muratala5361
Süper Üye
Millet işinden gücünden olmasın ama her güncellemeye yeni konu açmak saçmadır. Güncelleme yapıldığı haber verilse sorun olmaz.Iptv konularini son konular-Yeni mesajlar bölümünden kaldirabilirim uygun mudur.
Millet işinden gücünden olmasın ama her güncellemeye yeni konu açmak saçmadır. Güncelleme yapıldığı haber verilse sorun olmaz.Iptv konularini son konular-Yeni mesajlar bölümünden kaldirabilirim uygun mudur.
bununla ilgili duzenleme gelecek birazcik sabir.Yaa ben şimdiye kadar mesajlarımı düzenleyebiliyordum , şimdi düzenleyemiyorum ? şimdi ileri bi zamanda ilk mesaj güncellenmek istenilse veya bir ekleme yapılmak istenirse ne yapacağız ?
gif olarak bulmak lazim daha hoş olur.@Sota basgan smileylere bunu da eklemen mümkün müdür?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Var hıh.gif yazarsan ilk siradaki örneklemeyi de gif site kabull etmiyor ondan jpeh @Sotagif olarak bulmak lazim daha hoş olur.
Bu mu ki acaba?Var hıh.gif yazarsan ilk siradaki örneklemeyi de gif site kabull etmiyor ondan jpeh @Sota
ciks degil be emmim neyse boşverelimBu mu ki acaba?
![]()
Boşvermeyelim yahu ben çok severdim hıh.gifciks degil be emmim neyse boşverelim

Reklam konusunda anlayisiniz icin tesekkurler.Sitede özellille yukarıdan inen reklamlar bazen çok rahatsız edici oluyor. Bazen üst banner den seçim yapmayı bile engelliyor. Reklamlar konusunda ihtiyacı anlıyorum ve saygı duyuyorum ama Sevgili yönetici arkadaşlardan ricam bu konuda biraz düzenleme yapmaları.