JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

B Çevrimdışı

backstroke

Yeni Üye
23 May 2018
10
35
Fiyat performans olarak JVC yi önde tuttuğum doğrudur. Bu fiyata MU 7000 den eksik kalmıyor performans anlamında. Ufak tefek detaylar olsa da 1000tl farkı göz önünde bulundurunca devede kulak kalıyor :ok
Aslında performans vb gibi özelliklerinin yanı sıra uzun ömürlü olması da önemli sanırım

kskus Çevrimdışı

kskus

Yeni Üye
18 May 2018
14
28
Herkese merhaba, bu tvyi bende almayı planlıyorum lakin günümüzde etik kavramından oldukça yoksun yaşayan bir toplum olduğumuz için eğer bu ürünü almaya kararlıysanız belki de yaşadığınız bölgede geç kalmış bile olabilirsiniz. İzmir'de bir markette yarın satışa sunulacak olan bu ürünün 15 tanesi şuan satılmış durumda. Bizzat sordurdum 15 tane satıldı demişler. Bense yaklaşık 1 haftadır cuma günü gelse de gidip alsam diyorum. Eğer benim gibi almaya kararlıysanız geç kalmış olabilirsiniz. Yarın elinizi biraz çabuk tutun derim. Önceden satıldığını duyunca, dedem yaşında yabancı bir abimin söylediği söz aklıma geldi

''If you do not have ethical values the sum of your life is zero.''

E Çevrimdışı

Ertan

Yeni Üye
24 May 2018
3
37
CI+ modülü olduğu yazılmış. Tivibu nun verdiği kutudaki kartı bu tv ye taksam çalışır mı ?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
CI+ modülü olduğu yazılmış. Tivibu nun verdiği kutudaki kartı bu tv ye taksam çalışır mı ?

Arada onu CAM modüle dönüştüren adaptör var sanırım. (Google'dan resmine baktım.)
O zaman modül yuvasına takabilirsiniz. Ama Tivibu'nun CAM modülü çalışır mı bilemem.
Digiturk ve D Smart desteği var sadece sanırım.

Adem Helvacı Ado ya sorun.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Herkese merhaba, bu tvyi bende almayı planlıyorum lakin günümüzde etik kavramından oldukça yoksun yaşayan bir toplum olduğumuz için eğer bu ürünü almaya kararlıysanız belki de yaşadığınız bölgede geç kalmış bile olabilirsiniz. İzmir'de bir markette yarın satışa sunulacak olan bu ürünün 15 tanesi şuan satılmış durumda. Bizzat sordurdum 15 tane satıldı demişler. Bense yaklaşık 1 haftadır cuma günü gelse de gidip alsam diyorum. Eğer benim gibi almaya kararlıysanız geç kalmış olabilirsiniz. Yarın elinizi biraz çabuk tutun derim. Önceden satıldığını duyunca, dedem yaşında yabancı bir abimin söylediği söz aklıma geldi

''If you do not have ethical values the sum of your life is zero.''
satışa çıkmayan ürünü nasıl alıyorlar.ya bim personelidir yada tanığıdığıdır bunu gidip şikayet etmek lazım.

R Çevrimdışı

Real^^

Yeni Üye
24 May 2018
3
33
Saygı bizden değerli kardeşim :ok
Selamlar hocam, BİM'e gelen JVC modeli gibi F/P bir ürün olarak IPS ekran TV tavsiye etseniz hangi model olur? Bizim salon baya gün ışığı aldığı için açı kaybı olmaması gerekiyor da. Şimdiden teşekkürler.

B Çevrimdışı

backstroke

Yeni Üye
23 May 2018
10
35
Adem Bey bir de 50MU7000'nin ekran yenileme hızı 2300hz, JVC'de ise 1600hz. Rakamsal bu fark bizlere ne gibi bir olumsuzluk ya da farklılılar sunar?

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Bey bir de 50MU7000'nin ekran yenileme hızı 2300hz, JVC'de ise 1600hz. Rakamsal bu fark bizlere ne gibi bir olumsuzluk ya da farklılılar sunar?

SAMSUNG da bu PQI olarak isimlendiriliyordu sanırım, ve MU7000 de 1200-1300hz dolaylarında olmalı diye hatırlıyorum ki arkadaşımız 1300 diye yazmış zaten.

Sahne yenileme hızı yavaş kaldığında ve/veya başarısız bir yazılım olduğunda bizleri en çok rahatsız eden görsel performanstır, Her ne kadar insan beynini aldatmaya yönelik bir varyasyon olsa da ve Can abi gibi pro insanlar bu yazılımları sevmese de kabul etmek lazım ki panellerin 50hz lik donanımsal hızlarından kaynaklanan negatif unsurları gizlemekte oldukça işe yarıyorlar. Evet doğallık ortadan kalkıyor kabul :ok

Bu anlamda ne derece etken olduğu sizin gözlerinizin de kartallığı ile paraleldir :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamlar hocam, BİM'e gelen JVC modeli gibi F/P bir ürün olarak IPS ekran TV tavsiye etseniz hangi model olur? Bizim salon baya gün ışığı aldığı için açı kaybı olmaması gerekiyor da. Şimdiden teşekkürler.
IPS panelli dikkat çekici bir model araştırıyorum, Siz bu esnada 49R7020U yu inceleyiniz :ok

Geri
Üst Alt