JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Benimde aynısı sarı koli bandı ile kapatılmıştı. Ama diğer aksesuarlar hiç açılmamış şekilde. Ne yapmamız gerekir

Arkadaşlar ürün sağlam ise bant konusuna takılı kalmayın ben onlarca şubenin kendisi merak edip tv yi açtığını biliyorum :ok

Tereddüt eden bana seri numarasını yollasın, ,iade ürün olup olmadığına bakarız :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ado hocam tv yi almistim bugün gelip kurmuşlar. Yanlarinda yoktum. Tv büyüklüğü flan genel olarak güzel biraz kalin geldi ama olsun benim iki sorum var. Ekran çok açık renkli gibi geldi işik fazla sanki beyaza kayiyo görüntü ama kendi uydusu bu dsmartin de fixini kullanacagim sence degisiklik olurmu görüntüde simdi kaldirdim gerii tv yi agustis ayinda tekrar kuracagim ozaman hallederim ama sana bir danisayim dedim birde bende vestelin duvara asma aparati var onu bu tv de kullanabilirmiyim. Orjinal yaninda vermişlerdi 109 ekran yalniz o sorun olurmu sence?? Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.

Kardeşim HDMI üzerinden kullanacaksan öncelikle port ayarını GELİŞMİŞ yapmalısınız.

Backlıght seviyesini biraz düşürüp, görüntü ayarını da SPOR yapınız sorun düzelecektir

Askı aparatı olur :ok

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
Arkadaşlar kutu normal koli bandıyla bantlanmış acaba iade edilen ürünü mü verdiler bana. Cevap verirseniz sevinirim.

Arkadailar televisyonun kutusu bu şekilde normaş koli bandıyla bantlanılmış. Acaba iade edilen ürün bana tekrar verildi mi. Yardımcı olabilir misiniz ?
Benimkide normal bantlı idi ve gördüğüm diğer kutularda hep sizinki gibi normal bantlıydı. O resim benimde dikkatimi çekti ama sorun yok bence. İade olmuş olsa bantlar zarar görür açıldığı belli olurdu dahası bantı çekerken karton kutunun üstü soyuluyor hatta yırtılıyor yani bizimkilerde orjinal sıfır paket.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Şu kablonun sizin sorunu çözmesi gerekiyor, tv nizin magic button tarafında 3,5mm girişi olması lazım, PS2 den gelen kablolarınızın da RCA olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Böylece bir kanaldan video sinyali, diğer iki kanaldan ses sinyali tv ye ulaşacak.

wuaawww.. bu cok ıyı oldu.
eyvallah üstad :)

E Çevrimdışı

eflanili

Yeni Üye
29 May 2018
8
46
İyi akşamlar üstadlar.3.62.7.0 versiyonu bende yükledim ancak kanal geçişlerinde yavaşlama var gibi.3.62.4.0 versiyona nasıl dönüş yapabilirim.Bilen dostlar yardımcı olursanız sevinirim.

1 Çevrimdışı

12345

Yeni Üye
17 May 2018
9
Adem Helvacı Ado, hocam , Kayseri bölgede ürünler seffaf koli bantı kullanılarak paketlemişti. Ayrıca, ürün tekrar paketlenmiş olsa bariz belli olur. Illaki kutuda kismi de olsa iz bırakır.

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
ADO hocam merhabalar, uzunca bir tv araştırma ve incelemesinden sonra, detaylı inceleme ve tavsiyeleriniz üzerine BİM’den aldığım JVC yi Cumartesi günü servise kurdurdum, Çok şükür hiçbir problem ve piksel yok. kısıtlı bir bütçeyle beklentimin çok üzerinde bir tv olduğunu gördüm. Renk, görsel, youtube , performans ve hızı çok iyi. Final maçına JVC de bakmak süperdi. Her şey için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Sayenizde ilk defa bir forum sitesine yorum yapmak için üye oldum.)) Kanal d de Büyük Göç filmine bakarım şimdi ses ve görüntü süper.

Geri
Üst Alt