İzmir'de deprem

Tüm ülkeye geçmiş olusun Allah c.c daha beterinden saklasın .
Deprem Bursa'da da çok şiddetli hissedildi, ölenlere Allah rahmet eylesin yaralılarımıza acil şifalar versin.

Büyük geçmiş olsun... Allah daha göstermesin....

Geçmiş olsun memleketime. Dayımla görüşüyorum, artçılar devam ediyormuş sanırım hatta yarım saat önce sağlam bir artçı olmuş.

Ben ilk defa böyle şiddetli bir deprem yaşadım , sarsıntıdan oturduğum koltuktan havalandım resmen , dışarı çıkmak için kapıya yöneldiğimde bir sağa bir sola savruldum. İnanın o an ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz , sağlıklı düşünmek , kaçmak mümkün olmadı. Ne zaman deprem durdu evden anca o zaman çıkabildim. Allah ım bir daha böyle birşey yaşatmasın kimseye.

İnşallah hayırlı haberler gelir Allah yardımcısı olsun İzmirin
Ben ilk defa böyle şiddetli bir deprem yaşadım , sarsıntıdan oturduğum koltuktan havalandım resmen , dışarı çıkmak için kapıya yöneldiğimde bir sağa bir sola savruldum. İnanın o an ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz , sağlıklı düşünmek , kaçmak mümkün olmadı. Ne zaman deprem durdu evden anca o zaman çıkabildim. Allah ım bir daha böyle birşey yaşatmasın kimseye.
Geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah kötü bir şey yoktur

İzmir'dekilere geçmiş olsun, umarım fazla kayıp yaşanmaz.

Asker arkadaşımın iş yerinin karşısındaki bina yıkılmış.Nasıl bir psikoloji çok zor.Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun.

İnşallah hayırlı haberler gelir Allah yardımcısı olsun İzmirin

Geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah kötü bir şey yoktur
Sağol arkadaşım Allah a şükür bizim bölgede bir şey yok , keşke hiç bir yerde olmasaydı. Sorun daha çok altı dolgu olan Bayraklı ve Bornova da oldu. Kandilli depremin şiddetinin 6.9 olduğunu açıkladı , dış kaynaklarda 7.0 olarak geçiyor. Yani Afad ın 6.6 demesi pek inandırıcı değil.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradan bakıyorum ben hep sasmıyor hatta revize yazar duzenlenir gercek bu bence

2-3-4 dakika aralıklarla artçılar devam ediyor maalesef. Allah korusun.

Bölgede yaşayanlara çok geçmiş olsun.

@teraspy İzmir de değil miydi yanlış mı hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt