Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
Ayarlarina gozatayim.Bugun de denedim. Eposta al ı secersem bildirim verip eposta gondermiyor. Ve bildirim al ı secersem eposta gönderiyor.
Ayarlarina gozatayim.Bugun de denedim. Eposta al ı secersem bildirim verip eposta gondermiyor. Ve bildirim al ı secersem eposta gönderiyor.
şöyle miforumun ismi olmamış sanki ya.
tavsiye forumu? sanki bi frmtr nin bi dh nin alt forumu gibi bi şey olmuş. hani forum bölümleri var ya.
direkt "tavsiye forum" daha iyi olmaz mıydı?
15 sayisini arttirmak mumkun ama su haliyle daha fazla sayfa yukle butonu maalesef mumkun degil.Sota Başkan, forumun ana sayfasında ilk 15 mesaj var ya. İşte ona bir sekme eklense de daha öncesinde yine açılış veya konuya yazılış sırasına göre dizilen daha fazla konu görsek.
Yani ilk 15 konu yine orada gözükecek, alt sekmeye basınca sonraki 10-15 konu daha aşağı doğru görünecek.
ne bilim sence de daha ekzotik değil mişöyle miZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tavsıyeforum domaını baska forum tarafında kullanıyordu.ne bilim sence de daha ekzotik değil mi
Forumda bütün konular aşağıdaki şekilde görünürken
Tavsiyeci abinin konusu bozuk görünüyor. Sebebi ne olaki??
Forumda sıkıntı yok,senin telefonda var sevgili DomestosAksam kontrol ederim.
Nick, reklam uyumu...Forumda sıkıntı yok,senin telefonda var sevgili Domestos
Neden yazdım,bak bu foto benim vestel venüsten ,ama bir şeye dikkatini çekerim, hadi süpriz olsun,bakalım farkedecekmisin
tesadüfün böylesi
Sormayın,evde karı-koca gülme krizin girdik,gözümüzden yaş geldi,resme baktıkça da gülüyoruzNick, reklam uyumu...