Benerivo
Aktif Üye
- 20 May 2018
- 201
- 42
Arkadaşlar tr satış durduruldu hepinize teşekkür ederim
Arkadaşlar tr satış durduruldu hepinize teşekkür ederim
şunları bide ios a uyumlu yapsalarmışsatış işleri hep sıkıntılı olmuştur, burada hiç kimse bedava yayın talebinde bulunmadı sizden, siz kendiniz dile getirdiniz, yayın vermediniz diyede kimse sitem etmedi, yani ortada sizin mağdur olduğunuz yada suistimal edilen bir durum yok. tam tersi biz olabildiğince iyi niyetli, üyelerin ve buraları okuyan insanların menfaati doğrultusunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. tercih sizin, güle güle.
akşamki maçı izlemek isteyen arkadaşlar Android telefonlarına şu adresteki yenilenmiş apkyı indirebilir ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
şunları bide ios a uyumlu yapsalarmış
Sende var mıydı hocam iptv ? hangisi ? söyle de ondan da uzak duralım, benimkini ben iş yerinde birine verdim belki donmaz izler =)pc de macı ızlemeyek ısteyen olursa ( donma kasma olurmu bılemem ) link verebilirim.
vlc player yuklu olması gereklı pc de
bızım iş yerinden bi abimizin tavsıyesı ile GSE IP TV yi deniyoruz..Sende var mıydı hocam iptv ? hangisi ? söyle de ondan da uzak duralım, benimkini ben iş yerinde birine verdim belki donmaz izler =)
ottplayer ve ssiptv yi kurabılırsın
pc de macı ızlemeyek ısteyen olursa ( donma kasma olurmu bılemem ) link verebilirim.
Link verebilir misiniz? Akşam deneyelim bakalım.pc de macı ızlemeyek ısteyen olursa ( donma kasma olurmu bılemem ) link verebilirim.
Tabiki hocam bunda her hangi bir sorun yok , IpTv öyle bir konu ki nereye çekilirse oraya gider. Yönetimde sizin gibi bunu ayırt edebilecek birinin olması çok güzel.The_SreT, şu iptvyi kullanıyorum şu uygulamadan izleyebilirsiniz demekte bir sakınca yok. alışveriş konusundada talep varsa arz olur, burasıda birilerinin iştahını kabartıyor.
smart tvde baska uygulama yok dıye bılıyorum..maalesef ikisi de yok bulamadım app store da mevcut değil!!!
The_SreT, şu iptvyi kullanıyorum şu uygulamadan izleyebilirsiniz demekte bir sakınca yok. alışveriş konusundada talep varsa arz olur, burasıda birilerinin iştahını kabartıyor.