- 23 Kas 2017
- 20,967
Foruma girdiğim zaman en son yazılan konular alt alta liseteleniyordu sırasıyla , şimdi göremiyorum o listeyi sadece ben de mi böyle bu durum ?
Çalışma var arkadaşlar, panik yok.
Foruma girdiğim zaman en son yazılan konular alt alta liseteleniyordu sırasıyla , şimdi göremiyorum o listeyi sadece ben de mi böyle bu durum ?
Daha önce tek baslık altındaydı gelen talepler dogrultusunda mağazaların altforumlarını olusturduk.Sıcak fırsatlar mağaza bazında değil farklı sitelerde olduğu gibi tek başlık altında siralansa daha iyi ve kullanışlı olur.
Sıcak fırsatlar mağaza bazında değil farklı sitelerde olduğu gibi tek başlık altında siralansa daha iyi ve kullanışlı olur.
Adı üstünde "sıcak fırsat" belki en fazla 1 saat belki 1 gün sonra anlamı kalmayacak... Bu sebeple tek başlık altında olması mantıklı bence...Bence öylesi daha zor. Ana konular altında ortalık çöplüğe dönüyor bence.
Hayirdir insallah ne olduCep telefonundan tavsiye forumuna girmek ölüm...
evet bizdede sorun devam ediyor, güncellemeler admin tarafından devam ediyor, kısa sürede tamamlanacaktırTelefonla siteye giris yapildigi zaman sitenin ana sayfasinin tam ekran görüntüsü bu sekilde, ilk acildiginda dahada büyük sekilde aciliyor kücültmek gerekiyor,2 telefonda denendi cerezler silindi durum ayni.Herhangi bir konuyla ilgili sayfaya gecis yapildiginda görüntü normal.
Ayrica site ici arama konusunda eskiden okudugum konulari tekrar ihtiyacim oldugunda konuyu ve sitenin isimini google üzerinden aratarak daha kolay ulasabiliyorum,site ici arama motoruyla arama yapdigimda cok sayida alakasiz konularda listeleniyor,bazen her sayfayi tek tek incelemek gerekiyor.Site ici arama motorunda iyilestirme yapmak mümkün olabilir mi?
Önceden böyle değildi. Çok ağır.. Bağlanmada aşırı güçlük çekiyorum. Diğer forum sitesi böyle değil (DH) mesela..Hayirdir insallah ne oldu
Çerezleri temizleyip tekrar kontrol edermisin.Önceden böyle değildi. Çok ağır.. Bağlanmada aşırı güçlük çekiyorum. Diğer forum sitesi böyle değil (DH) mesela..
Beğen butonuna tıklıyorum reklam çıkıyor yada sağlıklı çalışmıyor. Sayfa bekliyor... Vs vs... Sitenin güncellenmesi mi lazım acaba?
Link Verme (Gelişmiş) imzada çalışmıyor mu acaba ?
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
Merhaba tam olarak anlayamadım.Link Verme (Gelişmiş) imzada çalışmıyor mu acaba ?