newrophat
Süper Üye
- 31 Ağu 2018
- 1,036
Merhaba
Mevcutta 3 aylık üyelik mevcut ama aylık üyelik oluşturulması hususunda bir çalışma yaparak sizleri bilgilendirmek isterim çevremde ağzı yanan birçok arkadaşım oldu asıl meselenin güven olduğu hususunda sizlere katılıyorum dediğim gibi server yoğunluğu konusunda en ufak şüphe olmasın kafanızda denemek isteyen arkadaşlar haftasonu maç anında denediler yine denemek isteyen olursa bana pm yoluyla ulaşabilirler ama olay illegallik boyutunda forum üzerinden engel teşgil edecekse affınıza sığınarak konuyla ilgili yazı yazmam
Saygılarımla;
İyi akşamlar
öncelikle tekrar belirtiyorum, düşüncelerimin tamamı diğer arkadaşlar gibi forum üyesi olarak beni bağlayan kısmı. illegallik kısmına gelince, buna vurgu yapmak zorundayım çünkü bu kısma bende dahilim. apklarla alakalı paylaşımlarım oldu, fırsat bulabilsem acestream ve kodi ile alakalıda paylaşımlar yapacağım. bu illegal ibaresi tabiri caizse paylaşanı bağlayan bir durum fakat biz ücretsiz içerikleri paylaşıyoruz, para alışverişi olduğunda yarın bir kişi çıkıpta adam bizi tokatladı hepiniz uyudunuz diye topu bizlere atmaması için. yoksa herkesin aklı fikri var, isterse 10 yıllık alsın bizi bağlamaz, ben işin her zaman iyi niyet kısmındayım. sizde aynı niyetle yaklaştığınız sürece eminim kimse için bir problem olmaz.
bu ortamlar evet her zaman risktir ama işini layıkıyla yapanlar içinde bulunmaz nimettir, aynı durum alıcılar içinde geçerli, düzgün insanlarla alışveriş yapılması bir müşteri olarak benimde her zaman tercihim olur.