JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

D Çevrimdışı

Denizburak

Yeni Üye
23 May 2018
20
44
Ado hocam şimdi nette araştırma yaparken vewd diye bir Uygulama çıktı karşıma Bu nedir bunun uygulama marketinden faydalanabiliyor muyuz peki? Aynı jvs televizyonun 49 inç olan modelinde var bu uygulama

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Bey öncelikle merhabalar, selamlar. BİM'de satışa sunulacak olan JVC marka televizyonu almayı düşünüyorum. Bu ürünle ilgili 9 sayfa olan konu başlığındaki konuşmaları tek tek okudum. 30 Haziran'da evleneceğim için tabii ki güzel, içimize sinen bir de televizyon bakıyorduk. Samsung'a gittik birkaç kez ve bize 50MU7000'i önerdiler. Acelesi yok diye almaktan vazgeçmiştik birkaç ay önce. Fiyatı da bu arada 3.000 TL gibi bir fiyattı. 50MU7000'i incelediğiniz konu başlığını da inceledim ve şu anda tanıttığınız videoyu da izliyorum. Belli başlı tv programları haricinde önemli olarak Digitürk beinsport, yabancı diziler için Netflix gibi kullanımlarımız sıklıkla olacak. JVC ve SAMSUNG'un bu ürünlerini kıyasladığınızda sanırım JVC'yi ön planda tutuyorsunuz anladığım kadarıyla değil mi? Saygılar, iyi akşamlar
Fiyat performans olarak JVC yi önde tuttuğum doğrudur. Bu fiyata MU 7000 den eksik kalmıyor performans anlamında. Ufak tefek detaylar olsa da 1000tl farkı göz önünde bulundurunca devede kulak kalıyor :ok

Z Çevrimdışı

Zekko

Yeni Üye
24 May 2018
1
28
Selamun aleyküm, aranıza yeni katıldım...7000 nüfuslu bir ilçede 5 masalık Playstaiton cafe açıyorum, ve henüz tv almadım.1500-2000 arası bütçe ayırmıştım tv başına.vestel 124 ekran 1850 tl ye buldum.tek tek bimlere 5 tane adam yerleştirip bu JVC yimi alsam yoksa vestelimi alsam?..Playstation oynatmak için bu tv uygunmudur eksi yönü varmıdır Ps4 için..?
Şimdiden teşekkür ederim.iyi günler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamun aleyküm, aranıza yeni katıldım...7000 nüfuslu bir ilçede 5 masalık Playstaiton cafe açıyorum, ve henüz tv almadım.1500-2000 arası bütçe ayırmıştım tv başına.vestel 124 ekran 1850 tl ye buldum.tek tek bimlere 5 tane adam yerleştirip bu JVC yimi alsam yoksa vestelimi alsam?..Playstation oynatmak için bu tv uygunmudur eksi yönü varmıdır Ps4 için..?
Şimdiden teşekkür ederim.iyi günler

PS4 söz konusu olduğunda gönül istiyor ki smr değeri 2000hz altında olmasın, lakin bu tv panel performansı ve 1600hz smr değeri ile dikkat çekiyor. Yine de PS4 performansı hakkında bilgim yok o yüzden size gönül rahatlığı ile ''Alınız'' diyemem. :alala

metelixiz Çevrimdışı

metelixiz

Aktif Üye
23 May 2018
62
37
Selamlar,
3 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı. Aşırı derece teknoloji şanslılarındanım (olumsuz anlamda :) )
Evde hâlâ tüplü tvlerden kullanmaktayım. Tv hiç izlemem. Normal kullanıcıyım diye başlayım yani.
Vs Outlet mağazalarından Vestelin 50" 4k revizyon ürününü almıştım. Hem 2 yıl garantili hem arıza olduğunda anında iade edebilirsin dediler diye. Aldım 1 hafta sonra panel arızasına geçti, iade ettim paramı aldım :(
Daha sonra 1 senedir beklediğim Hi-Level 55" olan tv A101 mağazalarına geldi. 2000 lira vererek aldım onu. Heyecanla geldim kurdum. Ama 4k yayın dışında öyle kötü görüntü görmedim. Başta belirttiğim gibi çok teferruatlı anlamam ben ama hd kanallarda bile adamların yüzlü prüzlü prüzlü görünüyordu. Bilen kişilerden kanal ayarlarını yaptırdım yine aynı oldu. Hi-Leveli alacak arkadaşlara önermem yani.
Mesela teyzemlere yine outletten TECHWOOD almıştık. Full Hd normal bi tv. Öyle güzel görüntü daha önce görmedim hiç :) Onun gibi bulsam hemen alacağım. Çok güzel görüntüsü var. Aşırı net.
Şimdi bu denk geldi. Almışken 1 kere almak istiyorum. Dediğim gibi yoğun kullanıcı değilim. Çekirdek sayısı filan muhabbetleri var. A101 deki Toshibayı sormuştum çift çekirdekliymiş o paraya 4 çekirdekli bulursun dediler.
Ado hocam, çok uzattım. Sence yine hayal kırıklığı yaşar mıyım? Çekirdek sayısı ne, çok önemli mi? Ekran geçişlerinde titreme var mı? Detayları bilmem ama gözlerim hassas olduğu için ekran dönerken hareketli sahnelerde filan aşırı rahatsız olmuştum Hi-Levelde.
Bu da umduğum gibi olmazsa temelli vazgeçeceğim tv almaktan :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamlar,
3 gündür takip ediyorum yazdıklarınızı. Aşırı derece teknoloji şanslılarındanım (olumsuz anlamda :) )
Evde hâlâ tüplü tvlerden kullanmaktayım. Tv hiç izlemem. Normal kullanıcıyım diye başlayım yani.
Vs Outlet mağazalarından Vestelin 50" 4k revizyon ürününü almıştım. Hem 2 yıl garantili hem arıza olduğunda anında iade edebilirsin dediler diye. Aldım 1 hafta sonra panel arızasına geçti, iade ettim paramı aldım :(
Daha sonra 1 senedir beklediğim Hi-Level 55" olan tv A101 mağazalarına geldi. 2000 lira vererek aldım onu. Heyecanla geldim kurdum. Ama 4k yayın dışında öyle kötü görüntü görmedim. Başta belirttiğim gibi çok teferruatlı anlamam ben ama hd kanallarda bile adamların yüzlü prüzlü prüzlü görünüyordu. Bilen kişilerden kanal ayarlarını yaptırdım yine aynı oldu. Hi-Leveli alacak arkadaşlara önermem yani.
Mesela teyzemlere yine outletten TECHWOOD almıştık. Full Hd normal bi tv. Öyle güzel görüntü daha önce görmedim hiç :) Onun gibi bulsam hemen alacağım. Çok güzel görüntüsü var. Aşırı net.
Şimdi bu denk geldi. Almışken 1 kere almak istiyorum. Dediğim gibi yoğun kullanıcı değilim. Çekirdek sayısı filan muhabbetleri var. A101 deki Toshibayı sormuştum çift çekirdekliymiş o paraya 4 çekirdekli bulursun dediler.
Ado hocam, çok uzattım. Sence yine hayal kırıklığı yaşar mıyım? Çekirdek sayısı ne, çok önemli mi? Ekran geçişlerinde titreme var mı? Detayları bilmem ama gözlerim hassas olduğu için ekran dönerken hareketli sahnelerde filan aşırı rahatsız olmuştum Hi-Levelde.
Bu da umduğum gibi olmazsa temelli vazgeçeceğim tv almaktan :)

Selamlar Kardeşim;

Sizin profilinizde kardeşlerimize ilk söylediğim cümle ''kusursuz LCD panel yoktur'' olur her zaman :ok

Bakınız siz konuya TV markası olarak bakarsınız doğal olarak ama Ben Panel/anakart/yazılım gözüyle bakarım, O nedenle kullanıcıya uygun olan panel hangi tv de ise onu almasını sağlamaya çalışırım.

HILEVEL kötü televizyon değildir ancak gidip de MB140 anakartlı ve smr değeri 200hz bir tv aldıysanız elbette memnun olmazsınız, O tv ler gözleri artık zayıflamış, TV yi kendisine arkadaş edinmiş anne baba televizyonlarıdır, Hem ekran büyük, hem kullanımı basit hem de ekonomik.

Ancak profesyonel bir göz olmasa dahi dikkatli bir gözlemciyseniz smr değerinin 1000hz den aşağı olmaması lazım diye düşünürüm ben, en azından tecrübelerim ve tüketicilerin geri dönüşlerinden aldığım bilgi bu yönde.

Peki bu TV özelinde konuşursak, Kullanılan anakartı, Yazılım stabilitesi ve en önemlisi ise panel özelliği nedeniyle öncelikle satışa sunulmadan günler önce bizzat canlı canlı incelemesini de yapmış birisi olarak bu tv üzerinde bilerek çok durduğumu belirtmek isterim zira tam bir f/p ürünüdür bu. Yani bu fiyata bu özelliklerde TV her zaman her yerde bulamazsınız.

Bakınız Aynı şekilde FHD JVC var satışta olan, o tv için kullanıcılara dedim ki ''Bu tv den yüksek bir bekjlentiniz olmasın, sadece büyük ekranlı olsun diye üretilmiş basit bir tv dir''

Bunu yazdım çünkü o da 50'' olmasına rağmen bu TV nin yanından dahi geçemez. Tamam kabul onun panel de kaliteli ancak o anakart ile bizim kitlenin beklentileri karşılanamaz :ok

Bu Tv alınır ve size uygundur :ok

metelixiz Çevrimdışı

metelixiz

Aktif Üye
23 May 2018
62
37
İnşallah o zaman anneme güzel bir doğum günü sürprizi olur.
Çok teşekkür ederim hocam.
Saygılar...

M Çevrimdışı

Msuris

Yeni Üye
23 May 2018
24
30
Merhabalar hocam, hdcp 2.2 desteği varmıymış kesin olarak? Yanlış bilmiyorsam Digiturk 4k yayın için hdcp 2.2 istiyor çünkü ürünü alıp almama kararımda etkili olacak.

Bu konudada net birşey söyleme şansınız var mi hocam? Şimdiden teşekkürler.

M Çevrimdışı

mugurgok

Yeni Üye
24 May 2018
4
36
Adem Helvacı Ado Hocam selamlar,

Sizin yorumlarınız üzere, paneli kırılmış olan LG 49uf8507 olan televizyonumu, nasip olursa bu Jvc ile değiştireceğim. Tamir ettirmek de 2000tl dediler o yüzden

Standart 4 kişilik Türk ailesi olarak akşam TV izleme deneyimimiz çok değişmeyecekdir diye umuyoruz.

İncelemeniz için teşekkür ederiz.

[ bu mesaj için yeni üye oldum =) ]

Geri
Üst Alt