Zaten bu aralar "rocket stove" konularına fena sardım.Lap top ile gurur duymalısın... Baktı kar yağışı başlıyor, hemen iki odun atayım diyor.
Odun ve enerji konusu açılınca ben benden "alınıveriyorum"
Zaten bu aralar "rocket stove" konularına fena sardım.Lap top ile gurur duymalısın... Baktı kar yağışı başlıyor, hemen iki odun atayım diyor.
Tavsiye yapmamın nedeni, konuyu açanın durumu değildi, film tavsiyelerine ihtiyacı olan veya böyle bir konu içerisinde film araştırmak isteyenlerin daha kolay yoldan aradıklarına ulaşmaları içindi...Ayrı ayrı filmler olduğu için hepsinin altına düşünceler yazılabilir (şimdilik olmayabilir) diye böyle paylaşmıştım.
Diyelim Matrix filmini paylaştım altınada bambaşka filmler.
Nasıl karıştırılmadan tartışılacak.
DH ve diğer forumlarda ayrı ayrı olduğu için öyle yapayım dedim.
Ha orada bir çok kişi film konusu açıyor burada %90 bense eğer. ?
Yönetim ne derse o.?
BİLGİSAYAR PARÇALARI HAKKINDA Forumda Böyle Bir konuya hiç Rastlamadım Arkadaşlar elimizde eski püskü sağda solda duran bilgisayar parçaları varsa burda birbirimize uygun fiyata neden satmıyalım ? neden değerlendirmeyelim aklıma birden böyle bişey geldi ve iyi olur diye düşünüyorum sizlerin fikirleri nelerdir Sota ahmet kardeşim burda konu açtımda kapatıldı buraya yazmam gerektiğini bilmiyordum galiba umut yada sen kapattın konuyu https://tavsiyeforumu.com/konu/bilgisayar-parcalari.6536/#post-133132
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Umut Barış Uyarın İçin Sağol Bu Forum ailesini büyütecez inşallah lider biz olucaz
olur olurSen liste halinde alt forumları tasarla, ona göre açar Ahmet abi.
Ya da ben tasarlarım olmadı.
Abi benim senden bir isteğim var. Kendi yorumlarını da yazıp bilgi paylasirmisin çok takip ediyorim aynı açıklama internette bulunan filmin altında da var.Ayrı ayrı filmler olduğu için hepsinin altına düşünceler yazılabilir (şimdilik olmayabilir) diye böyle paylaşmıştım.
Diyelim Matrix filmini paylaştım altınada bambaşka filmler.
Nasıl karıştırılmadan tartışılacak.
DH ve diğer forumlarda ayrı ayrı olduğu için öyle yapayım dedim.
Ha orada bir çok kişi film konusu açıyor burada %90 bense eğer. ?
Yönetim ne derse o.?
eleştiri değil, düşüncenEleştiri gibi uzun uzun yazamam ama türlerini yazmaya gayret ederim.
ben sana güüveniyorum gerekirse yanına beni etiketle F fikoloji için bu yorum diye not geçMükemmel, rezalet, bulunmadık hint kumaşı, illede izleyin gibi yazarım.
Sonra 'da biri gelir altına bumu mükemmel der tartışma çıkar. ?