JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Adem Helvacı Ado,
Açıkçası ben var olduğuna dair bir ibare görmedim ama yok da yazmıyor hiç bir yerde :kiskis

Belki bu durumda bu bilgiyi siz teyit ederek verirsiniz bize :ok
Hocam yanlis anlamayin bni sakın sizin teknik bilginize diyecek lafim yok.bnde hic bi yerde bulamadim.cok arastirdim en son menu 4725 diagnostic bolumunde hdcp2.x status ok yaziodu dedim var demek ki.2014 model 65ua9200 mkdel tv de vardi mesela kullanma klavuzunda okudum bizaat

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado,

Hocam yanlis anlamayin bni sakın sizin teknik bilginize diyecek lafim yok.bnde hic bi yerde bulamadim.cok arastirdim en son menu 4725 diagnostic bolumunde hdcp2.x status ok yaziodu dedim var demek ki.2014 model 65ua9200 mkdel tv de vardi mesela kullanma klavuzunda okudum bizaat

Güzel kardeşim yanlış anlayacak bir şeyim yok samimiyetle yazmıştım o yazıyı, Hani siz ''ben tespit ettim teyit ediyorum bu sistem 2.2 çünkü şu aygıtla denedim çalıştı'' dersiniz ve biz bundan sonra biliriz ki 0 2.x in anlamı 2.2 yi de kapsıyor demek istemiştim :ok

Benim şu aşamada bu testi yapabilme imkanım olmadığı için yazdım :ok

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Güzel kardeşim yanlış anlayacak bir şeyim yok samimiyetle yazmıştım o yazıyı, Hani siz ''ben tespit ettim teyit ediyorum bu sistem 2.2 çünkü şu aygıtla denedim çalıştı'' dersiniz ve biz bundan sonra biliriz ki 0 2.x in anlamı 2.2 yi de kapsıyor demek istemiştim :ok

Benim şu aşamada bu testi yapabilme imkanım olmadığı için yazdım :ok
Anladim hocam tesekkur ederim

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Adem Helvacı Ado, bahsettigim bolum burasi hocam

screenshot_20180522-170944-png004ab05fed6693e3.png

B Çevrimdışı

badnot

Yeni Üye
21 May 2018
27
29
Direkt hoparlör bağlayamazsınız, amplifikatör gereklidir :ok
Bu özelliklerde tv ler her zaman denk gelmiyor ama bir daha olmaz anlamı da taşımaz bu yazdıklarım. Lakin bu özelliklerine ve bu panele göre bence kaçırılmamalı. (Açı duyarlılığını defahatle dile getiriyorum)

Açı duyarlılığından biraz bahseder misiniz ? Ve bu fiyat bandında başka tavsiyeniz var mı ? ( 43"te olur )

Edit: bu linkte ki tvler nasıldır hocam ayrıca bu fiyat bandında samsung,lg,philips 43"te var , kafam bayağı karıştı pekte anlamam yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

asa155

Yeni Üye
22 May 2018
4
34
sa enerji tüketimi ile ilgilibişi bulamadım bilgilendire bilirseniz sevinirim

A Çevrimdışı

aydodido

Yeni Üye
22 May 2018
2
42
Ado hocam iyi akşamlar. Forumun bir yerinde kaçırmış olabilirim. Soruya cevap verdiyseniz de özür dilerim tekrar için. Bime gelecek olan bu 50inç tv de İPtv desteği var mı. Cevabınız için çok teşekkürler...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Açı duyarlılığından biraz bahseder misiniz ? Ve bu fiyat bandında başka tavsiyeniz var mı ? ( 43"te olur )

Edit: bu linkte ki tvler nasıldır hocam ayrıca bu fiyat bandında samsung,lg,philips 43"te var , kafam bayağı karıştı pekte anlamam yardımcı olur musunuz ?

Bilgisayar ortamında değilim, telefondan da detaylı bakamam, öylesine cevap vermiş olmak istemem müsaade ederseniz yarın cevap yazayım, hatırlatmak için mesaj atmanızı rica etsem? :)

Geri
Üst Alt