JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
satışa çıkmayan ürünü nasıl alıyorlar.ya bim personelidir yada tanığıdığıdır bunu gidip şikayet etmek lazım.

Ben bunun yaşanacağını tahmin etmiştim o nedenle youtube üzerinden ''Alınır mı'' diye soranlara dahi ''Önce bulun da, Bulursanız almayın kapın'' diyorum. Klasik Türkiye. Bölgemdeki mağaza müdürü ise ''25 inden önce satışa çıkartırsak 25 inde ne satacağız insanlara' diyordu, her yerde uygulama farklı demek ki.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Herkese merhaba, bu tvyi bende almayı planlıyorum lakin günümüzde etik kavramından oldukça yoksun yaşayan bir toplum olduğumuz için eğer bu ürünü almaya kararlıysanız belki de yaşadığınız bölgede geç kalmış bile olabilirsiniz. İzmir'de bir markette yarın satışa sunulacak olan bu ürünün 15 tanesi şuan satılmış durumda. Bizzat sordurdum 15 tane satıldı demişler. Bense yaklaşık 1 haftadır cuma günü gelse de gidip alsam diyorum. Eğer benim gibi almaya kararlıysanız geç kalmış olabilirsiniz. Yarın elinizi biraz çabuk tutun derim. Önceden satıldığını duyunca, dedem yaşında yabancı bir abimin söylediği söz aklıma geldi

''If you do not have ethical values the sum of your life is zero.''

Bu ürünün üzerinden neden ısrarla durduğumuzun bir nevi ispatı bu yaşanan olay. Bir kaç yerde bu ürünün bulunamayacağını ve/veya talepleri karşılayabilecek kadar adet olmadığını düşündüğümü yazmıştım. Hatta biraz önce yazdığım bir cevapta da bunların yaşanacağını tahmin ettiğimi yazmıştım.

Kabul edelim cihaz bu fiyata bulunmaz nimet, ama en bulunmaz nimet ise günümüzde maalesef AHLAK :ok

R Çevrimdışı

Real^^

Yeni Üye
24 May 2018
3
33
IPS panelli dikkat çekici bir model araştırıyorum, Siz bu esnada 49R7020U yu inceleyiniz :ok
Çok teşekkürler hocam, biraz araştırma imkanım oldu. Yorumlar oldukça iyi, pekala; 49R7020U modeli ile BİM'de satılacak JVC modelini kıyaslarsanız hangisini tercih ederdiniz? Veya ekstra modellere de açığım. Salonumuz dikdörtgen ve 24 metrekaredir.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
yarın sabahtan izmir çiğlideki bime gideyim bakayım.bulamazsam şikayet edeceğimde burası türkiye tanıdığın varsa her işin olur yoksa oturul taşaklarını avuçlarsın.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Çok teşekkürler hocam, biraz araştırma imkanım oldu. Yorumlar oldukça iyi, pekala; 49R7020U modeli ile BİM'de satılacak JVC modelini kıyaslarsanız hangisini tercih ederdiniz? Veya ekstra modellere de açığım. Salonumuz dikdörtgen ve 24 metrekaredir.
Dikdörtgen alanda karşıdan izleme yapacaksanız JVC :ok

B Çevrimdışı

Baran

Aktif Üye
14 May 2018
50
53
Bim ya da başka yerden tv alırken ne gibi bir yol izlemek gerek?Herhangi bir hasar mevcutsa bunun taşıma sırasında olup olmadığını nasıl ispat ederiz? Mesela Bim den bu modeli alıp kendimiz götüreceğiz.Mağazada açıp bakma imkanı vermeyebilir yetkililer.Verseler bile bilmeyen biri neye dikkat edeceğini bilemeyebilir,benim gibi bu konuda tecrübesi yoksa.Tavsiyeniz nedir?İyi akşamlar.

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Adem Helvacı Ado hocam öncelikle merhaba. Vakit iyice daraldı.
50” JVC ve Samsung 50 MU 7000.

Bu iki model arasında kararsız kaldım ve birisini kesin alacağım yalnız arada ₺850 fark var ve Samsung çalışanı daha da düşer dolardan bağımsız olarak diyor. Bunlar geçen senenin ürünü yeni ithalat değil 2018 modeller geldikçe fiyat daha da düşer dedi. Onu da geçtim ₺850 fark vermeye değer mi Samsung ? Samsung Videolarına baktım ürün gayet başarılı. JVC’de ise sadece sizin çektiğiniz kısa bir video var başka bir yerde rastlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkür ederim.

D Çevrimdışı

Denizburak

Yeni Üye
23 May 2018
20
44
Digiturk Play uygulaması yok bunlarda Madem ya da indirilemiyor normal internet Browser dan girip oradan açsak yine izlenmiyor mu? başka bir bilgisayardan HDMI ile aktarma mız mı gerekiyor yine bilen var mı acep..o zaman almaninda bi anlamı yok

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
saat 7.30 tv ve unitesi için geldim. Daha önce kulaklığı kaçırmıştım bunları kaçırmam

dsc_2195-jpg.jpg

Geri
Üst Alt