İstek ve Öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Sota Başkan, forumun ana sayfasında ilk 15 mesaj var ya. İşte ona bir sekme eklense de daha öncesinde yine açılış veya konuya yazılış sırasına göre dizilen daha fazla konu görsek.:ok

Yani ilk 15 konu yine orada gözükecek, alt sekmeye basınca sonraki 10-15 konu daha aşağı doğru görünecek.

forumun ismi olmamış sanki ya.
tavsiye forumu? sanki bi frmtr nin bi dh nin alt forumu gibi bi şey olmuş. hani forum bölümleri var ya.
direkt "tavsiye forum" daha iyi olmaz mıydı?

Son düzenleme:
@Sota Başkan, forumun ana sayfasında ilk 15 mesaj var ya. İşte ona bir sekme eklense de daha öncesinde yine açılış veya konuya yazılış sırasına göre dizilen daha fazla konu görsek.:ok

Yani ilk 15 konu yine orada gözükecek, alt sekmeye basınca sonraki 10-15 konu daha aşağı doğru görünecek.
15 sayisini arttirmak mumkun ama su haliyle daha fazla sayfa yukle butonu maalesef mumkun degil.
eklenti yapımcisiyla gorusup talebi iletirim.

ne bilim sence de daha ekzotik değil mi:)
tavsıyeforum domaını baska forum tarafında kullanıyordu.

Bende tavsıyeforumu domaın alıp ıse koyuldum. Bızım forum ıvme kazanınca tavsıyeforum domaınını sılmeye aldı.
sılındıgı dakıkada domaın ben aldım

tavsiyeforum.com ve tavsiyeforumu.com bıze ait.
bınlerce lınk paylasımı yapılmıs u harfı ıcınde o kadar paylasılan lınklerı cop etmek ıstemıyorum.

he o da var de mi? ben geç kalmışım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

domain aynı kalsa ama forum ismi değişse diyorum? çünkü böyle ne bilim değişik geliyor insana. güzel bi çağrışımı yok gibi.

Son düzenleme:
Forumda bütün konular aşağıdaki şekilde görünürken

Screenshot_2019-07-12-13-59-49-022_com.opera.browser.png

Tavsiyeci abinin konusu bozuk görünüyor. Sebebi ne olaki??

Screenshot_2019-07-12-14-00-03-276_com.opera.browser.png

Aksam kontrol ederim. :ok

tesadüfün böylesi:cool

Forumda sıkıntı yok,senin telefonda var sevgili Domestos :)
Neden yazdım,bak bu foto benim vestel venüsten ,ama bir şeye dikkatini çekerim, hadi süpriz olsun,bakalım farkedecekmisin :haha1
domestoss.jpg
Nick, reklam uyumu... :tara

Geri
Üst Alt