Selamlar,
3 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı. Aşırı derece teknoloji şanslılarındanım (olumsuz anlamda
)
Evde hâlâ tüplü tvlerden kullanmaktayım. Tv hiç izlemem. Normal kullanıcıyım diye başlayım yani.
Vs Outlet mağazalarından Vestelin 50" 4k revizyon ürününü almıştım. Hem 2 yıl garantili hem arıza olduğunda anında iade edebilirsin dediler diye. Aldım 1 hafta sonra panel arızasına geçti, iade ettim paramı aldım :(
Daha sonra 1 senedir beklediğim Hi-Level 55" olan tv A101 mağazalarına geldi. 2000 lira vererek aldım onu. Heyecanla geldim kurdum. Ama 4k yayın dışında öyle kötü görüntü görmedim. Başta belirttiğim gibi çok teferruatlı anlamam ben ama hd kanallarda bile adamların yüzlü prüzlü prüzlü görünüyordu. Bilen kişilerden kanal ayarlarını yaptırdım yine aynı oldu. Hi-Leveli alacak arkadaşlara önermem yani.
Mesela teyzemlere yine outletten TECHWOOD almıştık. Full Hd normal bi tv. Öyle güzel görüntü daha önce görmedim hiç
Onun gibi bulsam hemen alacağım. Çok güzel görüntüsü var. Aşırı net.
Şimdi bu denk geldi. Almışken 1 kere almak istiyorum. Dediğim gibi yoğun kullanıcı değilim. Çekirdek sayısı filan muhabbetleri var. A101 deki Toshibayı sormuştum çift çekirdekliymiş o paraya 4 çekirdekli bulursun dediler.
Ado hocam, çok uzattım. Sence yine hayal kırıklığı yaşar mıyım? Çekirdek sayısı ne, çok önemli mi? Ekran geçişlerinde titreme var mı? Detayları bilmem ama gözlerim hassas olduğu için ekran dönerken hareketli sahnelerde filan aşırı rahatsız olmuştum Hi-Levelde.
Bu da umduğum gibi olmazsa temelli vazgeçeceğim tv almaktan