catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
bizzat kendimim :pavatarı Che zannettim ilk bakışta
bu arada bi benim versiyon 3.62.4.0 bunu 3.62.7.0 ye nası yukseltirim
link yollayabılırmısın. şu sıra pek sık bakamıyorum
bizzat kendimim :pavatarı Che zannettim ilk bakışta
Dostum bakıyorum da şu ana kadar bulamadım rica etsem linki paylaşabilirmisin.Bu arada kanald de büyük göç.filmini seyrediyorum güzel görüntüsü var.Çekirdek yazılım konu başlığında yazılım mevcut
Hayırlı geceler arkadaşlar forumunuza yeni katıldım, bende jvc televizyon aldım ado hocanın yorumlarını okuyarak tavsiyeleri üzerine, ama görüntü de bulanıklık var yazılım yükseltmek istiyorum ama link bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.
LED Chipler ne kadar yüksek ışık verirse o kadar yüksek akım geçer üzerinden, Yüksek akım demek yüksek ısı demektir aynı zamanda. Yüksek ısı ise kısa ömürdür.Hocam bu ledin ömrünü uzatmak için hangi ayarı yapmalıyız?
Hoşgeldin kardeşim,
Link aşağıdadır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dostum bakıyorum da şu ana kadar bulamadım rica etsem linki paylaşabilirmisin.Bu arada kanald de büyük göç.filmini seyrediyorum güzel görüntüsü var.
bizzat kendimim :p
bu arada bi benim versiyon 3.62.4.0 bunu 3.62.7.0 ye nası yukseltirim
link yollayabılırmısın. şu sıra pek sık bakamıyorum
ADO hocam merhabalar, uzunca bir tv araştırma ve incelemesinden sonra, detaylı inceleme ve tavsiyeleriniz üzerine BİM’den aldığım JVC yi Cumartesi günü servise kurdurdum, Çok şükür hiçbir problem ve piksel yok. kısıtlı bir bütçeyle beklentimin çok üzerinde bir tv olduğunu gördüm. Renk, görsel, youtube , performans ve hızı çok iyi. Final maçına JVC de bakmak süperdi. Her şey için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Sayenizde ilk defa bir forum sitesine yorum yapmak için üye oldum.)) Kanal d de Büyük Göç filmine bakarım şimdi ses ve görüntü süper.
eyvallah. cok tesekkur ederım.Karizma sağlam Allah nazardan saklasın
Yazılım aşağıda kardeşim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.