlu mesut 11 senedir kullanıyordum. Artık ekran yanıkları oluşmaya başlamıştı, F/P ürünü olarak bu ürünü görüp, dün gece yarısına kadar Adem Bey in ve diğer bilgili arkadaşların yorumlarını okuyunca, karar verip alayım bunu bari dedim. Plazmadan sonra LCD nasıl olacak bakalım. Sorun çıkartmaz umarım.
Bilgi paylaşımında bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Bu arada BİM deki afişlerde Blueutooth var diyor ama kutusunun üzerinde buna rastlamadım. Açıp kullanan varsa bir kontrol edebilir mi acaba?
Bu arada Vestel servisini arayıp kendimiz kurabilir miyiz diye sorduğumda, kurabileceğimizi ama servis nezaretinde kutunun açılmasının, herhangi bir kırık dökük vs gibi hasarlı durumlar karşısında, zabıt tutularak iadesinin gerçekleşebileceğini söylediler.
Selamlar ve Saygılar
Ben aldım üstadım.
Çıkmaz zira anlaşmada askı aparatı yok
izmir/basmane bim de 1 adet var.biraz önce gördüm.
Teşekkürler @Adı hocam. Sabah aldım Tv yi Ablam için. Servis kaydı da oluşturdum. Az önce aradılar kurulum için. Ama ben işten dolayı akşama erteledim. Bi arkadaş sormuştu panel ile ilgili, bu Tv tek seri üretim miydi Ado hocam.
Ekli dosyayı görüntüle 1215saat 7.30 tv ve unitesi için geldim. Daha önce kulaklığı kaçırmıştım bunları kaçırmam
Ado hocam öncelikle merhaba. Vakit iyice daraldı.
50” JVC ve Samsung 50 MU 7000.
Bu iki model arasında kararsız kaldım ve birisini kesin alacağım yalnız arada ₺850 fark var ve Samsung çalışanı daha da düşer dolardan bağımsız olarak diyor. Bunlar geçen senenin ürünü yeni ithalat değil 2018 modeller geldikçe fiyat daha da düşer dedi. Onu da geçtim ₺850 fark vermeye değer mi Samsung ? Samsung Videolarına baktım ürün gayet başarılı. JVC’de ise sadece sizin çektiğiniz kısa bir video var başka bir yerde rastlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkür ederim.
Tek azizim, arkadaşına söyle bulabiliyorsa kesinlikle kaçırmasın, TV ciddi anlamda güzel
Valla @Adı hocam ben kendime geçen hafta mediamarketten ekran boyutundan dolayı samsung 43mu7000 aldım. 2159₺ ye. Bu JVC'yi de ablamlara aldım sizin tavsiyenizle. Tekrar teşekkür ediyorum bilgi ve ilginiz için.
Jvc yi arkadaşların bilgisine dayanarak havada kaparak aldım ;) umarım yanılmam,soundbarda uygun olur dedim yaptık bakalım birşeyler..Servis kurulumundan sonra tv hakkında kanaatim oluşur açıkçası.