Forum tarafında önbellek temızlıgı yaptım. Sızde yaptıgınızda sorununuz ortadan kalkacaktır.
Aslında direkt mesaj yazmaya çalıştım ama resimdeki yeni dm başlata bile tıklayamıyorum direkt ilgili reklama yönleniyor
Adblocker kullanin ben sitede reklam görmeyeli uzun zaman oldu Sota duymasınSitede özellille yukarıdan inen reklamlar bazen çok rahatsız edici oluyor. Bazen üst banner den seçim yapmayı bile engelliyor. Reklamlar konusunda ihtiyacı anlıyorum ve saygı duyuyorum ama Sevgili yönetici arkadaşlardan ricam bu konuda biraz düzenleme yapmaları.
Kazanilan paraya yine sizin icin harcıyorum.Sarayi geçtin Sota basgan vatandasin sagligini dusunme konusunda yakinda postlari da tek tip siyah yaparsin
Kazanilan paraya yine sizin icin harcıyorum.
gelecek ay rutin harici yapilacak harcamalar
Dosya yukleme scripti 100$
forum yazilim yillik update ucreti 55$
forumda aktif olan arkadaslara daha sonraki ay çam sakizi coban armagani birseyler yapacağız.
o zaman ufaktan yataa yorganı toplayalım.Adblok kullananlara yakında kotu haberım olacak
2 Ocak gunu kapatirim.Şu kar efekti yılbaşından sonra kalkacak değil mi?
Ciddi anlamda işlemci fanını sapıttırıyor. Masaüstü kullananlar farketmeyebilir ama laptopta fan sesi sağlam kafa şişirmekte.
Sadece forum açıkken oluyor, eskiden yoktu, ekranda kar yağmaya başladıktan sonra çıktı.
Lap top ile gurur duymalısın... Baktı kar yağışı başlıyor, hemen iki odun atayım diyor.Şu kar efekti yılbaşından sonra kalkacak değil mi?
Ciddi anlamda işlemci fanını sapıttırıyor. Masaüstü kullananlar farketmeyebilir ama laptopta fan sesi sağlam kafa şişirmekte.
Sadece forum açıkken oluyor, eskiden yoktu, ekranda kar yağmaya başladıktan sonra çıktı.
Hocam mesaj düzenleme ile ilgili düzenleme ne zaman yapılacak , yeni yıl hediyesi felan mı olacak ?bununla ilgili duzenleme gelecek birazcik sabir.