JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bütün alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun, sorunsuz bir şekilde uzunca bir süre kullanırız inş. Ben de Panasonic plazma vardı, albanez albanez üstadın sayfalarca dolusu yorumlarını okuyarak ve kendisinin bilgisine güvenerek 11 yıl önce almıştım Pany i ve mutlu mesut 11 senedir kullanıyordum. Artık ekran yanıkları oluşmaya başlamıştı, F/P ürünü olarak bu ürünü görüp, dün gece yarısına kadar Adem Bey in ve diğer bilgili arkadaşların yorumlarını okuyunca, karar verip alayım bunu bari dedim. Plazmadan sonra LCD nasıl olacak bakalım. Sorun çıkartmaz umarım.
Bilgi paylaşımında bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Bu arada BİM deki afişlerde Blueutooth var diyor ama kutusunun üzerinde buna rastlamadım. Açıp kullanan varsa bir kontrol edebilir mi acaba?
Bu arada Vestel servisini arayıp kendimiz kurabilir miyiz diye sorduğumda, kurabileceğimizi ama servis nezaretinde kutunun açılmasının, herhangi bir kırık dökük vs gibi hasarlı durumlar karşısında, zabıt tutularak iadesinin gerçekleşebileceğini söylediler.

Selamlar ve Saygılar

Selamlar azizim

Servis arkadaşlarım çok doğru bir bilgi vermiş, lütfen riske girmeyin, bırakınız gelip servis görevini yapsın sonra mutlu mesut kullanmaya deavem edin :ok

Bluetooth desteği mevcuttur üründe :ok

Plazmadan sonra LCD aldığınız için beklentinizi çok yüksek tutmamanızı rica ediyorum lakin VA ve CMO panel olması nedeniyle ben oldukça iddialıyım bu tv de :ok

Hadi Şahin Çevrimdışı

Hadi Şahin 

Aktif Üye
14 May 2018
153
Çıkmaz zira anlaşmada askı aparatı yok :ok

Teşekkürler @Adı hocam. Sabah aldım Tv yi Ablam için. Servis kaydı da oluşturdum. Az önce aradılar kurulum için. Ama ben işten dolayı akşama erteledim. Bi arkadaş sormuştu panel ile ilgili, bu Tv tek seri üretim miydi Adem Helvacı Ado hocam.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Teşekkürler @Adı hocam. Sabah aldım Tv yi Ablam için. Servis kaydı da oluşturdum. Az önce aradılar kurulum için. Ama ben işten dolayı akşama erteledim. Bi arkadaş sormuştu panel ile ilgili, bu Tv tek seri üretim miydi Adem Helvacı Ado hocam.

Tek azizim, arkadaşına söyle bulabiliyorsa kesinlikle kaçırmasın, TV ciddi anlamda güzel :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam öncelikle merhaba. Vakit iyice daraldı.
50” JVC ve Samsung 50 MU 7000.

Bu iki model arasında kararsız kaldım ve birisini kesin alacağım yalnız arada ₺850 fark var ve Samsung çalışanı daha da düşer dolardan bağımsız olarak diyor. Bunlar geçen senenin ürünü yeni ithalat değil 2018 modeller geldikçe fiyat daha da düşer dedi. Onu da geçtim ₺850 fark vermeye değer mi Samsung ? Samsung Videolarına baktım ürün gayet başarılı. JVC’de ise sadece sizin çektiğiniz kısa bir video var başka bir yerde rastlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkür ederim.

MU7000 de aldığım performansı, Samimiyetle söylüyorum bu tv de de aldım. Bana göre paneli nedeniyle oldukça başarılı bir TV ve 1000tl ye yakın fark vermeyi gerektirecek bir teknoloji farkı yok aralarında :ok

Hadi Şahin Çevrimdışı

Hadi Şahin 

Aktif Üye
14 May 2018
153
Tek azizim, arkadaşına söyle bulabiliyorsa kesinlikle kaçırmasın, TV ciddi anlamda güzel :ok

Valla @Adı hocam ben kendime geçen hafta mediamarketten ekran boyutundan dolayı samsung 43mu7000 aldım. 2159₺ ye. Bu JVC'yi de ablamlara aldım sizin tavsiyenizle. Tekrar teşekkür ediyorum bilgi ve ilginiz için.

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
ben de aldım ado hocama teşekkürler alan arkadaşlara ve alacak olanlara hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

M Çevrimdışı

MuhammedMagrebi

Yeni Üye
20 May 2018
3
36
Jvc yi arkadaşların bilgisine dayanarak havada kaparak aldım ;) umarım yanılmam,soundbarda uygun olur dedim yaptık bakalım birşeyler..Servis kurulumundan sonra tv hakkında kanaatim oluşur açıkçası.

Üstad donanım haberde aynı sorunu aynı kelimelerle yazan birisi var eğer aynı kişi değilseniz imdada aynı sorun olmus

M Çevrimdışı

mtuncgun

Yeni Üye
25 May 2018
6
54
Kıymetli Adem Bey, yukarıda bir arkadaş kutudaki barkod bilgisinin fotosunu da vererek panel in ve anakartın doğruluğu konusunda bilgi istemişti. Bir diğeri de anakartın MB130S yerine MB130 göründüğünden bahsetmişti. Bu konuda bizleri bir aydınlatabilir misiniz acaba? Farklı seri nolarda farklı anakart ve panel olması mümkün müdür?
Bir de JVC deki teknik menüye nasıl girilir ve dead pixel testi nasıl yapılabilir konusunda bilgi verebilir misiniz acaba? Teşekkürler.

Selamlar ve saygılar.

Geri
Üst Alt