JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

M Çevrimdışı

Maxim

Yeni Üye
8 May 2018
38
33
Saat 7beri herkes kuyrukta kesinlik kalmaz
neyse sansinizi 65" saklayin. :kiskis
Seytan iyi calisiyor bugun:kiskis, kardesim hastaneye gitmis bugun. Donus yolun da bakacak , bulursa durduk yere 2k harcamis olucaz.

Bir sey sorucam 96 ekrannin duvar askisi bu tv ye yeter veya uyarmi .?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Seytan iyi calisiyor bugun:kiskis, kardesim hastaneye gitmis bugun. Donus yolun da bakacak , bulursa durduk yere 2k harcamis olucaz.

Bir sey sorucam 96 ekrannin duvar askisi bu tv ye yeter veya uyarmi .?
Bazi askilar geniş aralikli olur
Mesala 32" - 65" olan tum boyutlari destekler
Sizinde boyle birseyse tabiki kullanabilirsiniz

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
2.2 destekliyor. Ps de denendi soran arkadaşlara. Ancak ADO hocam HDR var diye aldım ps4 pro da tv niz hdr desteklemiyor diyor

merhaba arkadaşlar.. benimde samsung 40b650 model tv panel arızası verince arayışa girdim, tüm forumu baştan aşağı okudum.. Adem Helvacı Ado beyin tavisyesi üzerine bu ürünü aldım.. şimdi kurulum için randevu aşamasındayım. 4k almamdaki sebep birazda PS4 pro alacağım içindi aslında fakat yukarıdaki yazıyı görünce biraz endişelendim.. HDR nasıl olmaz? ayarlardan aktif edilmesi falan mı gerekiyor acaba?

Yardımcı olursanız sevinirim..

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
2.2 destekliyor. Ps de denendi soran arkadaşlara. Ancak ADO hocam HDR var diye aldım ps4 pro da tv niz hdr desteklemiyor diyor

Kendi postuma cevap veriyorum. Arkadaşlar HDR destekliyor. Ayarlar kısmında Kaynaklar bölümündr bağlı olduğunuz HDMİ yı seçin. Gelişmiş olarak ayarlayın

İ Çevrimdışı

İzmirhigh

Yeni Üye
25 May 2018
29
43
Jvc yi arkadaşların bilgisine dayanarak havada kaparak aldım ;) umarım yanılmam,soundbarda uygun olur dedim yaptık bakalım birşeyler..Servis kurulumundan sonra tv hakkında kanaatim oluşur açıkçası.

S Çevrimdışı

saturn

Yeni Üye
29 Mar 2018
7
44
Televizyonun ekranının orta bölgesinde dikdörtgenin köşeleri gibi simetrik dört noktada hafif karartı var. Sanki dört kollu bir vantuzla tutulmuş da izi kalmış gibi. Ekranında böyle karartı olan var mı?

K Çevrimdışı

kadirsu

Yeni Üye
25 May 2018
20
49
bende bulunduğum il olan adıyaman daki evimin yakınındaki şubeden aldım bi tane.şubedekiler tanıdık olmasına rağmen kesinlikle ayırmadılar,bende sabah açılışa 10 dakika kala gittim kapıda sadece tabak çanak,nevresim için bekleyen teyzeler vardı şansıma,aldıktan sonra çalışanların telefon trafiğinden hiç bir şubede kalmadığının öğrendim ki her şubeye 1 tane gelmiş zaten.servis öğleden sonra gelecek kurulum için. ado beyin tavsiyeleri üzerine aldım yaklaşık 1000 tl cebimizde kaldı,inşaallah alan herkesinki sorunsuz çıkar vegönül rahatlığıyla uzun süre kullanırız.hayırlı olsun alan arkadaşlara...

K Çevrimdışı

kadirsu

Yeni Üye
25 May 2018
20
49
Bende aldım hocam allah hayırlı eylesin hepimize...

Ben servisi bekleyemedim servisteki kız kendiniz kurabilirsiniz dedi garantiyi etkilemez dedi ama servis yarın garantisi ve diğer ayarlar için yarın gelecek, şu an için ilk izlenimim çok iyi, ölü piksel testi yaptım herhangi bir sıkıntı yok allaha süşür.
Ama 4725 menüye baktığımda m130 yazıyor m130s degilmiydi bu Adem Helvacı Ado hocam bi kontrol etse...
merhaba,ölü piksel testini nasıl yaptınız acaba? tv üzerinde test yapacak menü varmı

M Çevrimdışı

Maxim

Yeni Üye
8 May 2018
38
33
Bazi askilar geniş aralikli olur
Mesala 32" - 65" olan tum boyutlari destekler
Sizinde boyle birseyse tabiki kullanabilirsiniz
Tv varmis ,bizimkileri bir ariyayim bakalim.

img-20180525-wa0001-jpg.jpg

Hadi Şahin Çevrimdışı

Hadi Şahin 

Aktif Üye
14 May 2018
153
Alan ve kurulumu yapan atkadaşlardan ricam; kutu içerisinde duvar askı aparatı çıktı mı?

M Çevrimdışı

mtuncgun

Yeni Üye
25 May 2018
6
54
Bütün alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun, sorunsuz bir şekilde uzunca bir süre kullanırız inş. Ben de Panasonic plazma vardı, albanez albanez üstadın sayfalarca dolusu yorumlarını okuyarak ve kendisinin bilgisine güvenerek 11 yıl önce almıştım Pany i ve mutlu mesut 11 senedir kullanıyordum. Artık ekran yanıkları oluşmaya başlamıştı, F/P ürünü olarak bu ürünü görüp, dün gece yarısına kadar Adem Bey in ve diğer bilgili arkadaşların yorumlarını okuyunca, karar verip alayım bunu bari dedim. Plazmadan sonra LCD nasıl olacak bakalım. Sorun çıkartmaz umarım.
Bilgi paylaşımında bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Bu arada BİM deki afişlerde Blueutooth var diyor ama kutusunun üzerinde buna rastlamadım. Açıp kullanan varsa bir kontrol edebilir mi acaba?
Bu arada Vestel servisini arayıp kendimiz kurabilir miyiz diye sorduğumda, kurabileceğimizi ama servis nezaretinde kutunun açılmasının, herhangi bir kırık dökük vs gibi hasarlı durumlar karşısında, zabıt tutularak iadesinin gerçekleşebileceğini söylediler.

Selamlar ve Saygılar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bim ya da başka yerden tv alırken ne gibi bir yol izlemek gerek?Herhangi bir hasar mevcutsa bunun taşıma sırasında olup olmadığını nasıl ispat ederiz? Mesela Bim den bu modeli alıp kendimiz götüreceğiz.Mağazada açıp bakma imkanı vermeyebilir yetkililer.Verseler bile bilmeyen biri neye dikkat edeceğini bilemeyebilir,benim gibi bu konuda tecrübesi yoksa.Tavsiyeniz nedir?İyi akşamlar.

Mağazalarda ürünleri mutlaka açıp kontrol edi,p teslim alabilirsiniz kaldı ki BİM mağazaları ve personeli bu konuda oldukça anlayışlı. Ben bu güne kadar denemek isteyip de ret cevabı alan duymadım.

Sizin dikkat etmeniz gereken ise taşıma esnasında koli üzerinde ÖN YÜZ olarak belirtilen noktaya aşırı dikkat etmek, kesici delici unsurlardan uzak tutmak, suya maruz kalacak yerlerde muhafaza etmemek gibi durumlar olacaktır.

Mümkünse mutlaka yetkili servis montajı yaptırın kendiniz açmayın, bu gibi durumlarda yetkili servis gerekli raporu tutup size teslim edeceğinden dolayı siz risk altında kalmamış olursunuz. :ok

Geri
Üst Alt