JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado ustad bu plazma tv ler neden uretilmiyor artik bende LG 50PM6800 vardi muhtesem renkler, canlilik kitap gibiydi 5. yilin sonunda ysus kart v.b hatalar geldi sattim gitti.

Azizim

1 yüksek ısı üretimi ve buna bağlı çok erken arızalar
2 yüksek enerji tüketimi
3 logo yanığı sorunları
4 yüksek onarım maliyetleri

Tabi bu dezavantajların yanısıra DEHŞET kaliteli görüntü verirlerdi ayrı konu

Şimdi ise PLAZMA teknolojisinin tabanında OLED üretiyorlar artık.

1 Ysus
2 Zsus
3 Xsus
4 Ymain
5 Xmain
6 Powerboard

Bu sıralama ile en çok arıza yapan kısımlarıydı, kolay kolay anakart arızası görmezdik plazmalarda.

Alper59 Çevrimdışı

Alper59

Yeni Üye
29 May 2018
22
30
Ado hocam güncellemeyi kurdum ilk izlenimlerim görüntü de gayet görülür şekilde düzelmeler oluyor fakat kanal geçişlerinde sesten sonra görüntünün gelmesi 2 saniyeyi buluyor, sizce uygun renk ayarları nasıl olmalıdır canlı ve net olması için :ok

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
7.0 da görüntüde bariz iyileşme var bu gün sırf bu konuya 4 saatimi harcadım o nedenle forumda da çokaktif değildim.

Sizin özelinizde konuyu test etmek için bana seri verin önce size full yazılım yollayayım o tv yi bir formatlayalım, format üstüne 7.0 a yükselt bakalım :ok
Adem Helvacı Ado,

20180529_234013_crop_597x597-jpg.jpg

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Abi yok ya turk malı dedik milli mal dedik gittik vestel aldik inputlag degeri 100 ms cikti vay arkadas ya.su memlekette hic bi sey mi duzgun yapilmaz

T Çevrimdışı

Tayfun59

Yeni Üye
27 May 2018
4
41
Tv n
Kumandanın en üst sağ tuşuna bas. Netflix tuşunun sağındaki çıkan ekranda en aşağıdakini seç. Sonra telefonda ekran yansıtma bölümünde tv görünecek.
Dediğiniz şekilde denedim fakat telefon tvyi görmüyor sorun bu zaten, sanırım general mobile 7.1 sürümü ile alakalı. Biraz araştırdım sonuç bu maalesef

K Çevrimdışı

KoSaKa

Yeni Üye
27 May 2018
33
44
Arkadaşlar kutu normal koli bandıyla bantlanmış acaba iade edilen ürünü mü verdiler bana. Cevap verirseniz sevinirim.

Arkadailar televisyonun kutusu bu şekilde normaş koli bandıyla bantlanılmış. Acaba iade edilen ürün bana tekrar verildi mi. Yardımcı olabilir misiniz ?
iade edilen ürün olsa ya da açıp sonra yine bantlanmış, bant bu kadar temiz olmazdı. ve %99 oranda çift şerit bant olurdu.

İ Çevrimdışı

İbr01

Yeni Üye
19 May 2018
8
32
HDMI degil hocam CI+ modül takip kullanacağım ozaman nasil yapmamm lazım çok teşekkürler

Geri
Üst Alt