Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
JVC LT-65VU83T BİM de 2999TL satılırsa orayı yıkarlar
Bim Önünde JVC Kuyruğu
JVC LT-65VU83T BİM de 2999TL satılırsa orayı yıkarlar
JVC LT-65VU83T TV ile alakalı içimden bir ses, dünya kupası nedeniyle kampanya ürünü olacak diyor. 3 hafta içinde belli olur.
İyi günler ben bu TV yi almak istiyordum lakin başka bir forum da TV için olumsuz yorumlar vardı aklımı bulandırdı.
Ama kimse sizin gibi icelemememis.
Benim merak ettiğim.
50 Hz olması kötü demişler ne gibi bir eksi yaratır.
Kanal geçişleri 30 sn demişler doğrumu
Birisi şöyle yorum yapmış
ben görüşümü söyledim bizzat test ettm görüntü mükemmel demeyin baride millet bu kadar aldanmasın bana göre para etmez 2 bin tl edecek bir tv değil siz memnunsanız o sizin görüşünüz.
Demiş
4k hdr TV nasıl çamur olur anlam veremedim.
2000 lira bandında TV görüntüleri hepsini kötü.
O kadar araştırma yaptım içimden bu TV yi alacaksın ama kendini inandırmak için uğraşıyorsun demeye başladım.
Dolar sürekli yükselirken iyi ve pahalı olmayan bir TV bulamadım.
Elimdeki dandik TV ile devam edip bu parayla altın alsam daha iyi olacak gibi.
Merhaba. Televizyonun smart yazılımı hakkında soru sormak istiyorum. TV nin kendi browseri üzerinden online film ve dizi izleyebiliyor muyuz? Desteklemedigi ses kodegi var mı?
Hocam ben dsmart de fix kullaniyorum onun için arkasinda bir yer olmasi gerekiyor. Adını hatırlamıyorum girişin bu tv de varmi acaba alacak gibiyim senin tavsiylerin üzerineSelamlar Online film izleyebilirsiniz lakin reklamlar işlemciye aşırı yük bindirdiği için geçmişte bu deneyimler üzücü sonuçlara sebep olmuştu, elbette çalışır ve çalışıyor ancak sizin bağlantı hızınızın da büyük etken olduğunu hatorlatmak isterim.
Desteklemediği kodek elbette var
Hocam ben dsmart de fix kullaniyorum onun için arkasinda bir yer olmasi gerekiyor. Adını hatırlamıyorum girişin bu tv de varmi acaba alacak gibiyim senin tavsiylerin üzerine
Arkadaş şansa bak , 49UB8300 alalı 2 ay oldu, 2250 TL ya, HDR destekli TV 2000 TL
Hocam ben dsmart de fix kullaniyorum onun için arkasinda bir yer olmasi gerekiyor. Adını hatırlamıyorum girişin bu tv de varmi acaba alacak gibiyim senin tavsiylerin üzerine
Tekrar merhaba Ado Hocam,
Sizden özel ricamdır. Bu iki tv arasında kendine alıyormuş gibi tavsiyene ihtiyacım var.
Şimdi bu iki TV arasında kaldım.
1.Samsung 43MU7000 (Vatan ve MediaMarkt te 2400₺, Gittigidiyor ve n11 de 2212 ₺)
2.JVC 50VU73T (BİM ürünü- Malum 2000₺)
TV ler 6 taksitle alınacak. Dolayısı ile taksit tutarı arasındaki fark 35-50₺ olacak
Kullanım alanım: 3,3 m ye 5m
TV; ya 5 m’lik duvara, ya da iki duvarın kesiştiği çapraz yere monte edilecek.
(50 inç buraya biraz ucu ucuna sığacak gibi). Diğer duvarlar uygun değil maalesef.
Oda aydınlık, güneş alıyor.
50 inç odaya büyük gelir mi diye düşünüyorum. Yani buradaki ekran büyüklüğü benim için avantaj olmayabilir.
İki TV nin birbirine göre üstünlüklerini ve sizin hangi TV yi tercih edeceğinizi yazabilir misiniz?
Teşekkürler