teşekkür ederim almaya karar verdim deneyimleri burdan paylaşıcamTeknik olarak ben derim ama devlet + verir mi onu bilemiyorum)
teşekkür ederim almaya karar verdim deneyimleri burdan paylaşıcamTeknik olarak ben derim ama devlet + verir mi onu bilemiyorum)
capcanli destekden sormustum hdcp 2.2 varmi hdmi 2.0 hangisi diye bugun aradilar hocam hdcp 2.2 var dediler.hdmi 2.0 da kafa karistirdi ama 3 port tada 2.0 destegi var dediTamamdır o X in anlamı için bilgi talep edeceğim zira benim bilgi dağarcığımda bunun cevabı yok![]()
Ustad fıyat / performans olarak değerlendirdiğinde ne dersin bu JVC için?Hmmm şu koşullarda bana JVC ağır basar.
JVC de kullanılan panel için de aşağıdaki örneklemeyi kontrol edebilirsin
https://tavsiyeforumu.com/konu/va-panel-ips-panel-aci-farki-testi.1599/#post-30176
Ado önerileriniz ve tavsiyeleriniz icin tesekkuru borc bilirim. Benm sorum jvc 50” urundeki Bluetooth bağlantısı ile kablosuz Bluetooth ses sistemlerini kullanabilirmiyiz?
Ado hocam konuya bekleniyorsunuz
![]()
DirektAdo hocam bu panel edge led mi yoksa direct ledmi?
Ustad fıyat / performans olarak değerlendirdiğinde ne dersin bu JVC için?
Hocam anlaşılabilir ve akıcı üslubunla bizleri aydınlattığın için teşekkür ederiz. Bu TV için yazılım güncellemesine ihtiyaç varmıdır varsa hangisi uygun olur..Tşklr
Ado hocam selamlar televizyona uygulama yüklenmiyor yazmışsınız televizyonun içerisinde yüklü olan uygulamaların dışında başka Uygulama yükle yemeyecek miyiz örnek Digiturk Play kullanıyorum onun uygulamasını yükleyip çalıştırılamayacak mıyım veya herhangi farklı bir uygulama televizyon kanalları gibi? bir de TV 2 mi yoksa 4 çekirdek mi ? Ses sistemi girişi yok demişlerdi Ses sistemini buna bağlayabilir miyim Çok oldu belki ama
şimdiden çok teşekkür ediyorum cevaplar için Selamlar hocam