BU KONUDA BENDE ARAŞTIRMA YAPIYORUM AMA NET BİŞEY ÖĞRENEMEDİMBu ip tv hakkında çok bilgim yok. TVyi PCye bağlı kullanıyorum. Sınırsız internetim var. Bu lig maçlarını falan illegal olarak mı veriyorlar IPtv üzerinden? Tavsiyeniz nedir?
fiyatı ne kadar kaça aldınız benimki smart tvBen aldım çok memnunum pc veya tvde donmadan izliyorum beint spor veren tüm kanallar var
1 yıllık zam gelmişti ben yazdım eğer indirimli verirseniz alıcam 105 tlye aldım benim tvde smart sorun değil internetin iyi ise harika bencefiyatı ne kadar kaça aldınız benimki smart tv
Hangi iptv hocam ve nerden aldiniz1 yıllık zam gelmişti ben yazdım eğer indirimli verirseniz alıcam 105 tlye aldım benim tvde smart sorun değil internetin iyi ise harika bence
Donma kasma falan oluyor mu1 yıllık zam gelmişti ben yazdım eğer indirimli verirseniz alıcam 105 tlye aldım benim tvde smart sorun değil internetin iyi ise harika bence
Valla kardeşim donma kasma internet ile alakalı..yanlız smart iptvye bağlıyoruzya onunda bir ücreti varmış ben araştırıyorum 1 hafta ücretsizmiş sonra ücretli oluyormuşHangi iptv hocam ve nerden aldiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Donma kasma falan oluyor mu
Sen hangi iptv yi kullaniyon hocamValla kardeşim donma kasma internet ile alakalı..yanlız smart iptvye bağlıyoruzya onunda bir ücreti varmış ben araştırıyorum 1 hafta ücretsizmiş sonra ücretli oluyormuş
5,49 euroya satın almamız gerekliymiş ben mecburi satın aldım yoksa smart ip tv açılmaz
Sen hangi iptv yi kullaniyon hocam