JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

B Çevrimdışı

badnot

Yeni Üye
21 May 2018
27
29
Bilgisayar ortamında değilim, telefondan da detaylı bakamam, öylesine cevap vermiş olmak istemem müsaade ederseniz yarın cevap yazayım, hatırlatmak için mesaj atmanızı rica etsem? :)

Est. hocam ilginiz için teşekkür ederim yarın hatırlatma mesajı atarım.

Ayrıca buraya şu tvyi de not düşeyim : LG 43UJ630V.APDZ 43 inç UHD 4K Smart LED TV
Ve not: Turkcell tv plusla kullanacağım alacağım ürünü.

R Çevrimdışı

Rescueman

Yeni Üye
22 May 2018
1
34
Adem Helvacı Ado önerileriniz ve tavsiyeleriniz icin tesekkuru borc bilirim. Benm sorum jvc 50” urundeki Bluetooth bağlantısı ile kablosuz Bluetooth ses sistemlerini kullanabilirmiyiz?

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Tamamdır o X in anlamı için bilgi talep edeceğim zira benim bilgi dağarcığımda bunun cevabı yok :ok
capcanli destekden sormustum hdcp 2.2 varmi hdmi 2.0 hangisi diye bugun aradilar hocam hdcp 2.2 var dediler.hdmi 2.0 da kafa karistirdi ama 3 port tada 2.0 destegi var dedi

D Çevrimdışı

Denizburak

Yeni Üye
23 May 2018
20
44
Adem Helvacı Ado hocam selamlar televizyona uygulama yüklenmiyor yazmışsınız televizyonun içerisinde yüklü olan uygulamaların dışında başka Uygulama yükle yemeyecek miyiz örnek Digiturk Play kullanıyorum onun uygulamasını yükleyip çalıştırılamayacak mıyım veya herhangi farklı bir uygulama televizyon kanalları gibi? bir de TV 2 mi yoksa 4 çekirdek mi ? Ses sistemi girişi yok demişlerdi Ses sistemini buna bağlayabilir miyim Çok oldu belki ama :rantşimdiden çok teşekkür ediyorum cevaplar için Selamlar hocam

Waggish Çevrimdışı

Waggish

Yeni Üye
18 Eki 2017
34
Hocam anlaşılabilir ve akıcı üslubunla bizleri aydınlattığın için teşekkür ederiz. Bu TV için yazılım güncellemesine ihtiyaç varmıdır varsa hangisi uygun olur..Tşklr

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ustad fıyat / performans olarak değerlendirdiğinde ne dersin bu JVC için?

Dikkat ederseniz JVC konularında biraz fazla üstünde duruyoruz, Halbuki HI LEVEL da var lakin JVC deki ek özellikler genelde HILEVEL da olmuyor o nedenle bu fiyatlarda JVC ve TOSHİBA lar denk geldiğinde ürün daha sahaya sürülmeden sizleri bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Bu bilgiler doğrultusunda F/P nin kelime anlamı dahi diyebiliriz bu ürün için :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam anlaşılabilir ve akıcı üslubunla bizleri aydınlattığın için teşekkür ederiz. Bu TV için yazılım güncellemesine ihtiyaç varmıdır varsa hangisi uygun olur..Tşklr

İlginiz için ben teşekkür ederim.

Her marka model tv için her daim mutlaka güncellemeye ihtiyaç vardır. Güncelleme desteği veren markalara bakış açımız dahi ayrı bir sempatik olur bizim.

DUY BİZİ AWOX :kiskis

Geri
Üst Alt