blaki
Süper Üye
- 18 Eyl 2018
- 510
Merhaba tam olarak anlayamadım.
Imza mı eklemeyi düşünüyorsunuz.
imza eklediğimde link aktif görünmüyor sadece yazıdığım yazı görünüyor
Merhaba tam olarak anlayamadım.
Imza mı eklemeyi düşünüyorsunuz.
Imzalardaki link çıkışları tüm üyelere kapalı durumda.imza eklediğimde link aktif görünmüyor sadece yazıdığım yazı görünüyor
Bilgisayar bölümümüz, Elektrik Elektronik var aslında?Aslında ben bu form'a Adem Helvacı youtube videoları izlerken geldim elektronik merakım sizlerle tanışmama vesile oldu..
Bilgisayar bölümü bence olmalı elektrik ve elektronik olmalı alış veriş ve yardımlaşma çözüm anlamında tabi ki hakkını vererek çok güzel olur.
Aslında ben bu form'a Adem Helvacı youtube videoları izlerken geldim elektronik merakım sizlerle tanışmama vesile oldu..
Bilgisayar bölümü bence olmalı elektrik ve elektronik olmalı alış veriş ve yardımlaşma çözüm anlamında tabi ki hakkını vererek çok güzel olur.
Bölümler var.Bilgisayar bölümümüz, Elektrik Elektronik var aslında?
Sota ilgilenir, ben de gündemden düşmüş konuları aynı noktaya toplarımİşinize karışmak gibi OLSUN ama;
Bir çok bölümde ana konu başlığı olursa, ilerleyen dönem için bazı yerlerin çorba olmasının önüne geçilir...
Misalen, saatlik indirim olan hatta foruma yazılıp okunana kadar indirimi biten ürün için bile konu başlığı açılıyor... Zamanla bu gibi konular hem yük hem de görüntü kirliliği oluşturacaktır.
Misalen, evcil hayvanlar için genel olarak, "can dostlarımız" başlığında genel konu açılabilir.
Naçizane.
Otomatik birleştirme ayrı bir yazılım tarafından kontrol edilmekte ve düzenleme limitine etki etmemektedir.Sayın Sota otomatik birleştirilen mesajlar düzenleme limitinden düşüyor mu? Tam test etmedim ama 5 düzenleme limitim neredeyse sürekli dolu oluyor, yazım yanlışı yapınca sıkıntı oluyor. Bu durum böyle mi yoksa ben mi dolduruyorum düzenleme limitimi acaba eğer bunlar da düzenleme sayılıyorsa mutlaka mantıklı bir sebebi vardır diye tahmin ediyorum bunu söyleyebilir misiniz? Eğer önemli bir sebebi yoksa da bunu değiştirmeniz mümkün müdür? Şimdiden teşekkürler.?
Tamamdır hocam anladım. Demekki ben gün gün düşündüğüm için sürekli dolu oluyor son düzenlemeden sonra uzun bir süre kalabilir arada. Çokta önemli değil 80 mesaj sonra bir sonraki üye sınıfına geçeceğim orada düzenleme limiti artıyor galiba. Açıkladığınız için teşekkürler. Bazen günde çok mesaj yazınca unutuyor insan ne kadarını kullandığını düzenleme hakkının. ?Otomatik birleştirme ayrı bir yazılım tarafından kontrol edilmekte ve düzenleme limitine etki etmemektedir.
düzenleme limiti Bronz Grupta günlük 5 adettir ve yetki 24 saatte bir sıfırlanır yani her 24 saatte 5 düzenleme yetkisi açılır.
yaptığın tüm düzenlemelere profilinde ulaşabilirsin. Gönül isterdiki sınırsız yapalım (bu seferde bazı kendini bilmezler geriye dönük tüm mesajlarını siliyor)
Terfi sistemi 2 fonksiyonlu çalışıyor Mesaj sayısına aldanma.Tamamdır hocam anladım. Demekki ben gün gün düşündüğüm için sürekli dolu oluyor son düzenlemeden sonra uzun bir süre kalabilir arada. Çokta önemli değil 80 mesaj sonra bir sonraki üye sınıfına geçeceğim orada düzenleme limiti artıyor galiba. Açıkladığınız için teşekkürler. Bazen günde çok mesaj yazınca unutuyor insan ne kadarını kullandığını düzenleme hakkının. ?