JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
2.2 destekliyor. Ps de denendi soran arkadaşlara. Ancak ADO hocam HDR var diye aldım ps4 pro da tv niz hdr desteklemiyor diyor

D Çevrimdışı

Denizburak

Yeni Üye
23 May 2018
20
44
Aldık gidiyoruz.. inşallah hayırlı olur.. Adem Helvacı Ado hocam teşekkürler bilgiler için tekrardan Allah razı olsun ✋Selamlar

memcho Çevrimdışı

memcho

Yeni Üye
24 May 2018
21
40
Aldık bakalım servise kayıt açtırdık kurulumu bekliyoruz. Bu aşamada dikkat etmemiz gereken konular var mı kurulum aşamasında bilgilendirirseniz gafil avlanmayalım.

C Çevrimdışı

cakir63

Yeni Üye
7 Şub 2018
36
Ado hocam mrb. 50ud8800 almayı düşünüyorum. daha önceki yorumlarınızda jvc 50 ile hemen hemen aynı özellikte demişsiniz. n11 de 2100 e falan geliyor. fakat sitelere baktığımda 50ud8800 e HDR yok yazıyor. Ne önerirsiniz?

A Çevrimdışı

arrow

Yeni Üye
18 May 2018
21
32
Sabah erken saatlerde bende yerimi aldım ve kaptım televizyonu bu resmide buraya bırakıyorum Adem Helvacı Ado hocam bu panelle sizinkinin bir farkı varmı dır yoksa aynımı dır bir araştırıp dönerseniz sevinirim bir de servis kaydı açtırdım kurulum aşamasında bilgilendirirseniz gafil avlanmayalım. iyi günler dilerim

whatsapp-image-2018-05-25-at-09-40-19-jpeg.jpg

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Bende aldım hocam allah hayırlı eylesin hepimize...

Ben servisi bekleyemedim servisteki kız kendiniz kurabilirsiniz dedi garantiyi etkilemez dedi ama servis yarın garantisi ve diğer ayarlar için yarın gelecek, şu an için ilk izlenimim çok iyi, ölü piksel testi yaptım herhangi bir sıkıntı yok allaha süşür.
Ama 4725 menüye baktığımda m130 yazıyor m130s degilmiydi bu Adem Helvacı Ado hocam bi kontrol etse...

2018-05-25-10-40-54-jpg.jpg

M Çevrimdışı

mtuncgun

Yeni Üye
25 May 2018
6
54
Herkese Hayırlı sabahlar. Ben de sabah 08:40 da BİM önünde bekleyip bir tane alabildim. Bizim buradakiler TV den habersizdiler. 2 tane vardı ben birisini aldım. TV nin sesi yetersiz kalabilir diye bir de sound bar aldım LG nin.
Vestel e servis kaydı açtırmadan kendimiz kursak garanti bozuluyor mu? Bana aldığım yerde bir şey söylemediler bunun hakkında. Adem Bey in dediği panel olmama ihtimaline karşı @Ofluhakan ın sorduğu sorunun cevabı gelene kadar servis kaydı açtırmayacağım. Ne olur ne olmaz. Farklı bir panel ve anakart çıkarsa TV yi hiç açmadan iade ederim.

M Çevrimdışı

MuhammedMagrebi

Yeni Üye
20 May 2018
3
36
Alan arkadaşlar meraklarımızı giderirse çok sevinirim.

Ben askeri personel olduğundan gidip alamadım. Görev dönüşü kalırsa alacağım.

O zamana kadar sizlerin ilk izlenimlerini merak ediyorum.

Geri
Üst Alt