Ado hocam peki bu ucuz tvlerdeki hdr desteğine çok güvenmeyin çok iyi olmuyor diyorlar bu tvnin hdr desteği konusundaki fikirlerinizi alabilir miyim gerçekten hdrın hakkını verir mi?
Değerli kardeşim, marka pazarlamacıları satmak istedikleri ürünlerde var olan özelliklerin aslında at ile deve bir özellik olmadığını ve her üründe kullanılabileceğini tüketicilere ispat eden ekonomik markaların bu hamleleri karşısında verecek cevap bulamayınca tabii ki zamanında sırf MARKA oldukları için 2 kat para almanın verdiği tadı kaçırmamak adına her türlü söyleme başvuruyorlar.
Ben şimdi size şöyle bir örnek vermek isterim
111000101010100001111000010001111000100010100010101000100
Ben size yukarıda bir kod verdim, Şimdi bu kod, Sizin yazdığınız HP marka klavyeden yazılırsa mı daha kalitelidir yoksa benim yazdığım VALX marka (bu arada klavyemin markasını ilk defa gördüm
) klavyeden yazarsam mı daha kaliteli olur?
Veya bu kodun üzerine SAMSUNG yazıp satarsam mı daha kaliteli olur yoksa AWOX yazarsam mı daha kaliteli olur?
Söz konusu kod ise o kodun kalitesi ucuzu pahalısı olmaz. Kod ya vardır işe yarar, ya yoktur işe yaramaz bu kadar basit.
HDR de bir kodlama teknolojisidir, elbette donanım desteği de vardır lakin temeli yazılımdır, kod dur. Bu kod SAMSUNG da olunca olunca SÜPER, JVC de olunca NORMAL benzin gibi hareket etmez. Kod kod dur
Size marka satmaya çalışanlara karşı dikkatli olunuz, bizler zaten markaların haklarını veriyoruz her zaman, ama onlar daha çok para kazansın diye burada kaliteli ve tüketicinin işine yaracayak bir ürüne çamur atmamız da etik olmaz