Hoşçakalın

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Sevgili Akigo35 Akigo35, Benim yüzümden gidiyorsan eğer hiç değmez buna. Forum tartışılmak için var, bir hatam olduysa özür de dilerim. Birbirimizi daha fazla kırmamamız için, sadece o konuya özel 24 saatlik mesaj yasağı getirmişler. Ben kinci bir insan değilim. Sen benden daha eskisin, illa gitmek gerekiyorsa ben gideyim sen kal.
Benim de seninle sorunum yok, bende yanlış yaptıysam özür dilerim. Bu ara içinden çıkamadığım bazı sorunlar yüzünden elimde olmadan saçma tepkiler verebiliyorum her ne kadar kontrol altında tutmak istesemde, bunların tamamen benimle alakalı şeyler olduğunu bilsem de yanlış şeyler söyleyebiliyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sevgili Akigo35 Akigo35, Benim yüzümden gidiyorsan eğer hiç değmez buna. Forum tartışılmak için var, bir hatam olduysa özür de dilerim. Birbirimizi daha fazla kırmamamız için, sadece o konuya özel 24 saatlik mesaj yasağı getirmişler. Ben kinci bir insan değilim. Sen benden daha eskisin, illa gitmek gerekiyorsa ben gideyim sen kal.

Benim de seninle sorunum yok, bende yanlış yaptıysam özür dilerim. Bu ara içinden çıkamadığım bazı sorunlar yüzünden elimde olmadan saçma tepkiler verebiliyorum her ne kadar kontrol altında tutmak istesemde, bunların tamamen benimle alakalı şeyler olduğunu bilsem de yanlış şeyler söyleyebiliyorum.
İkinizi de tebrik ederim doğrusu :ok gözlerinizden öpüyorum gençler ?

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Forumda ufak tefek tartışmalar oluyor. Burada benimde başıma gelmişti. İnsan sinir olup terk edip gidesi geliyor. Bu gibi yerlerde hiç bir zaman gerçi heryerde kendi düşüncenizi fikrinizi hiç bir zaman karşı tarafa kabul ettirmeye çalışmayın. Bence deyin çıkın...
Yoksa onun haricinde burada sanal vesile ile insanlar birbirlerini tanıdı dostluklar kazandı. Bu forumda daha öncede yazmıştım. Bunlar güzel bir olay. Yani bir aile gibi olundu. Mesela Adem Helvacı Adem Helvacı üstadın demesi gibi gold üye olmaya gerek yok. Buradaki diğer forumdaşlarda öyle.. Gerisi size kalmış artık..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Forumda ufak tefek tartışmalar oluyor. Burada benimde başıma gelmişti. İnsan sinir olup terk edip gidesi geliyor. Bu gibi yerlerde hiç bir zaman gerçi heryerde kendi düşüncenizi fikrinizi hiç bir zaman karşı tarafa kabul ettirmeye çalışmayın. Bence deyin çıkın...
Yoksa onun haricinde burada sanal vesile ile insanlar birbirlerini tanıdı dostluklar kazandı. Bu forumda daha öncede yazmıştım. Bunlar güzel bir olay. Yani bir aile gibi olundu. Mesela Adem Helvacı Adem Helvacı üstadın demesi gibi gold üye olmaya gerek yok. Buradaki diğer forumdaşlarda öyle.. Gerisi size kalmış artık..
Tavukları pişir ,otur ye bitir ,sonrada burada yayınla ,gecenin birinde karnım acıktı :kiskis

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
Bazen hayat insanı çok zorluyor fakat yaşadığımız her sıkıntı da bize yeni bir şeyler öğretip, omzumuza yeni apoletler takıyor. Umarım en kısa zamanda bütün sorunlarını çözersin. Feleğin çemberinden geçmiş insanlar olarak yardıma ihtiyacın olursa buradayız :ok

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Bazen hayat insanı çok zorluyor fakat yaşadığımız her sıkıntı da bize yeni bir şeyler öğretip, omzumuza yeni apoletler takıyor. Umarım en kısa zamanda bütün sorunlarını çözersin. Feleğin çemberinden geçmiş insanlar olarak yardıma ihtiyacın olursa buradayız :ok
Umarım dostum, düşünmeniz yeter ?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Hocam önemli değil, olay onca dikkat etmeme rağmen 1 gün dahi olsa konudan uzaklaştırma almam. Ben her zaman ne dediğine dikkat etmiş bir insanım, sınırı aşınca özür de dileyen biriyim ama konuya sanki küfür yazacakmış gibi konudan uzaklaştırma almam bana çok garip geldi. Bunun için kimseye ne kızdım ne alındım. Yapılan şeye saygı duyarak bende kendi kararımı aldım, hepsi bundan ibaret ?Biraz başka şeylere odaklanmam gereken zamanda iyi de olacak bu durum. Kimseyle sorunum yok kesinlikle.
Karşı taraf da aynı şekilde uzaklaştırma aldı.
Ortalık sakinleşsin diye yapıyoruz bunu.
Kişiye özel bir durum yok.
Siz bilirsiniz. Kapımız her zaman açık.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Karşı taraf da aynı şekilde uzaklaştırma aldı.
Ortalık sakinleşsin diye yapıyoruz bunu.
Kişiye özel bir durum yok.
Siz bilirsiniz. Kapımız her zaman açık.
Ben ona yapıldı yapılmadı kısmındamiyim sizce? Geldiği noktadan daha ileri götürmeyecegimin az çok bilinmis olması gerekirdi. 2 günlük üye olsam kalkıp saygısızlık etsem ok. Sorgulamam, engel yerim, ban yerim hersey olabilir. Sadece yapılan şeyi tartar ve kendimi daha iyi hissedeceğim yolu seçerim,hepsi bu. Giderken de onca güzel muhabbet paylaştığım insanlarla güzel ayrılmak isterim. Kimseyle sorunum yok,tatsızlık yaşadığım kişi ilede sorunu hallettim ne mutlu bana.

Geri
Üst Alt