maalesef ikisi de yok bulamadım app store da mevcut değil!!!
var ben buldum. yeşil app store ye girin. 2. adımda popular apps başlığını seçin. 3. sayfanın sol üst köşesinde pets yazan yerin yanında benimkisi. simple smart SS-IPTV olarak mevcut.
maalesef ikisi de yok bulamadım app store da mevcut değil!!!
Hocam vizyoniptv 3 aylık 70tl yazıyor internette yıllık 180 tl yine yıllık aboneliğe yöneltiyorlar ? Sizin fiyat farklı mı ?Bende İPTV ile görüşlerimi yazayım hazır konusu denk gelmişken belki görüpte merak eden olursa server hakkında bilgisi olmuş olur,
3 ay mgold kullandım, kullanma süresince donma kasılma gibi bir sorun denk gelmedim genel olarak sadece bir kez beşiktaş derbisinde 5 dakika server uçtu ama hemen geldi sonra da sorunsuz izledim, 4k kanalları yok, vod içerikli genel olarak güncellenmiyor, ilk bakışta vod skalası geniş gözükse de bir yerden sonra tekrar eden içerikleri görmek sıkıyor, 55C6V Televizyonum da izliyorum bana görüntü kötü geliyor fullhd kanallar, pc de ve telefonda çözünürlük az olduğu için fullhd ama tv'ye geçtiğimde sd'nin bir tık üstü oluyor ama denediğim tüm iptv'lerde görüntü aynıydı gerçek bir hd kanala henüz rastlamadım halen aramaktayım.
Gelelim neden yeniden almadığıma, bein4k kanallının olup olmadığını öğrenmek için karşımda muhattap aradığımda bir kişi dahi bulamadım, fb üzerinde sayfaları var iletişim olarak sizi oraya yönlendiriyorlar ancak orada da sözde mesaj kısmında sorun varmış aylardır cevap veremiyorlarmış, bende muhattap bulamayınca yeni arayışlara girdim.
Arayışların sonunda vizyoniptv'yi denemeye kadar verdim halen 3 aylık paketlerini kullanıyorum, yayınlarında donma vb sorunlara karşılaşmadım, bunların da yayın kalitesi mgold ile aynı, bein4k kanalı bunda da yok, vod içerikleri mgold'a göre bir tık daha güncel.
Ben hiçbir zaman 12 aylık iptv alma taraftarı değilim, özellikle 3-6 aylık paket fiyatlarını şişirip beni 12 ay almaya zorlayanları görünce direk uzaklaşıyorum, çünkü piyasa da çok fazla dolandırıcı var ve yasal olarak hak arayacağınız bir durumun söz konusu olmadığından çok suistimale ucu açık o yüzden 1-3-6 aylık deneme paketleri benim için ideal.
Bu pakette bittikten sonra guek yada yeni bir tane bulup onu deneyeceğim, gerçekten görüntü kalitesi bitrate'si yüksek bir iptv bulursam çok güzel olacak
Hocam vizyoniptv 3 aylık 70tl yazıyor internette yıllık 180 tl yine yıllık aboneliğe yöneltiyorlar ? Sizin fiyat farklı mı ?
Ben aldığımda 60 TL'ydi fiyatlar zam gelmiş, bana aylığı 20 TL gayet normal geliyor, benim kastım 3 aylığı 100 6 aylığı 150-180 gibi olup yıllığı 200 yapanlar içindi , mgold'da da 1 aylık paket alınabiliyor.Hocam vizyoniptv 3 aylık 70tl yazıyor internette yıllık 180 tl yine yıllık aboneliğe yöneltiyorlar ? Sizin fiyat farklı mı ?
Sırf bunu söylemek için üye olmuşsunuz sanırım foruma çok ikna oldum şahsen8 ay oldu üyeyim. Çok memnunum. Çevremdekilere de tavsiye ediyorum. Ayrıca çok iyi ve kaliteli bir platform a üye olmuşum. Helal walla canavar iptv'yi öneririmZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
8 ay oldu üyeyim. Çok memnunum. Çevremdekilere de tavsiye ediyorum. Ayrıca çok iyi ve kaliteli bir platform a üye olmuşum. Helal walla canavar iptv'yi öneririm ********
Locaiptv'yi pc'den kullanırken çok ama çok sorun yaşamıştım , forumdada ağır bir şekilde eleştirmiştim. Ama ne yalan söyleyeyim , kablolu bağlantı ile Tv Box'la izlemeye başladığımdan beri bir kez olsun donma yaşamadım hocamben locaiptv satın aldım 3 aylık pek iyi oldugunu söyleyemem
Locaiptv'yi pc'den kullanırken çok ama çok sorun yaşamıştım , forumdada ağır bir şekilde eleştirmiştim. Ama ne yalan söyleyeyim , kablolu bağlantı ile Tv Box'la izlemeye başladığımdan beri bir kez olsun donma yaşamadım hocam
ilk defa ip tv kullandım ama gerçekten bu platformlara verilen paralara yazık. sürekli sorunlarla karşılaşıyor tvbox ile sorun yaşamaman ilginç aynı şekilde pcdede sorun yaşamaman gerek kablolu bağlantı ile.
Pc'de izlerken çok sorun yaşadım , hatta locaiptv'nin whatsapp destek hattını bombardıma tuttum desem yeridir para iadesine kadar getirdim olayı. Tv Box ilede sorun yaşayacağımı düşünüyordum , sonuçta aynı bağlantı aynı kablo. Aliexpress'ten Tv Box geldikten sonra gık demedi server , tek bir donma yaşamadım. Benim düşüncem Pc'den izlerken arka planda güncelleme yapıyordu Pc , bir kere başımada gelmişti sonradan farkına varmıştım.