JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
test1-aci-jpgbc691ccb64f9d68c.jpg

Hadi Şahin Çevrimdışı

Hadi Şahin 

Aktif Üye
14 May 2018
153
Tuhaf gelecek belki ama aklıma takıldı. Bu jvc tv nin kumandasını piyasada bulmak zor olur mu?

R Çevrimdışı

rambo2590 

Yeni Üye
2 Şub 2018
40
Televizyonumuz VESTEL güvencesindedir ve VESTEL Yetkili servislerinde 3 Yıl garanti altındadır. Ücretsiz montaj hizmeti uygulaması bu üründe biraz değişik biliyorsunuz bu nedenle bir sonraki mesajımda bu konuya yine değinirim ki kafa karışıklığı olmasın.
bu konuda açıklama yapar mısınız hocam ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bu konuda açıklama yapar mısınız hocam ?

Süper soru ben unutmuşum bu konuya değinmeyi.

Arkadaşlar ücretsiz montaj hizmeti var ancak masaya montaj.

Duvar montajı ister ve kendiniz askı aparatı alırsanız yine ücretsiz.

Duvara montaj ister ve tüm donanım ve işçilik servise ait olacaksa 20TL ücret ödersiniz :ok

selodonanım Çevrimdışı

selodonanım 

Aktif Üye
4 Ara 2017
246
Ado hocam tv yi tam yandan çekim yapsaydınız. Enazından inceliği görmüş olurduk. Yine de ellerine sağlık

O Çevrimdışı

omergenc23 

Yeni Üye
18 May 2018
25
40
elinize emeğinize sağlık. sağ olsun benim Lg tv 5. senesinde bana 800 tl masraf cıkarttı ve dün itibariyle yine gitti. Artık tek kuruş harcamak istemiyorum. Bir daha Lg mi! tövbeler olsun, neyse inceleme yazınız ve resimlerinizden sonra bende almayı düşünüyorum. Acaba her Bim şubesine yeterli sayıda gelir mi? önceden gitsek ayırtma şansı oluyor mu?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
elinize emeğinize sağlık. sağ olsun benim Lg tv 5. senesinde bana 800 tl masraf cıkarttı ve dün itibariyle yine gitti. Artık tek kuruş harcamak istemiyorum. Bir daha Lg mi! tövbeler olsun, neyse inceleme yazınız ve resimlerinizden sonra bende almayı düşünüyorum. Acaba her Bim şubesine yeterli sayıda gelir mi? önceden gitsek ayırtma şansı oluyor mu?

Ben Bu gün BİM deposunda inceleme yaparken tv yi gören 3 personel alım yapmak üzere Mağaza müdürü ile görüştü, başka bir ürünün iade işlemi için gelen bir başka müşteri ayrtmak istedi, sorun şu ki incelediğim tv zaen 1 taneydi ve ilgili mağazanın yanındaki Belediye binasının güvenlik görevlisi gözümün önünde mağaza müdürüne bu tv için 1300TL nakit kapora vermek ve ve o da ayırtmak istedi, Mağaza müdürü parayı kabul emedi, kimseye söz vermedi, ''ilgili tarihte sabah ilk kim gelirse o alır'' dedi.

Bence gayet etik bir davranış sergiledi arkadaş.

Yine de bu talepleri yukarıya iletip ek ürün istedi azizim, ama ne kadar gelir veya gelir mi bilemiyorum inanın.

Geri
Üst Alt