ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Ya arkadaş bu forumda neden sürekli acıkıyorum ben?
Acıkma diyince şimdi bi kokoreç bira iyi giderdi abi
Ya arkadaş bu forumda neden sürekli acıkıyorum ben?
Benim fırın otomatik motorlu zaman ayarlı kendisi çeviriyor tuzlayıp şişe takıp fırına koyup süre sonunda afiyetle yemek kalıyorValla ben onun başını bir buçuk saat bekleyemem + bizim fırında döndürme dalgası yok kafa rahat ? gidiyorum 5 dk nar gibi pişmiş alıyorum yiyorum ?
Hava çok soğuk havalar biraz ısınsın kokoreç çevirme pişirme makinası yapacağım forumda ayrı konusu olacak...Acıkma diyince şimdi bi kokoreç bira iyi giderdi abi
Oh yeaaa babyHava çok soğuk havalar biraz ısınsın kokoreç çevirme pişirme makinası yapacağım forumda ayrı konusu olacak...
Ben sana yspim bir gün de ben yiyim sen seyret ?? Hazır da almıştım. Benim yaptığımın onda biri etmez.. Sabahtan akşama kadar çevirip duruyorlar. Tavuk artık mundar oluyor. ?Bildiğin tavuk çevirme buna yaktığın elektriğe değmez git tavukcudan al hazır ?
Bizde bir söz vardı Eşek hoşaftan ne anlar diye boşuna bu sözler bulunmamışBen sana yspim bir gün de ben yiyim sen seyret ?? Hazır da almıştım. Benim yaptığımın onda biri etmez.. Sabahtan akşama kadar çevirip duruyorlar. Tavuk artık mundar oluyor. ?
Sen ben yaparken tavuğu görmen lazım. Yağ cızır cızır etrafında akıyor. Ve sosunu baştan serpiyorsun.. Bunu yemeyen bilmez.. ?
Çocukluğumdan beri yerim bunu.. Rahmetli babam çok yapardı.. Bunun yanına patatesli pilav salata ve kola ile var ya.. ?
Elektrik konusunda haklısın.. 70-80 dakika dönüyor. Fırın 1300 watt.. Tavuk 1400 gramı geçmemeli..
Mönümün resmi de var. Atın derseniz onu da atarım.. ?
Ben sana yspim bir gün de ben yiyim sen seyret ?? Hazır da almıştım. Benim yaptığımın onda biri etmez.. Sabahtan akşama kadar çevirip duruyorlar. Tavuk artık mundar oluyor. ?
Sen ben yaparken tavuğu görmen lazım. Yağ cızır cızır etrafında akıyor. Ve sosunu baştan serpiyorsun.. Bunu yemeyen bilmez.. ?
Çocukluğumdan beri yerim bunu.. Rahmetli babam çok yapardı.. Bunun yanına patatesli pilav salata ve kola ile var ya.. ?
Elektrik konusunda haklısın.. 70-80 dakika dönüyor. Fırın 1300 watt.. Tavuk 1400 gramı geçmemeli..
Mönümün resmi de var. Atın derseniz onu da atarım.. ?
Hem adamın konusunu sabote edin, hem tavuğumuza laf edinBöyle giderse tavuk satışlarında patlama olacak fiyatı zamlanacak tavuk işini bıraksak mı Adem Helvacı İlteriş Yılmaz en kısa sürede balık için bir video çalışması bekliyoruz.
"Eşek hoş laftan ne anlar." o amaBizde bir söz vardı Eşek hoşaftan ne anlar diye boşuna bu sözler bulunmamış
kimseye birşey dediğimiz yok söz meclisten dışarı kimse üstüne alınmasın"Eşek hoş laftan ne anlar." o ama
Bizde kokoreç meşhur.....Evet maalesef beğendirmek zor ?
Almanyada bu işin ticaretini yapıyorlar. Bizim buralarda gidermi ki bu iş acaba