Biliyorum ki geçmişte DH de, sonrasında burada çok insan kırmışımdır bilerek veya bilmeyerek.
Bir zaman sonra insan düşünüyor ve diyor ki ''Değmezmiş kimseyi kırmaya'' fakat günün koşullarında İNSAN olarak o tepkileri veriyoruz ister istemez.
Tartışma konusunu bilmiyorum, Yönetici dostların wp grubunda yazdığı kadarı ile öğrendim birkaç bilgi ve boşuna daha fazla gerilmeyin diye alınan kararı.
Üzüldüm hocam zira her ikiniz adına da biliyorum ki 3-5 gün sonra sizler de ''Yahu değermiydi?'' diyeceksiniz.
Mesela sevgili
Aragorn ile sevgili
@?ℐℒ?ℐℛℐℳ kardeşlerimizin de geçmişte tatsız yazışmaları olmuş sanırım ve inanın ben hatırlamıyorum dahi mevzuyu. Lakin şu meşhur lens hediye konusunda ben kendiliğinden aralarındaki sorunları çözdüklerini gördüm.
Birçok arkadaşımız vardır benim de geçmişte kırdığım ettiğim ve inanın size en basit örnek sevgili
Sota ve ben olabilirim zira bakınız öyle 3-5 mesajlık tartışmadan falan bahsetmiyorum yani adamın bir forumdan komple irtibatını kesmişim, haftalarca ve hatta AYLARCA sürtüşmeler devam etmiş ancak sonra olayın ne derece saçma bir yerden çıktığını çözüp de mantıksız olduğunu yine sevgili Ahmet'in forumunda öğrendik.
Birbirini bir kaşık suda boğacak olan bizlere bakın, Ahmet'in DH hayatına son veren benim ama DH de ben üst yönetimle anlaşamayınca TF nin kapılarını bana sonuna kadar açan yine Ahmet.
Bu gün birimiz ''Dara düştüm'' dese diğeri koşa koşa gidecek bir bağ oluştu aramızda.
Biliyorum başkasına bunları yazmak kolay lakin ben yine de kararınızı yeniden değerlendirmenizi rica edeceğim sizden.