catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
AliExpressten nasıl aldınız.Ben Aliexpress üzerinden deneme için 1 aylık aldım. (sadece 16tl) Genelde yorumlar iyiydi. 1 ayın sonunda memnun kalırsam 6-12 ay düşüneceğim.
AliExpressten nasıl aldınız.Ben Aliexpress üzerinden deneme için 1 aylık aldım. (sadece 16tl) Genelde yorumlar iyiydi. 1 ayın sonunda memnun kalırsam 6-12 ay düşüneceğim.
Normal şekilde ürünü satın aldım. Ardından satıcı mesajla gerekli dosya ve linkleri hemen yolladı. Ortada kargoluk vs bir durum olmadığı için herşey gayet hızlı gerçekleşiyor.AliExpressten nasıl aldınız.
Yani AliExpressten iptv linki mi aldınız. Yoksa cihaz mı? Onu anlamadımNormal şekilde ürünü satın aldım. Ardından satıcı mesajla gerekli dosya ve linkleri hemen yolladı. Ortada kargoluk vs bir durum olmadığı için herşey gayet hızlı gerçekleşiyor.
Yani AliExpressten iptv linki mi aldınız. Yoksa cihaz mı? Onu anlamadım
Aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz?
Ben Guekiptv den alıyorum hocam şimdiye kadar sorun yaşamadım tavsiye ederim. En son üyeliğim bitince bi 3 ay daha aldım maçlar için devam ediyorum şuan.
Eğer alacak olursanız tavsiye ile satın alma kutucuğuna benim kullanıcı adımı yazarsanız sevirim ek 1 ay hediye eklenir bana kullanıcı adım muhammetaydin3ay
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aliexpress tavsiyen için bende teşekkür ederim. sorunsuz ipTv box'ıda bence Aliexpress'den al hocam , tamam biraz beklersin ama yarı yarıya fiyat farkı oluyor ve ülkemizde çeşit yok malum.
Server adresin nedir acaba,en azından http:// diye verirsen bakarım,hangi uydu alıcısı var elinde onu da öğreneyimSon zamanlardaki fahiş fiyatlar yüzünden IPTV'ye yöneldiğimiz bu dönemde konuyu güncel tutayım. Aktif olarak IPTV server ve uydu cihazı tedarikçisiyim. Sorulara elimden geldiğince cevap verebilirim. İnternet üzerinden IPTV satışı yapan sağlıklı bir firma tanımıyorum, bu konuda öneri yapamam.
[SUP]IPTV gelişmemiş, il-legal bir iştir. Satışını sadece fiziksel olarak sağlıyorum. İnternet üzerinden satış yapmıyorum.[/SUP]
Teşekkür ederim, peki hangi modelini özellikle "iptv kullanımı" olarak tercih-tavsiye edersin,ve nereden katılım yapıyorsun acabaTabiki. f1.kinetix115.in üzerinde server. Redline markası ile çalışıyorum ?
Hımmm,sunplus 1507(e) işlemci "E" yeni seriden biri sanırım ,güzelBen teşekkür ederim. Antalya'da ikamet etmekteyim. Kendi kullandığım ve önerdiğim cihaz TS7000 modeli. Dahili wi-fi alıcısı var ve tatmin ediyor. Özelliklere;Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.üzerinden ulaşabilirsin(iz) ?
Aktif olarak IPTV server tedarikçisiyim. İnternet üzerinden IPTV satışı yapan sağlıklı bir firma tanımıyorum, bu konuda öneri yapamam.
[SUP]IPTV gelişmemiş, il-legal bir iştir. Satışını sadece fiziksel olarak sağlıyorum. İnternet üzerinden satış yapmıyorum.[/SUP]