Hoşçakalın

Ya arkadaş bu forumda neden sürekli acıkıyorum ben? :kop

Acıkma diyince şimdi bi kokoreç bira iyi giderdi abi :deli1

Böyle giderse tavuk satışlarında patlama olacak fiyatı zamlanacak tavuk işini bıraksak mı:hihi @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz en kısa sürede balık için bir video çalışması bekliyoruz.:kiskis

Bildiğin tavuk çevirme buna yaktığın elektriğe değmez git tavukcudan al hazır ?
Ben sana yspim bir gün de ben yiyim sen seyret ?? Hazır da almıştım. Benim yaptığımın onda biri etmez.. Sabahtan akşama kadar çevirip duruyorlar. Tavuk artık mundar oluyor. ?
Sen ben yaparken tavuğu görmen lazım. Yağ cızır cızır etrafında akıyor. Ve sosunu baştan serpiyorsun.. Bunu yemeyen bilmez.. ?
Çocukluğumdan beri yerim bunu.. Rahmetli babam çok yapardı.. Bunun yanına patatesli pilav salata ve kola ile var ya.. ?
Elektrik konusunda haklısın.. 70-80 dakika dönüyor. Fırın 1300 watt.. Tavuk 1400 gramı geçmemeli..
Mönümün resmi de var. Atın derseniz onu da atarım.. ?

Ben sana yspim bir gün de ben yiyim sen seyret ?? Hazır da almıştım. Benim yaptığımın onda biri etmez.. Sabahtan akşama kadar çevirip duruyorlar. Tavuk artık mundar oluyor. ?
Sen ben yaparken tavuğu görmen lazım. Yağ cızır cızır etrafında akıyor. Ve sosunu baştan serpiyorsun.. Bunu yemeyen bilmez.. ?
Çocukluğumdan beri yerim bunu.. Rahmetli babam çok yapardı.. Bunun yanına patatesli pilav salata ve kola ile var ya.. ?
Elektrik konusunda haklısın.. 70-80 dakika dönüyor. Fırın 1300 watt.. Tavuk 1400 gramı geçmemeli..
Bizde bir söz vardı Eşek hoşaftan ne anlar diye boşuna bu sözler bulunmamış :kiskis

Sen onu yap ben izleyecem hahahaaa kan çıkar tavuğu alamazsın elimden :tara

Böyle giderse tavuk satışlarında patlama olacak fiyatı zamlanacak tavuk işini bıraksak mı:hihi @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz en kısa sürede balık için bir video çalışması bekliyoruz.:kiskis
Hem adamın konusunu sabote edin, hem tavuğumuza laf edin :haha1

Şaka bir yana, Hatay'a geldim çok yağmurlu. Hava bir türlü müsait olamadığı yoksa kocaman bir balıklı video gelecekti :hihi

Bizde bir söz vardı Eşek hoşaftan ne anlar diye boşuna bu sözler bulunmamış :kiskis
"Eşek hoş laftan ne anlar." o ama :hihi

Gördüğün gibi sevgili @TKartaL bazılarına bir şey beğendiremezsin :kiskis

Nar gibi kızartmış adam daha ne olsun :rant
Evet maalesef beğendirmek zor ?
Almanyada bu işin ticaretini yapıyorlar. Bizim buralarda gidermi ki bu iş acaba :alala

1639945992824.jpg

1639945980869.jpg

1639945920160.jpg

Geri
Üst Alt