JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

G Çevrimdışı

gilamaniac

Yeni Üye
22 May 2018
16
44
Adem Helvacı Ado Adem bey merhaba şuan evimde emekter Samsung 40C650 model tv kullanıyorum. Tv de ne yazıkki ızun zamandır ölü bölgeler var (darbeye baglı) o sebeple memnun da olsam tv yi değiştirmek istyorum

Bugüne kadar tvden gerek dilm olsun gerek hd yayın olsun gerek ps4prp olsun bir sikayetim olmadı. Hatta saglam olsa televizyon da almazdım

Neyse sözün kısası tv almam gerekiyor acıkcası samsungdaki canlı (dinamikte izlemeye alıstık) renklere alıstıgımızdan dolayı samsung tvlere baltım bir ara aklım philipslere gitt ama en sonunda ben de bu tv denizinde boguldum

Arcılcası 4000 tl bütceye cıkma imkanım var ama o kadar pra verdikten sonra yok bulutlanma da ok ps4 pro da takılma gibi sorumlar yasamak da istemiyorum

O sebeple jvc yi almaya karar verdim . Bu tv yi aldıgımda 7 yıllık samsungu aramam değil mi ? Eğer ararsam sonucta tv yi aldık mı uzun zaman kullanıyoruz gidip pahalı da olsa 4000 bandındaki tvlerden almak istiyorum

Tv de ağırlıklı usb den divx ve ps4 pro da oyun oynanıyor kalan zamanda da dsmart hd izleniyor

Oda aydınlık ve büyük

Şimdiden teşeklürler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado Adem bey merhaba şuan evimde emekter Samsung 40C650 model tv kullanıyorum. Tv de ne yazıkki ızun zamandır ölü bölgeler var (darbeye baglı) o sebeple memnun da olsam tv yi değiştirmek istyorum

Bugüne kadar tvden gerek dilm olsun gerek hd yayın olsun gerek ps4prp olsun bir sikayetim olmadı. Hatta saglam olsa televizyon da almazdım

Neyse sözün kısası tv almam gerekiyor acıkcası samsungdaki canlı (dinamikte izlemeye alıstık) renklere alıstıgımızdan dolayı samsung tvlere baltım bir ara aklım philipslere gitt ama en sonunda ben de bu tv denizinde boguldum

Arcılcası 4000 tl bütceye cıkma imkanım var ama o kadar pra verdikten sonra yok bulutlanma da ok ps4 pro da takılma gibi sorumlar yasamak da istemiyorum

O sebeple jvc yi almaya karar verdim . Bu tv yi aldıgımda 7 yıllık samsungu aramam değil mi ? Eğer ararsam sonucta tv yi aldık mı uzun zaman kullanıyoruz gidip pahalı da olsa 4000 bandındaki tvlerden almak istiyorum

Tv de ağırlıklı usb den divx ve ps4 pro da oyun oynanıyor kalan zamanda da dsmart hd izleniyor

Oda aydınlık ve büyük

Şimdiden teşeklürler

Aratmayacağına einim ancak yazılım ve smart anlamında SAMSUNG kadar büyük beklentiniz olmasın, yine de VESTEL ailesinin de bu konuda büyük ivme aldığını da unutmamak lazım. Sürekli güncellemeler geliyor ve her güncellemede ürünlerden dah ada iyi performans alıyoruz :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bende bu tv'yi almayı düşünüyorum kaygılarım vardı ama bu konuyu görünce azaldı , bu fiyat civarında pek seçeneğimiz yok sanırsam, 15 yılda bir tv alıyoruz umarım sıkıntı çıkmaz, cuma gününe kadar fikrim değişmezse alacağım, görüntü kalitesi videoda ki gibiyse iyi.
Ayrıca tvnin speakerları nasıldır acaba ?

Speaker box maalesef bulunmamakta ve bu da tabi sese etki ediyor açıkçası. Yine de hidden hoparlör olmasına rağen EQ ayarlarını yükselterek sesten istediğiniz performansı alabiliyorsunuz. :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado hocam bu paneli kullanan başka bir tv varsa model numarasi verebilirmisiniz, birde 25inden once temin etme şansımız varmıdır:-)

25 inden önce stamazlar azizim zira açık konuşmak gerekrise ciddi anlamda iyi bir fırsat olan bu satışın zaten talepleri karşılayabilecek stok sayısına sahip olduğunu da düşünmüyorum. kendi bölgemde dahi şimdiden 25 kişi var benim bildiğim, ancak bölgedeki TV sayısı 8 adet.

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Adem Helvacı Ado,
hocam merabalar.mb120 anakartli 49ud9400 tv nin hdmi 2.0 destegi varmidir varsa hangi port.ve hdcp 2.2 protokolu bu tvde var mıdir ayrica kullanma kılavuzunda soyle bi aciklama var;
Seçilen kaynak seçeneklerini etkinleştirir veya devre dışı bırakır. HDMI kaynaklar için Normal,
Gelişmiş ve Devre Dışı seçenekleri bulunmaktadır. Normal ve Gelişmiş seçenekleri, seçilen
HDMI kaynağının renk ayarlarını etkiler. HDMI kaynağından 4K görüntü izleyebilmek için, bağlı
cihaz HDMI 2.0 uyumlu olduğu takdirde ilgili kaynak ayarı Gelişmiş olarak seçilmelidir. Bağlı
cihaz HDMI 1.4 uyumlu ise Normal olarak ayarlayınız. Uygun biçimde ayarlayın veya ilgili HDMI

kaynağını Devre Dışı olarak ayarlayıp, devre dışı bırakınız.. bu açıklama samsung tvlerde e bulunan hdmi UHD color ayarı ile ayni seymidir.samsung tv dede mesela hdmi 1 portunu UHD color on-off ayarı vardı.vestelinkide bu mantıklami calısiyo.bumesaja cevap aldım mı daha aklımda soru isareti kalmıyor haocam saygilar hayirli ramazanlar

H Çevrimdışı

HERNANDES12

Yeni Üye
22 May 2018
1
39
Ado hocam Merhaba.

Bu tv de usb den film izleyebilirmiyiz. Mesela mkv. avi. dosyalarını açar mı.İnternetten film izleme konusunda sıkıntı büyük olurmu rahat izlermiyiz . Mesela benim internet 16 mb adsl.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado hocam Merhaba.

Bu tv de usb den film izleyebilirmiyiz. Mesela mkv. avi. dosyalarını açar mı.İnternetten film izleme konusunda sıkıntı büyük olurmu rahat izlermiyiz . Mesela benim internet 16 mb adsl.

Film değil ama ben sürekli youtube üzerinden klip izliyorum, 5mbite kadar düşen hızlarda hiç sorun yok ancak 4 mbit ve aşağısında donuyor takılıyor bariz ve net.

USB de desteklediği formatlar içerisinde sizin verdikleriniz mevcuttur :ok

M Çevrimdışı

Meftun

Yeni Üye
19 Şub 2018
49
Film değil ama ben sürekli youtube üzerinden klip izliyorum, 5mbite kadar düşen hızlarda hiç sorun yok ancak 4 mbit ve aşağısında donuyor takılıyor bariz ve net.

USB de desteklediği formatlar içerisinde sizin verdikleriniz mevcuttur :ok
Adem Hocam Regal 49R7020U ile bunu karşılaştırırsak hangısı dersınız?

N Çevrimdışı

north028

Yeni Üye
22 May 2018
2
42
Teknik anlamda 3 aşağı 5 yukarı aynılar :ok
peki hocam genel anlamda arçelik tv lerle ilgili düşünceniz nedir.3 yıl garantisi servis ve teknik destek sıkıntısı olmaması fiyatı beni bu tv ye yönlendirdi.kullanılan panel kullanım kolaylığı olarak ne düşünüyorsunuz sadece smart özelliğinin çok iyi olmadığını ama parasına göre yeterli olduğunu duydum

M Çevrimdışı

Meftun

Yeni Üye
19 Şub 2018
49
LG IPS panelli 7020, Bu ise CMo Va panelli. Burada belirleyici olan sizin izleme şekliniz olur :ok
Ustad ılk yazında, Öncelikle belirteyim bu TV yi alan arkadaşlarımız hem RENK, hem KONTRAST, hem VA panelin o akıcılığı, hem de yüksek özellikleri satın almış olacak zira ürünümüzde MB130S anakart ile CMO (Chi Mei Optronics) panel kombinasyonu mevcut

CMO panel olması nedeniyle SAMSUNG panele nazaran daha doğru (bana göre) ve daha iyi algoritmaya sahip renk dünyasına sahip olmakla birlikte aynı zamanda VA panelin o tatlı akıcılılığından da feragat etmemiş olacağız zira bildiğiniz üzere tepkime için VA, renk için IPS panel tercih ediyoruz aslında. Ancak bu panelde iki unsurun da tadına varacağınıza tereddütünüz olmasın.

demişsin ya aslında ben IPS panel tercihim fakat bu da her ıkısınının de ışlevını gorur gıbı bı yorum çıkardım yazdıklarından. diğer ozellıkler olarak aynı lar mı acaba?

Geri
Üst Alt