Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Saygı bizden değerli kardeşimİnşallah o zaman anneme güzel bir doğum günü sürprizi olur.
Çok teşekkür ederim hocam.
Saygılar...
Saygı bizden değerli kardeşimİnşallah o zaman anneme güzel bir doğum günü sürprizi olur.
Çok teşekkür ederim hocam.
Saygılar...
Aslında performans vb gibi özelliklerinin yanı sıra uzun ömürlü olması da önemli sanırımFiyat performans olarak JVC yi önde tuttuğum doğrudur. Bu fiyata MU 7000 den eksik kalmıyor performans anlamında. Ufak tefek detaylar olsa da 1000tl farkı göz önünde bulundurunca devede kulak kalıyor
''If you do not have ethical values the sum of your life is zero.''
CI+ modülü olduğu yazılmış. Tivibu nun verdiği kutudaki kartı bu tv ye taksam çalışır mı ?
satışa çıkmayan ürünü nasıl alıyorlar.ya bim personelidir yada tanığıdığıdır bunu gidip şikayet etmek lazım.Herkese merhaba, bu tvyi bende almayı planlıyorum lakin günümüzde etik kavramından oldukça yoksun yaşayan bir toplum olduğumuz için eğer bu ürünü almaya kararlıysanız belki de yaşadığınız bölgede geç kalmış bile olabilirsiniz. İzmir'de bir markette yarın satışa sunulacak olan bu ürünün 15 tanesi şuan satılmış durumda. Bizzat sordurdum 15 tane satıldı demişler. Bense yaklaşık 1 haftadır cuma günü gelse de gidip alsam diyorum. Eğer benim gibi almaya kararlıysanız geç kalmış olabilirsiniz. Yarın elinizi biraz çabuk tutun derim. Önceden satıldığını duyunca, dedem yaşında yabancı bir abimin söylediği söz aklıma geldi
''If you do not have ethical values the sum of your life is zero.''
Selamlar hocam, BİM'e gelen JVC modeli gibi F/P bir ürün olarak IPS ekran TV tavsiye etseniz hangi model olur? Bizim salon baya gün ışığı aldığı için açı kaybı olmaması gerekiyor da. Şimdiden teşekkürler.Saygı bizden değerli kardeşim
Aslında performans vb gibi özelliklerinin yanı sıra uzun ömürlü olması da önemli sanırım
Adem Bey bir de 50MU7000'nin ekran yenileme hızı 2300hz, JVC'de ise 1600hz. Rakamsal bu fark bizlere ne gibi bir olumsuzluk ya da farklılılar sunar?
Aboneliğiniz CI destekliyse çalışır yalnız tivibu kutularındaki kartlar smart karttırCI+ modülü olduğu yazılmış. Tivibu nun verdiği kutudaki kartı bu tv ye taksam çalışır mı ?
IPS panelli dikkat çekici bir model araştırıyorum, Siz bu esnada 49R7020U yu inceleyinizSelamlar hocam, BİM'e gelen JVC modeli gibi F/P bir ürün olarak IPS ekran TV tavsiye etseniz hangi model olur? Bizim salon baya gün ışığı aldığı için açı kaybı olmaması gerekiyor da. Şimdiden teşekkürler.