JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
876
HDMI degil hocam CI+ modül takip kullanacağım ozaman nasil yapmamm lazım çok teşekkürler
Hocam ben dsmart de fix kullaniyorum onun için arkasinda bir yer olmasi gerekiyor. Adını hatırlamıyorum girişin bu tv de varmi acaba alacak gibiyim senin tavsiylerin üzerine
Merhaba, aldığınız TV Dsmart uyumludur, DSMART Modülünü CI+ yuvasına kartı ile takarak kurulum yapabilirsiniz :ok

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
7.0 da görüntüde bariz iyileşme var bu gün sırf bu konuya 4 saatimi harcadım o nedenle forumda da çokaktif değildim.

Sizin özelinizde konuyu test etmek için bana seri verin önce size full yazılım yollayayım o tv yi bir formatlayalım, format üstüne 7.0 a yükselt bakalım :ok
Adem Helvacı Ado, hocam ful yazılım gönderecektiniz .Beklemedeyim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ado hocam güncellemeyi kurdum ilk izlenimlerim görüntü de gayet görülür şekilde düzelmeler oluyor fakat kanal geçişlerinde sesten sonra görüntünün gelmesi 2 saniyeyi buluyor, sizce uygun renk ayarları nasıl olmalıdır canlı ve net olması için :ok

menü-kurulum-manuel kanal arama bölümüne gidip 12380 27500 V bilgilerini girerek sinyal seviyesinin resmini çekip paylaşırmısın rica etsem (Uydu kullanıyorsun sanırım)

E Çevrimdışı

escobar06

Yeni Üye
30 May 2018
3
27
@Ado, E Escepto
Arkadaşlar ürün sağlam ise bant konusuna takılı kalmayın ben onlarca şubenin kendisi merak edip tv yi açtığını biliyorum :ok

Tereddüt eden bana seri numarasını yollasın, ,iade ürün olup olmadığına bakarız :ok
Ado bey benimde aynı şekilde checking yazmıyor koli bandı size atıyorum seri nosunu lütfen kontrol edermisiniz iade mi yoksa sağlammı olduğuna

thumbnail_img_20180530_110641-jpg.jpg

E Çevrimdışı

escobar06

Yeni Üye
30 May 2018
3
27
Azizim Merhabalar;

Yürekten gelen, güzel, samimi düşüncelerinizi paylaştığınız ve hatta aylardır takip edip sırf bunu yazmak için üye olduğunuz için teşekkür ediyorum öncelikle.

Hiç bir kardeşimizin hedef alıcı veya suçlayıcı bir ifade ile yazmak istediğini düşünmüyorum veya en azından düşünmemeye çalışıyorum zira, sizin de belirttiğiniz üzere tavsiye konusunun riskli bir konu olduğunu biliyor olmam nedeniyle genelde çok da dahil olmam, İncelenmesi gerekir der ve sadece görüş bildirip kenara çekilmeye çalışırım. Bu TV de ise yine sizin dorğu tespitinizde olduğu gibi bana göre bu fiyata bu özelliklerde sahada ürün bulmanın pek mümkün olmamasına paralel ürüne ve panele de olan güvenimden dolayı bu sefer gerçekten tavsiye ettim.

Ben ürünün halen arkasındayım, her gelen negatif geri bildirim sonrası yeniden ürünü inceliyorum ama ürün bize ne vaat etmiş ise hepsini yerine getiriyor. :alala

Bana göre ciddi anlamda tatmin edici bir renk algoritmasına sahip olmasına rağmen SOLUK beyanlarını yine de fabrikaya ilettim, Smart ile ilgili benim de denk geldiğim sorun vardı onu da ilettim ki VESTEL e ben bu konuda çok güvenirim, kısa sürede bir güncel yazılım sunup tüm bu sitemleri göğüsleyeceğini düşünüyorum.

Ben hiç kimsenin ürün beğenmemesini eleştirmem ve buna hakkım da yok elbette. Tek üzüldüğüm nokta ise birbirinin kopyası bazı yazıların yazılması ve ortada somut bir veri olmaması.

Akşam yazan değerli kardeşimizden en son bir resim paylaşmasını istedim zira KIRMIZI olan formanın PEMPE olduğunu yazmıştı. Ben de aynı maçı önce kendi televizyonumda (46'' VESTEL) açtım sonra da JVC de açtım ki her iki televizyonumda da formanın olması gereken renkte yani nar çiçeği kırmızısı renginde olduğunu gördüm. Yani alışık olduğumuz milli takım formasındaki kırmızı değildi.

Sonra da renkleri değiştrerek 4 örnek sundum, hepsinde de forma rengi farklı idi.

Diyeceğim o ki, bana bazı tepkilerin önyargılı olduğu düşüncesi uyanıyor, tekrar belirtiyorum ki beğenmeyen arkadaşlar tabii ki iade etsinler ancak olmayan bir sorunu var gibi göstermesinler lütfen zira ciddi ekonomik katkısı olan bir ürünü, bir başkasının kaçırmasına neden olabilir bu ürünler.

Ben VESTEL de çalışmıyorum, BİM de çalışmıyorum, Kimseden komisyon almıyorum, Satıcı değilim, Pazarlamacı değilim. yani kimseden hiç bir menfaatim yok bu tv nin satılmasında.

Bu anlamda ürün pazarlıyormuşum gibi algılanması da beni üzer açıkçası.

Fakat ısrarla bu TV nin F/P olduğunu belirtmemin en haklı göstergesi de A101 de satılacak olan TOSHİBA marka TV nin, JVC ile aynı ebatta, aynı özelliklerde, aynı panel ile, aynı anakart ile, aynı garanti süresinde, aynı servis hizmeti ile satılacak olmasına karşın 2500TL gibi 500TL farklı bir rakamla satılıyor olmasıdır diye düşünüyorum.

Yani ortada %99 aynı özellikte 2 TV var, Birisi Bİm de satılıyor 2000tl ve önünde JVC yazıyor, Diğeri ise A101 de satılıyor 2500tl ve önünde TOSHİBA yazıyor.

Peki TOSHİBA başlığında üyelere yönelik ''Bu tv yi alın çünkü çok F/P ürün'' dedim mi? Demedim zira 2500TL bu özelliklerde çok da ultra mega bir fırsat/avantaj değil bence.

Peki TOSHİBA tv yi alanlar aynı sorun ile karşılaşacak mı?

Konu başlığında da yazdığım üzere JVC beğenmeyenler TOSHİBA dan uzak dursun :ok

Bu anlamda ben size gönülden teşekkür ediyorum desteğinizi hissettirdiğinizden dolayı :ok

Allah işinizi rast getirsin :)

Adem Helvacı Ado, bey televizyonu daha kurmadım yarın gelecekler ölü piksel cıkmasından korkuyorum 1-2 tane ölü piksel cıkmaı geri iadeye değermi yani değiştirmek yada iade etmek gerekirmi

E Çevrimdışı

Escepto

Yeni Üye
29 May 2018
5
34
Arkadaşlar ürün sağlam ise bant konusuna takılı kalmayın ben onlarca şubenin kendisi merak edip tv yi açtığını biliyorum :ok

Tereddüt eden bana seri numarasını yollasın, ,iade ürün olup olmadığına bakarız :ok
Ado hocam kontrol eder misiniz ?

2-jpg269e60c6316505ca.jpg

memcho Çevrimdışı

memcho

Yeni Üye
24 May 2018
21
40
Bu tv de air mause akıllı kumanda kullanılabiliyor mu acaba aliexpressten şunu sipariş vermeyi düşünüyorum

W1 MINI 2.4G Kablosuz Klavye 6-Axis Hareket Sense Hava Fare IR öğrenme Uzaktan Kumanda Akıllı TV Android TV BOX Dizüstü PC için

Geri
Üst Alt