IpTv Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Çevrimdışı

alphi3458

Yeni Üye
28 Eki 2018
32
44
Dediğim gibi bu 4 arkadaş mail ile bana ulaşsın kaliteyi görüp burada yorumlasınlar

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
ben ilk test yayını aldıgımda yorumumu yapmıştım.

"
El Classiconun ikinci yarısına yetiştim. Verdiğiniz yayından izledim.
1 defa donma oldu. Sonrasında kesıntısız izleme olanağı yakaladım.
Şimdi de fb nin maçı varmış. Ona bakayım. Neler olucak"

1 kez donma yaşadım. sonrasında iyiydi. ama sonrasında yaptıgım yorumlarda yine belirtmiştim. test ile ana yayın arasında bariz sorunlar yaşanan serverlar var..
yine Benerivo Benerivo kardesımede önerdiğim serverın test yayınında sorun yaşamamıştım. ve ana yayında sorunlar yaşandı..
yanı aylık veya yıllık üyelerinizin yorumlarını görebilsek daha sağlıklı olabılır...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benerivo Benerivo bence bu akşam denemeli.. kendi yayını mevcut dıye bılıyorum. ondan baya bi sıkıntılı şuan... sizinkini msj ı gorurse yayın alıp denemek ısteyebılır belkı
Maçı izlemem muhtemelen bu akşam. Çok ilgimi çeken bir maç değil kısır geçiyor o maçlar ama test yayını almak için deneyebilirim.

A Çevrimdışı

alphi3458

Yeni Üye
28 Eki 2018
32
44
Arkadaşlar derbi hele ki server en yoğun olacağı iki takımın maçı bundan daha iyi ne testi bekliyorsunuz ki ben bir adım attım denemk isteyen ulaşır kalın sağlıcakla kimseye zorla bir şey verilmiyor

juxbox Çevrimdışı

juxbox 

Aktif Üye
9 Tem 2018
162
42
a101den alınan toshiba smart tvde hangi uygulamayı kurmam gerek ip tv izlemek için

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Arkadaşlar derbi hele ki server en yoğun olacağı iki takımın maçı bundan daha iyi ne testi bekliyorsunuz ki ben bir adım attım denemk isteyen ulaşır kalın sağlıcakla kimseye zorla bir şey verilmiyor
Tavrınız neden fevri ? Sürekli böyle ama konunun başından beri. Vermeyin, bulunmaz, kaçırılmaması gereken bir olay değil ki bu. Sizin elinizde ürün, insanların elinde de paraları var. Müsait olmayabilirler, başka programları olabilir vs vs. Bu Tavır hoş değil.

A Çevrimdışı

alphi3458

Yeni Üye
28 Eki 2018
32
44
Tavrınız neden fevri ? Sürekli böyle ama konunun başından beri. Vermeyin, bulunmaz, kaçırılmaması gereken bir olay değil ki bu. Sizin elinizde ürün, insanların elinde de paraları var. Müsait olmayabilirler, başka programları olabilir vs vs. Bu Tavır hoş değil.

Siz fevri tavır görmemişsiniz elimden geleni yaptım şöyle mi yapsaydım bedava herkese açayım derbiyi herkes izleyip çekilsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forum nick yazarak mail göndemenizi rica ederim

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
Niye durdurmuş acaba ? işte sıkıntı bu aldıktan sonra da tr yayın durdurulmayacağını nerden bileceğiz. Neyse Ben zaten iptv aldığım halde bu akşam maçı başka bir yerde izleyeceğim, sizlere de tavsiyem çok ihtiyacınız olmayan 200 tl niz varsa alın yani şansa bırakın işi olursa olur olmazsa olmaz diye düşünün... zaten şu an piyasadaki iptvler kadar donarak yayın veren bir sürü site var mesela akşam google a taraftarium24 yazın =) Bi de diğer bir soru işareti ki bu tüm iptvlerde o şekilde yıllık aboneliğe zorluyorlar, aylık olunca fahiş fiyatlar, madem yayına güveniyor herkes yap aylık verelim 20 tl beğenmezsek almayız...

juxbox Çevrimdışı

juxbox 

Aktif Üye
9 Tem 2018
162
42
Niye durdurmuş acaba ? işte sıkıntı bu aldıktan sonra da tr yayın durdurulmayacağını nerden bileceğiz. Neyse Ben zaten iptv aldığım halde bu akşam maçı başka bir yerde izleyeceğim, sizlere de tavsiyem çok ihtiyacınız olmayan 200 tl niz varsa alın yani şansa bırakın işi olursa olur olmazsa olmaz diye düşünün... zaten şu an piyasadaki iptvler kadar donarak yayın veren bir sürü site var mesela akşam google a taraftarium24 yazın =) Bi de diğer bir soru işareti ki bu tüm iptvlerde o şekilde yıllık aboneliğe zorluyorlar, aylık olunca fahiş fiyatlar, madem yayına güveniyor herkes yap aylık verelim 20 tl beğenmezsek almayız...

az önce para yatırıyordum tam ama durdu diye alamadım çok kötü oldu gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt