veda konusu bypass edildi gastronomi konusu hayat buldu canımda gece gece çok fena kokoreç çektiKonu nasıl p** edilir ???
veda konusu bypass edildi gastronomi konusu hayat buldu canımda gece gece çok fena kokoreç çekti
Bana da sucuk atın hayrına bari ???veda konusu bypass edildi gastronomi konusu hayat buldu canımda gece gece çok fena kokoreç çekti
Benden yana sıkıntı yok. Ben derdimi anlattım ceketimi aldım ?Başkan bize başka konu açsın yeme içme diye burayı çok meşgul ettik ?
Hava soğuk ceketini çıkarma üstünden üşütürsün hasta olursun sonra aman dikkat..Benden yana sıkıntı yok. Ben derdimi anlattım ceketimi aldım ?
Kokoreççi Salih Usta, Davutdede ?veda konusu bypass edildi gastronomi konusu hayat buldu canımda gece gece çok fena kokoreç çekti
Setbaşı TT nin orda da dürümcü bekir usta var itina gobel'den alıyor kokoreçi eskiden ordan alırdım gecede olsaKokoreççi Salih Usta, Davutdede ?
Önceden orası da güzeldi, şimdi nasıl bilmiyorum. 2002 yılında Zafer Plaza McDonalds'da çalışırken gece vardiyasından sonra tam karşıda, eski emniyetin yanındaki kokoreççide (Antik Büfe) sabahlardık ? Ordaki kokonun tadını alamadım sonraları hiçbir yerden. Salih usta da güzeldi ama artık eski tatlar yok gibi ?Setbaşı TT nin orda da dürümcü bekir usta var itina gobel'den alıyor kokoreçi eskiden ordan alırdım gecede olsa
Kesmiyor artık kendimiz yapıyoruz bol malzemos kokoreç
Şimdi parası çok kokoreci az koyular birşeye benzemiyor dışardan siparişi kestim ayak üstü arada bir alırsam alırım ?Önceden orası da güzeldi, şimdi nasıl bilmiyorum. 2002 yılında Zafer Plaza McDonalds'da çalışırken gece vardiyasından sonra tam karşıda, eski emniyetin yanındaki kokoreççide (Antik Büfe) sabahlardık ? Ordaki kokonun tadını alamadım sonraları hiçbir yerden. Salih usta da güzeldi ama artık eski tatlar yok gibi ?