JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Alper59 Çevrimdışı

Alper59

Yeni Üye
29 May 2018
22
30
Hayırlı geceler arkadaşlar forumunuza yeni katıldım, bende jvc televizyon aldım ado hocanın yorumlarını okuyarak tavsiyeleri üzerine, ama görüntü de bulanıklık var yazılım yükseltmek istiyorum ama link bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

1 Çevrimdışı

12345

Yeni Üye
17 May 2018
9
Arkadaşlar surekli ürünün renklerinde bulaniklik ve asiri beyaz oldugu hakkinda olumsuz yorumlar var.

Hd yayinin videosu ve fotoğrafını paylasmanizi rica ediyorum. Soylenenler gercek abarti mi merak ediyorum

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hayırlı geceler arkadaşlar forumunuza yeni katıldım, bende jvc televizyon aldım ado hocanın yorumlarını okuyarak tavsiyeleri üzerine, ama görüntü de bulanıklık var yazılım yükseltmek istiyorum ama link bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

Hoşgeldin kardeşim, :ok

Link aşağıdadır

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hocam bu ledin ömrünü uzatmak için hangi ayarı yapmalıyız?
LED Chipler ne kadar yüksek ışık verirse o kadar yüksek akım geçer üzerinden, Yüksek akım demek yüksek ısı demektir aynı zamanda. Yüksek ısı ise kısa ömürdür.

Arka ışığı sizi rahatsız etmeyecek derecede parlak yapınız bu da genelde 75-80 aralığı olur.

yalnız renk canlılığı zayıflar bilginiz lsun :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
ADO hocam merhabalar, uzunca bir tv araştırma ve incelemesinden sonra, detaylı inceleme ve tavsiyeleriniz üzerine BİM’den aldığım JVC yi Cumartesi günü servise kurdurdum, Çok şükür hiçbir problem ve piksel yok. kısıtlı bir bütçeyle beklentimin çok üzerinde bir tv olduğunu gördüm. Renk, görsel, youtube , performans ve hızı çok iyi. Final maçına JVC de bakmak süperdi. Her şey için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Sayenizde ilk defa bir forum sitesine yorum yapmak için üye oldum.)) Kanal d de Büyük Göç filmine bakarım şimdi ses ve görüntü süper.

Güle güle iyi günlerde kullanmanı dilerim güzel kardeşim.

Dikkat ettim (Yanlış anlamayınız) kısıtlı bütçe ile alan tüm kardeşlerimiz TV ye hayran kalmış, kaldı ki ürünün F/P olduğunu özellikle vurgulamıştık zaten. Bundan sonraki tavsiyelerimde Plazma ve/veya eski kaliteli üst segment tv lerden bu tv ye geçiş yapanların memnuniyetsizliğini dikkate alarak mutlaka uyarma gereği duyacağım :ok

Tekrar ''hayırlısı olsun'' diyorum :ok

Alper59 Çevrimdışı

Alper59

Yeni Üye
29 May 2018
22
30
Ado hocam usb attıktan sonra nasıl devam edeceğim yazılım işlemini yüklemek için ne yapman gerekiyor

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
44
Adem Helvacı Ado ustad bu plazma tv ler neden uretilmiyor artik bende LG 50PM6800 vardi muhtesem renkler, canlilik kitap gibiydi 5. yilin sonunda ysus kart v.b hatalar geldi sattim gitti.

Geri
Üst Alt