Ado Adem bey merhaba şuan evimde emekter Samsung 40C650 model tv kullanıyorum. Tv de ne yazıkki ızun zamandır ölü bölgeler var (darbeye baglı) o sebeple memnun da olsam tv yi değiştirmek istyorum
Bugüne kadar tvden gerek dilm olsun gerek hd yayın olsun gerek ps4prp olsun bir sikayetim olmadı. Hatta saglam olsa televizyon da almazdım
Neyse sözün kısası tv almam gerekiyor acıkcası samsungdaki canlı (dinamikte izlemeye alıstık) renklere alıstıgımızdan dolayı samsung tvlere baltım bir ara aklım philipslere gitt ama en sonunda ben de bu tv denizinde boguldum
Arcılcası 4000 tl bütceye cıkma imkanım var ama o kadar pra verdikten sonra yok bulutlanma da ok ps4 pro da takılma gibi sorumlar yasamak da istemiyorum
O sebeple jvc yi almaya karar verdim . Bu tv yi aldıgımda 7 yıllık samsungu aramam değil mi ? Eğer ararsam sonucta tv yi aldık mı uzun zaman kullanıyoruz gidip pahalı da olsa 4000 bandındaki tvlerden almak istiyorum
Tv de ağırlıklı usb den divx ve ps4 pro da oyun oynanıyor kalan zamanda da dsmart hd izleniyor
Oda aydınlık ve büyük
Şimdiden teşeklürler