Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,244
- 52
Linux tabanlı yazılım mevcuttur.Ado, 50VU73T İşletim sistemi nedir acaba ?
Linux tabanlı yazılım mevcuttur.Ado, 50VU73T İşletim sistemi nedir acaba ?
Her tv de mevcuttur lakin başarı derecesi tartışılırbu tv nin 4k yükseltme veya görüntü iyleştirme özelliği mevcutmu bilen varmı
Kullanılıyor ben denemiştimAdo hocam şimdi nette araştırma yaparken vewd diye bir Uygulama çıktı karşıma Bu nedir bunun uygulama marketinden faydalanabiliyor muyuz peki? Aynı jvs televizyonun 49 inç olan modelinde var bu uygulama
Fiyat performans olarak JVC yi önde tuttuğum doğrudur. Bu fiyata MU 7000 den eksik kalmıyor performans anlamında. Ufak tefek detaylar olsa da 1000tl farkı göz önünde bulundurunca devede kulak kalıyorAdem Bey öncelikle merhabalar, selamlar. BİM'de satışa sunulacak olan JVC marka televizyonu almayı düşünüyorum. Bu ürünle ilgili 9 sayfa olan konu başlığındaki konuşmaları tek tek okudum. 30 Haziran'da evleneceğim için tabii ki güzel, içimize sinen bir de televizyon bakıyorduk. Samsung'a gittik birkaç kez ve bize 50MU7000'i önerdiler. Acelesi yok diye almaktan vazgeçmiştik birkaç ay önce. Fiyatı da bu arada 3.000 TL gibi bir fiyattı. 50MU7000'i incelediğiniz konu başlığını da inceledim ve şu anda tanıttığınız videoyu da izliyorum. Belli başlı tv programları haricinde önemli olarak Digitürk beinsport, yabancı diziler için Netflix gibi kullanımlarımız sıklıkla olacak. JVC ve SAMSUNG'un bu ürünlerini kıyasladığınızda sanırım JVC'yi ön planda tutuyorsunuz anladığım kadarıyla değil mi? Saygılar, iyi akşamlar
Ado hocam jvc50 ile jvc55 karşılaştırdığımızda jvc50; panel, ana kart, resim kalitesi bakımından jvc55 ten üstünmüdür, rica etsek bizim için 2 modeli artısıyla eksisiyle yorumlar mısın?
Ado ,hocam galiba mesajım arada kaynadı bi yorum inşallah. ..
Selamun aleyküm, aranıza yeni katıldım...7000 nüfuslu bir ilçede 5 masalık Playstaiton cafe açıyorum, ve henüz tv almadım.1500-2000 arası bütçe ayırmıştım tv başına.vestel 124 ekran 1850 tl ye buldum.tek tek bimlere 5 tane adam yerleştirip bu JVC yimi alsam yoksa vestelimi alsam?..Playstation oynatmak için bu tv uygunmudur eksi yönü varmıdır Ps4 için..?
Şimdiden teşekkür ederim.iyi günler
Selamlar,
3 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı. Aşırı derece teknoloji şanslılarındanım (olumsuz anlamda)
Evde hâlâ tüplü tvlerden kullanmaktayım. Tv hiç izlemem. Normal kullanıcıyım diye başlayım yani.
Vs Outlet mağazalarından Vestelin 50" 4k revizyon ürününü almıştım. Hem 2 yıl garantili hem arıza olduğunda anında iade edebilirsin dediler diye. Aldım 1 hafta sonra panel arızasına geçti, iade ettim paramı aldım :(
Daha sonra 1 senedir beklediğim Hi-Level 55" olan tv A101 mağazalarına geldi. 2000 lira vererek aldım onu. Heyecanla geldim kurdum. Ama 4k yayın dışında öyle kötü görüntü görmedim. Başta belirttiğim gibi çok teferruatlı anlamam ben ama hd kanallarda bile adamların yüzlü prüzlü prüzlü görünüyordu. Bilen kişilerden kanal ayarlarını yaptırdım yine aynı oldu. Hi-Leveli alacak arkadaşlara önermem yani.
Mesela teyzemlere yine outletten TECHWOOD almıştık. Full Hd normal bi tv. Öyle güzel görüntü daha önce görmedim hiçOnun gibi bulsam hemen alacağım. Çok güzel görüntüsü var. Aşırı net.
Şimdi bu denk geldi. Almışken 1 kere almak istiyorum. Dediğim gibi yoğun kullanıcı değilim. Çekirdek sayısı filan muhabbetleri var. A101 deki Toshibayı sormuştum çift çekirdekliymiş o paraya 4 çekirdekli bulursun dediler.
Ado hocam, çok uzattım. Sence yine hayal kırıklığı yaşar mıyım? Çekirdek sayısı ne, çok önemli mi? Ekran geçişlerinde titreme var mı? Detayları bilmem ama gözlerim hassas olduğu için ekran dönerken hareketli sahnelerde filan aşırı rahatsız olmuştum Hi-Levelde.
Bu da umduğum gibi olmazsa temelli vazgeçeceğim tv almaktan![]()
Merhabalar hocam, hdcp 2.2 desteği varmıymış kesin olarak? Yanlış bilmiyorsam Digiturk 4k yayın için hdcp 2.2 istiyor çünkü ürünü alıp almama kararımda etkili olacak.
Saygı bizden değerli kardeşimİnşallah o zaman anneme güzel bir doğum günü sürprizi olur.
Çok teşekkür ederim hocam.
Saygılar...