İstek ve Öneri

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
Forumda belli konu başlıklarına girip paylaşıma göz atmak istediğinizde "gizli içerik, içeriği görmek için konuya cevap verin" gibi yazı görmek üzücü, forumun amacı paylaşım değil mi? Paylaşımı inceleyen takdir edecektir zaten... Burada ki amaç nedir anlamış değilim!?Bu tip konular açılması bile insanı üye olduğu forumdan soğutuyor.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Forumda belli konu başlıklarına girip paylaşıma göz atmak istediğinizde "gizli içerik, içeriği görmek için konuya cevap verin" gibi yazı görmek üzücü, forumun amacı paylaşım değil mi? Paylaşımı inceleyen takdir edecektir zaten... Burada ki amaç nedir anlamış değilim!?Bu tip konular açılması bile insanı üye olduğu forumdan soğutuyor.
Hak veriyorum. Diğer arkadaşlarda yorum yapınca hep bildirim geliyor. Sota Sota

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Hide fonksiyonu paylasim yapan uyenin
kendi idaredesiyle kullandigi bir özellik.
Bu ozellik her uyeye aciktir.

paylasimini konuyu begenme,cevap yazma zorunlugu getirebilir.

Bu ozelligin yazilim konusunda bize cok buyuk yarari olduğu soylebilirim.

Forumda vakit gecirmeden linklerin kopya edilip kacilmasinada engel olmakta.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Bildirim gelen konunun hemen uzerinde
takibi birak butonu kullanarak
ilgili konudan bildirim almayi kesebilirsin.
Yaptım ama geliyor daha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hide fonksiyonu paylasim yapan uyenin
kendi idaredesiyle kullandigi bir özellik.
Bu ozellik her uyeye aciktir.

paylasimini konuyu begenme,cevap yazma zorunlugu getirebilir.

Bu ozelligin yazilim konusunda bize cok buyuk yarari olduğu soylebilirim.

Forumda vakit gecirmeden linklerin kopya edilip kacilmasinada engel olmakta.
Bari beğensek sadece yorum yapmasak?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Yaptım ama geliyor daha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bari beğensek sadece yorum yapmasak?
Hangi konulari takip ediyorsan.
konu sahibinden rica etmen gerekir cunku
diger türlü tum linkleri duzenlemem gerekir.

Takibi biraktigin konudan bildirim almaman gerekir kontrol ediyorum.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036

bu tarz bir paylaşımı forumda ilk defa yapanlardan birisiyim, paylaşım yaptığım ve cevap yazma zorunlu kıldığım konu iptv ile alakalıydı ve bu konular internette popüler olan konular. konunun neden o şekilde olduğuna dair konu içerisinde detaylı açıklama mevcut. sizin şikayet ettiğiniz cevap yazma zorunluluğu olan konularda genelde iptv paylaşımları ile alakalı ve paylaşım yapan arkadaş emeğe saygı gösterilip dışarıda paylaşım yapılmaması adına linkleri mümkün olduğu kadar forum kullanıcılarına özel kılmak için bu zorunluluğu koyuyor.

misal benim böyle bir endişem yoktu tamamen farklı bir amaçla "foruma yeni kullanıcı kazandırmak" niyeti ile konuyu sadece forum üyelerine özel olması için böyle açtım ama dediğim gibi diğer iptv konularında adam emek vermiş paylaşım yapmış forumdan dışarı çıkmasını bir ihtimal dahi olsa engellemiş oluyor , ayrıca google aramalarında gizli linkler bildiğim kadarıyla radara takılmıyor, o linkler içerisinde bazen kanal ve platform isimleri yer alabiliyor, paylaşım yapan için farkında olmadan sıkıntılı bir durum doğurabilir.

özetle açıklamasını yapmaya çalıştığım konulara girip tek kelime/cümle " teşekkürler" "elinize sağlık" yazmamak elbette tercih sebebidir bununla birlikte bu konuları bu şekilde açmakta açan üyenin tercihidir, herkes karşılıklı anlayış gösterirse yapılan paylaşımlardan da optimum sayıda insan faydalanır, yasal olmayan bir konuda tamamen kendi inisiyatifi ile yapılan paylaşımların "forum paylaşım alanı" penceresinden daha farklı değerlendirilmesi gerek, bence.

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
bu tarz bir paylaşımı forumda ilk defa yapanlardan birisiyim, paylaşım yaptığım ve cevap yazma zorunlu kıldığım konu iptv ile alakalıydı ve bu konular internette popüler olan konular. konunun neden o şekilde olduğuna dair konu içerisinde detaylı açıklama mevcut. sizin şikayet ettiğiniz cevap yazma zorunluluğu olan konularda genelde iptv paylaşımları ile alakalı ve paylaşım yapan arkadaş emeğe saygı gösterilip dışarıda paylaşım yapılmaması adına linkleri mümkün olduğu kadar forum kullanıcılarına özel kılmak için bu zorunluluğu koyuyor.

misal benim böyle bir endişem yoktu tamamen farklı bir amaçla "foruma yeni kullanıcı kazandırmak" niyeti ile konuyu sadece forum üyelerine özel olması için böyle açtım ama dediğim gibi diğer iptv konularında adam emek vermiş paylaşım yapmış forumdan dışarı çıkmasını bir ihtimal dahi olsa engellemiş oluyor , ayrıca google aramalarında gizli linkler bildiğim kadarıyla radara takılmıyor, o linkler içerisinde bazen kanal ve platform isimleri yer alabiliyor, paylaşım yapan için farkında olmadan sıkıntılı bir durum doğurabilir.

özetle açıklamasını yapmaya çalıştığım konulara girip tek kelime/cümle " teşekkürler" "elinize sağlık" yazmamak elbette tercih sebebidir bununla birlikte bu konuları bu şekilde açmakta açan üyenin tercihidir, herkes karşılıklı anlayış gösterirse yapılan paylaşımlardan da optimum sayıda insan faydalanır, yasal olmayan bir konuda tamamen kendi inisiyatifi ile yapılan paylaşımların "forum paylaşım alanı" penceresinden daha farklı değerlendirilmesi gerek, bence.
Sayın newrophat, forumda üye olmayanın konuyu görmemesi mümkün üye olmayanlara konuları görmeme şeklinde ayarlandığında linkler üye olmayana görünmeyecektir, konunun ya da linklerin forumdan dışarı çıkmasına gelirsek; foruma üye olmak kolay isteyen üye olup o linkleri kopyalamak amacındaysa bunu da kolayca yapar zaten... Kaldı ki ücretsiz İPTV ile ilgili bir sürü site var bildiğiniz gibi ve bunlar linkleri dağıtıyorlar, ücretsiz olduğundan bir kaç günlük ya da haftalık olan bu linkler genelde reklam amaçlı dağıtılıyor.

Emeğe saygı noktasına gelince; tabii ki emeğe saygı gösterilmeli, daha önce dediğim gibi paylaşımı inceleyen takdir edecektir ama zorla da, daha paylaşımı görmeden takdir istemek abestir ki vurgulamak istediğim de tam bu noktadır.

Bu arada, benim mesajım şikayetten ziyade öneri istek bağlamındaydı, ancak yönetim de "gizli içerik" olmasına sıcak bakıyor sanırım, dolayısıyla benim adıma konu kapanmıştır.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
forumda üye olmayanın konuyu görmemesi mümkün üye olmayanlara konuları görmeme şeklinde ayarlandığında linkler üye olmayana görünmeyecektir
Konular zıyaretcılere kapatıldıgı taktırde google,yandex,bing gıbı arama motorlarına kapatılmıs olur.

arama motorları konuları okuyamazsa sıtenız ındexlenemez. sıte ındexlenemezse google arama yapan zıyaretcı,uye forumdakı konulara ulasamaz.

Son düzenleme:
newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Sayın newrophat, forumda üye olmayanın konuyu görmemesi mümkün üye olmayanlara konuları görmeme şeklinde ayarlandığında linkler üye olmayana görünmeyecektir, konunun ya da linklerin forumdan dışarı çıkmasına gelirsek; foruma üye olmak kolay isteyen üye olup o linkleri kopyalamak amacındaysa bunu da kolayca yapar zaten... Kaldı ki ücretsiz İPTV ile ilgili bir sürü site var bildiğiniz gibi ve bunlar linkleri dağıtıyorlar, ücretsiz olduğundan bir kaç günlük ya da haftalık olan bu linkler genelde reklam amaçlı dağıtılıyor.

Emeğe saygı noktasına gelince; tabii ki emeğe saygı gösterilmeli, daha önce dediğim gibi paylaşımı inceleyen takdir edecektir ama zorla da, daha paylaşımı görmeden takdir istemek abestir ki vurgulamak istediğim de tam bu noktadır.

Bu arada, benim mesajım şikayetten ziyade öneri istek bağlamındaydı, ancak yönetim de "gizli içerik" olmasına sıcak bakıyor sanırım, dolayısıyla benim adıma konu kapanmıştır.

takdir isteme konusunda haklısınız, içerik bomboş yada eski olabilir o zaman kullanılabilecek farklı kelimelerde var illa teşekkür etmek zorunda değilsiniz ki teşekkür içinde açıldığını sanmıyorum o konuların, benim söylediğim yaklaşım olarak kurulan bir cümle, burada nokta (.) yorum yapanlarda oldu güldük eğlendik bizde :)

ayrıca foruma üye olmanın kolaylığı ile söylemek istediğim şeyi anlamamışsınız sanırım.

bakın örnek olarak şu konu mesala ; https://tavsiyeforumu.com/konu/30-gunluk-full-iptv-test-yayini-sadece-pcde-izleyebilirsiniz.3185/

51 sayfa yorum var, her sayfada yanlış saymadıysam 14 yorum sınırı var , toplamda yaklaşık 700+/- yorum mevcut. bu yorumlardan ufak bir kısmı mevcut üyelere, yine ufak bir kısmıda konuyla alakalı soru cevaplar, geri kalan 500 den fazla yorum konunun amacı olan "foruma yeni üye olmuş" üyelere ait, yani burada hedeflenen şey gerçekleşmiş. foruma üyelik basit olabilir herkes üye olsun üye sayısı fazla olsun bunun bir zararı yok aksine gelen 100 kişiden birisi paylaşım yapsa fena mı olur, benim düşüncem buydu gayette güzel oldu sonrası da diğer konuları açanların tasarrufu.

bu site arama forum google vs... işlerinden anlayan birisi olarak hem forum yöneticisi hemde uzmanı Sota Sota arkadaşımız konuyla alakalı gerekli açıklanamayı yapmış, işin teknik detaylarına daha hakim olduğu için verdiği bilgiler bizim söylediklerimizden daha açıklayıcı olacaktır.

zaten konunun özüde size verdiğim mesajla tartışmak yada ikna etmek için birşeyi dikte etmek değil konuya açıklama getirmek içindi, sanırım söylemek istediğim şeyi anlamışsınızdır. bundan sonrası tamamen kendi tasarrufunuz, iyi günler dilerim :ok

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
forum iptv konularıyla doldu taştı.. bir kısıtlama olsa yada kontrol altına alınsa fena olmaz ?

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Iptv konularini son konular-Yeni mesajlar bölümünden kaldirabilirim uygun mudur.

kaldıralım desem çok bencilce davranmış olurum, takdir yönetimin.. fakat ben son günlerde ne zaman girsem karşıma yoğun bir şekilde iptv konuları çıkmasından rahatsız olmaya başladım..

herkese iyi geceler diliyorum :cigara

Geri
Üst Alt